NordicBet Ligaen: De bedste odds på Silkeborg vs. Lyngby

NordicBet ligaI Danmark er det ikke kun Superligaen, der vises i fjernsynet. NordicBet-ligaen eller 1.division bliver ligeledes sendt. Det sker i aften og vi har kigget nærmere på aftenens opgør mellem Silkeborg og Lyngby.

Det er den 4.runde i sæsonen og Silkeborg er kommet lidt skidt fra start. Som nedrykker må man forvente at være et af de bedre hold i ligaen, men efter 3 kampe har man blot hentet 3 points. Det kom i åbningskampen, hvor man hjemme besejrede Brønshøj med 4-1. Brønshøj er ligeledes et af de bedre hold i ligaen og derfor var det meget tilfredsstillende. Hvad der derefter skete i kampen i Hobro skal være uvist. Man tabte 5-0 og det var noget af et chok.

Et mindre chok må det have været efterfølgende at tabe 1-0 til den anden superliganedrykker, Horsens. Alt i alt er 3 points utilfredsstillende og burde have været mindst 6, men med et hårdt kampprogram, så bliver det kun til et lille minus til Silkeborg på den konto.

 

Dagens spilforslag
Silkeborg vinder til odds 1.95 hos Betsafe
knap_odds_her

 

Ser vi på Lyngby, så er status den samme. 3 points for 3 kampe. Man startede ud med at tabe 2-0 i Køge og kopierede det nederlag ugen efter i Vejle. Det var først, da Vendsyssel kom på besøg, at Lyngby fik sin første sejr med 3-1. Det er ligeledes en anelse under håbet og sæsonstartsmæssigt er det nok lige skuffende, hvad enten man er Silkeborgfan eller Lyngbyfan.

Silkeborg har for nyligt forstærket sig med midtbanearbejderen Emil Scheel fra AGF. Han er enormt løbestærk og giver sig altid 100%. Det kan vise sig at blive en meget vigtig tilføjelse til et hårdt prøvet Silkeborgmandskab.

Lyngby har ligeledes nogle stærke spillere og man kæmper for at holde på dem. Deres højreback Ryan Johnson Laursen er et godt eksempel på, hvor svært det er for førstedivisionsklubber at holde på deres spillere. Han er ungdomslandsholdsspiller og såvel FC Nordsjælland og Esbjerg er rygtet klar til at købe ham, hvis de får lov. Indtil videre har Lyngby dog fastholdt alle deres spillere, så man kan få den bedst mulige sæson i NordicBet-ligaen.

Kigger vi på odds’ene for kampen, så er de som følger:

Silkeborg: 1.95 hos Betsafe
Uafgjort: 3.65 hos Danske Spil
Lyngby: 4.10 hos Danske Spil

Kampen bliver sendt på TV3 Sport 1, og det er klokken 18:30.

Dagens spilforslag:

Kigger man på de to holds kampprogram, så har Silkeborg haft klart det sværeste. Bortset fra blamagen i Hobro, så har man gjort det ganske godt. Lyngby’s kampprogram har bestemt været overkommeligt og sejren mod Vendsyssel er ikke nok for et ambitiøst Lyngbymandskab.

Pilen hos odds.dk peger klart i retning af hjemmeholdet. De var det stærkeste hold før sæsonen og de har gjort det bedst i sæsonen. 1.95 hos Betsafe er helt fint betalt, så der slår vi til:

Silkeborg-Lyngby: Silkeborg vinder til odds 1.95 hos Betsafe

Hitrate: 14/41 = 34%
Samlet indsats: 41
Samlet resultat: -8.6
Tilbagebetalingsprocent: 79%

Find de bedste 1. Division bonusser her.