Mr. Green giver odds 15 på United-sejr mod Chelsea

Alle nye kunder hos Mr. Green kan spille på sejr til Manchester United over Chelsea til vanvittige odds 15. Du kan spille for op til 50 kroner, og dermed har du altså mulighed for at vinde 750 kroner, hvis United vinder. Kampen spilles på Stamford Bridge søndag den 17. februar klokken 21. Kampagnen gælder som nævnt kun spillere, som ikke tidligere har haft oprettet sig hos Mr. Green.

 

 

Opret dig hos Mr. Green

 

 

Sådan får du boostede odds på United

  1. Du skal oprette en konto hos Mr. Green.
  2. Brug dit første spil på at spille på, at United slår Chelsea.
  3. Få odds 15.
  4. Spil for maks 50.
  5. Få din eventuelle gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav.

Derfor vinder Manchester United

Dette bliver naturligvis ikke nogen let opgave for Manchester Unted. Denne sæson mildt sagt ikke været nogen succes for Solskjærs tropper. Man er inden turen til Chelsea placeret på en beskeden ottendeplads – seks point efter Chelsea, som sidder på den Champions League givende fjerdeplads. Derfor er United næsten tvunget til at få noget med fra Stamford Bridge – meget gerne en sejr, hvis håbet om Champions League skal holdes i live. Der er dog ting, som peger på, at de “Røde Djævle” har muligheder for at tage tre point med hjem fra London.

United er gode mod topholden

United har i denne sæson faktisk fået adskillige gode resultater mod topholdene. Man har eksempelvis allerede slået Manchester City, Leicester og Chelsea i løbet af sæsonen. Samtidig er man det eneste hold, som har formået at tage point mod Liverpool. Liverpool er samtidig det eneste af topholdene, som har været i stand til at slå United, da de vandt 2-0 i det andet opgør mellem de to klubber. Derfor bør United altså stå med gode kort på hånden mod Chelsea i en kamp, hvor de kan stå mere tilbage på banen og lade Chelsea styre kampen.

Chelseas hjemmebaneform

Stamford Bridge har bestemt ikke været nogen fæstning for Chelsea gennem denne sæson. I Premier League har man således skrabet 18 ud af 36 mulige point sammen fra hjemmekampene. Man har blandt eksempelvis tabt til hold som West Ham, Bournemouth og Southampton. Chelsea har til gengæld fået hele 23 point på udebane og er her blandt ligaens bedste. Til sammenligning har United fået 23 point ud af deres hjemmekampe.

United har det psykologiske overtag

Tilbage i august slog United Chelsea med hele 4-0 på Old Trafford. Det er naturligvis længe siden, men det er noget, som United bør kunne bruge psykologisk inden kampen på Stamford Bridge. Ved den lejlighed scorede Anthony Martial, Daniel James og to gange Marcus Rashford mod Chelsea. Danske Andreas Christensen var ved den lejlighed med fra start for Chelsea. Det bliver nok ikke 4-0 igen, men mindre kan naturligvis også gøre det for United.

 

 

Opret dig hos Mr. Green

 

 

Regler og vilkår

Tilbuddet gælder kun nye spillere hos Mr. Green. Det gælder kun, hvis det er disse spilleres første væddemål. Nye kunder kan kun gøre brud af ét af Mr. Greens tilbud. Du kan maks spille 50 kroner på sejr til Manchester United over Chelsea. Vædemålet skal være placeret inden kampstart, som er søndag den 17. februar klokken 21. Det gælder kun ved spil på United-sejr. Oddset vises først som boostet, hvis kuponen er vindende. Gevinsten udbetales kontant og uden omsætningskrav. Vælger man at udbetale væddemålet før kampens afslutning eller via cash-out funktionen, er dette ikke længere kvalificeret.

Kampagnen gælder kun indtil maksimum af deltagere et nået. Når det sker, kan kampagnen til hver en tid trækkes tilbage. Den kan kun benyttes én gang pr. person, husstand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Hvis du foretager indbetaling via Neteller eller Skrill (Moneybookers) er dit væddemål ikke kvalificeret til at deltage i kampagnen. Får Mr. Green mistanke om snyd, har de ret til at suspendere eller udelukke spilleren fra kampagnen eller suspendere spillerens konto.

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund