Efter fyringen i Swansea er det store spørgsmål nu, hvor Michael Laudrup fortsætter sin trænerkarriere. Ifølge bookmakeren NordicBet er Laudrup udelukket som emne i de store klubber efter endnu et mislykket udlandsophold.

Egentlig er der ikke noget galt med Michael Laudrups CV. Assistent for det danske landshold og cheftræner i Brøndby, Getafe, Spartak Moskva, Mallorca og Swansea er på papiret ganske pænt, men alligevel bør Laudrup måske ikke fortælle alt for detaljeret om forløbene i især de udenlandske klubber, når han næste gang sidder til jobsamtale. Hver eneste gang er det nemlig endt i et opgør med klubledelsen, og derfor tør de store europæiske klubber næppe røre den arbejdsløse danske træner. Sådan lyder konklusionen hos bookmakeren NordicBet, der giver pengene 7,50 gange igen, hvis Laudrup er træner i en af de store ligaers top 5-klubber, når den nye sæson sparkes i gang.

“Det starter jo som regel altid godt i de klubber, hvor Michael Laudrup ansættes. Klubben får masser af positiv omtale, tilskuerne elsker ham, indkøbte spillere gør det fantastisk og resultaterne er overvejende positive. Men når det bliver hverdag, typisk et stykke henne i sæson nummer to, og nederlagene kommer oftere end sejrene, vælter korthuset gang på gang. Om det er Laudrups ledelsesstil, hans insisteren på, at tingene skal gøres på hans måde, hans til tider tossede agent, eller en kombination af alle disse faktorer, vil Laudrups trænerhistorik ganske givet skræmme de klubledere, som lige nu sidder og planlægger den næste sæson,” siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der ikke ser Michael Laudrup i endnu en midter-/bundklub.

“Michael Laudrup brænder for udfordringer og udvikling, men efter ophold i fire udenlandske klubber, som i sidste ende ikke har haft de samme ambitioner som ham, er det tid til en topklub. Men spørgsmålet er, om han har lysten til at træde et skridt ned ad liga-stigen og forsøge sig i eksempelvis Frankrig, Holland eller Belgien. Det har han næppe, så der kan gå en rum tid, før vi ser Michael Laudrup på sidelinjen igen,” forudser Tonni Munk Jensen.

Står Michael Laudrup klar som klubtræner til næste sæsons første kamp, er der odds 2,30 at hente hos NordicBet.

 

Spil på Michael Laudrups trænerkarriere her 


Er Michael Laudrup ansat som træner i en engelsk, spansk, italiensk eller tysk klub, som i sæsonen 2013/14 er endt i top-5, når første kamp i sæsonen 2014/15 spilles?

Ja               7,50

Nej             1,05

Er Michael Laudrup ansat som træner i en klub, når første kamp i sæsonen 2014/15 spilles?

Ja              2,30

Nej            1,55