NFL-sæsonen starter natten til fredag den 9. september, og her går Los Angeles Rams ind til sæsonen som forsvarende mestre. I Super Bowl LVI i februar besejrede de Cincinnati Bengals på SoFi Stadium. Nu gælder det en ny sæson, og her er Rams blandt favoritterne til at vinde. Læs optakten her.

Bookmaker is inactive

Det er blevet NFL-tid igen, og for få dage siden sikrede TV 2, at du fortsat kan se NFL på dansk tv i den kommende sæson. I august kom det frem, at Viaplay efter 18 år ikke længere ville vise NFL. Dengang i 2004 overtog Viaplay NFL-rettighederne fra netop TV 2.

Natten til fredag den 9. september starter den nye NFL-sæson, og den indledes med et opgør mellem Los Angeles Rams og Buffalo Bills. Og netop Bills er bookmakernes største favorit til at vinde Super Bowl LVII, men det kan blive voldsomt tæt og vi kan se frem til nogle spændende kampe både i grundspillet og ikke mindst i slutspillet.

Ifølge oddssætterne er også Tampa Bay Buccaneers, Kansas City Chiefs og de forsvarende mestre fra Los Angeles Rams blandt favoritterne til at stå med Vince Lombardi-trofæet til februar. Super Bowl LVII finder sted den 12. februar 2023 og spilles på State Farm Stadium, hvor Arizona Cardinals har hjemmebane.

Bedste odds for NFL 2022-favoritterne

Buffalo Bills – odds 7,oo hos Nordicbet
Tampa Bay Buccaneers odds 8,50 hos Unibet
Kansas City Chiefs odds 13,25 hos Marathonbet
Los Angeles Rams odds 14,25 hos Marathonbet

Se flere NFL 2022 odds hos BetXpert

Danske Spil NFL odds

Ifølge bookmakerne er det Buffalo Bills og Tampa Bay Buccaneers, der er de største oddsfavoritter til at vinde Super Bowl LVII.

Toke Gerding: “Chargers har holdet til at gå hele vejen”

Vores partner BetXpert har interviewet Toke Gerding Jensen, der er journalist og tidligere vært på NFL-podcasten Huddle Up, om den kommende NFL-sæson. Han tror ikke på de store ændringer i forhold til sidste sæson.

– Jeg forventer ikke de store forandringer i forhold til sidste år. Det er de samme hold, der kommer til at kæmpe for det i NFC i form af Buccaneers, Rams, Packers og 49ers, mens AFC er anderledes åben, siger Toke Gerding Jensen og fortsætter:

– De tre største favoritter i AFC er Bengals, Bills og Chiefs, men der er flere interessante hold i haserne på dem. Især Denver Broncos er i en interessant situation, da de lige har tradet sig til Russell Wilson, der er en af de bedste quarterbacks i ligaen. Så hvis man skal snakke om en ”group of death”, som man ofte gør i fodbold (amerikansk fodbold, red.), er AFC West virkelig en svær division med Chiefs, Broncos og Chargers.

– Her er det lidt synd for Las Vegas Raiders, at de har samlet et stærkt hold sammen, men umiddelbart fremstår som en klar fjerdeplads i divisionen. Endelig ville det være forkert af mig at glemme et hold som Baltimore Ravens, der ligeledes har truppen og quarterbacken til at true de store hold. Så overordnet set ser jeg NFC som en rimeligt afklaret størrelse i toppen, mens AFC kan gå i mange retninger.

– Hvem tror du, vi får at se i Super Bowl LVII og hvorfor?

– Tampa Bay Buccaneers og Los Angeles Chargers. Mange NFL-fans er efterhånden trætte af at se på ham, men jeg tror, at vi får glæde af endnu en Super Bowl, hvor Tom Brady formår at hive holdet hele vejen hertil, fortæller Toke Gerding og uddyber:

– Hans niveau er stadig skyhøjt, selvom han er fyldt 45 år, og kvaliteten af holdets offensive våben er også med til at gøre hans job lettere. Og i AFC satser jeg på, at Chargers ikke bliver overrendt af skader igen. Det hold er stærkt på stort set alle positioner, og Justin Herbert viste et virkeligt højt niveau sidste år, som er svært at ignorere. Han viste, at vi skal regne med at se ham som en af de bedste quarterbacks fremover, når den ældre generation trækker sig tilbage.

– Godt nok er Chargers i den sværeste division i ligaen, men de har holdet til at gå hele vejen, selvom de skal møde Pat Mahomes minimum to gange i løbet af sæsonen.

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund

Power Ranking fra Toke Gerding

Herunder kan du se, hvordan Toke Gerding Jensen rangerer top-5 og bund-5 i NFL lige nu.

Top-5:

1: Los Angeles Rams
2: Buffalo Bills
3: Kansas City Chiefs
4: Tampa Bay Buccaneers
5: Cincinnati Bengals

Bund-5:

28: New York Giants
29: Jacksonville Jaguars
30: Washington Commanders
31: Chicago Bears
32: Atlanta Falcons

Bookmaker is inactive

Ofte stillede spørgsmål

Hvem viser NFL i dansk tv?

I Danmark er det TV 2 Sport, der viser NFL. Du kan også se NFL på livestream på TV 2 Play.

Hvornår starter NFL?

NFL-sæsonen 22/23 starter natten til fredag den 9. september dansk tid med opgøret mellem Los Angeles Rams og Buffalo Bills.

Hvornår bliver Super Bowl afviklet?
Super Bowl LVII bliver afviklet den 12. februar 2023 på State Farm Stadium i Glendale, Arizona.