Nye spiller hos Mr Green kan modtage odds boost til odds 10 på vinderen af kampen mellem AaB og AGF. Det svarer rundt regnet til en firedobling af det originale odds. Den boostede gevinst er uden krav om omsætning. Det er en kamp, hvor der er ultroligt meget på spil for begge klubber. Vinderen af denne kamp vil nemlig være favorit til at vinde pokalen. Kampen spilles onsdag den 10. juni klokken 20.45 Aalborg Portland Park.

 

 

 

 

Sådan får du boostede odds på kampens vinder

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green.
  2. Du skal bruge dit første spil på, at enten AaB eller AGF vinder kampen.
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 10. juni klokken 20.45.
  4. Du kan maksimum spille 50 kroner i forbindelse med denne kampagne.
  5. Modtag boostet odds til 10,00.
  6. Du vil få din gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav.

 

 

Mr Green Få odds boost på kampens vider hos Mr Green

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,0 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant
 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Hvem vinder kampen?

Dette er den anden af to semifinaler, som spilles onsdag den 10. juni. Når AaB og AGF går på banen til kampen i Aalborg, vil de allerede vide, hvem modstanderen i finalen bliver. Semfinalen mellem SønderjyskE og AC Horsens afvikles nemlig inden dette opgør. Det er som bekendt to klubber fra nedrykningsspillet, og derfor er det selvsagt en ganske god mulighed for AaB eller AGF, når det kommer til at vinde et trofæ. Inden nogle af holdene de kan begynde at tænke for meget over finalen, skal de dog lige vinde denne semifinale.

Som ny kunde hos Mr Green får man som nævnt odds boost til odds 10,00 på et af de to hold. AGF er bedst kørende i ligaen, hvor man indtager en tredjepladsen. Samtidig har man det psykologiske overtag i og med, at man har vundet sæsonens to indbyrdes opgør i ligaen. Det er blandt andet disse faktorer, som får os til at pege på AGF som vinder af kampen.

 

Derfor vinder AGF kampen

AGF lagde efter den lange pause ud med at slå OB med 1-0 hjemme i Århus på mål af den tidligere Aston Villa-spiller Nicklas Helenius. AaB fik et point efter 1-1 mod Esbjerg i deres første kamp. Herefter fulgte den begivenhedsrige 3-2 kamp i Aalborg. Her kom AGF foran ved Bror Blume. Efter omkring en times spil fik AaBs Kristoffer Pallesen bragt balance i regnskabet med sin udligning. Herefter gjorde to mål af AGFs målmaskine Patrick Mortensen det til 3-1. To minutter før tid fik Lucas Andersen reduceret til 3-2, som altså blev kampens slutresultat.

Resultatet mod AaB får kampen til at lyde langt tættere, end tilfældet var. AGF registrerede hele 21 skud på mål mod AaBs syv. Jacob Rinne i AaB målet måtte levere otte redninger, mens William Eskelinen i AGF-målet kunne nøjes med to. Der var med andre tale om en kamp, som AGF dominerede var chancer angår.

AGF har desuden den meget formstærke Patrick Mortensen, som er nummer tre på Superligaens topscorerliste med sine 13 mål i 24 kampe. Det er vel at mærke hans bedste sæson siden 2013/14, hvor han lavede 23 mål i 33 kampe for Lyngby i den næstbedste række. I pokalen scorede han til 3-1 i det sidste minut af den forlængede spilletid, da AGF slog VSK Aarhus.

Vi tror på endnu en underholdende kamp mellem AaB og AGF med AGF som vinder. De hvi’e lader til at have mest at skyde med for tiden og må være sprængfyldte med selvtillid efter de gode resultater i ligaen.

 

Regler og vilkår

Denne kampagne kan udelukkende benyttes af nye danske kunder hos bookmakeren Mr Green. Man skal være opmærksom på, at en spil udelukkende vil være kvalificeret, hvis man spiller på sejr til enten AaB eller AGF. Der skal være tale om pokalsemifinalen, som spilles onsdag den 10. juni klokken 20.45, hvor der er kampstart. Det maksimale indskud på sejr til AaB eller AGF vil være 50 kroner, hvis man ønsker at gøre brug af kampagnen. Hvis man vinder sit kvalficerende væddemål vil ens gevinst blive udbetalt i kontater og uden et krav om gennemspil. Mr Greens nye kunder er begrænset til ét af deres tilbud, som er i udbud til nye kunder. Når man gør brug af dette tilbud, er det ikke muligt at gøre brug af cash-out-funktionen. Man skal være opmærksom på, at en væddemål ikke længere vil kvalificeret i forbindelse med tilbuddet.

Dette tilbud er tilgængeligt ind til dets maksimake antal af deltagere er nået. Hvis dette skulle blive tilfældet, har Mr Green til hver en tid ret til at trække kampagnen tilbage. Man skal være opmærksom på, at kampagnen kun kan benyttes én gang per pr. person, hustand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Når der skal foretages indbetalinger i forbindelse med kampagnen, er det ikke muligt at gøre brug af Neteller eller Skrill (Moneybookers). Hvis Mr Green får mistanke om, at deres tilbud bliver udnyttet ved spil på begge udfald vil ens spil ikke længere være kvalificeret. I tilfælde af, at Mr Green har mistanke om snyd, vil de kunne suspendere eller udelukke den pågældende spiller fra kampagnen og suspendere dennes konto.

 

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund