Spil på Salah og Liverpool til boostede odds hos Mr Green

Mr Green giver nye spillere boostede odds på kampen mellem Atlético Madrid og Liverpool. Det gælder spil på, at Mohamed Salah scorer i en Liverpool-sejr. Der er på forhånd lagt op til en tæt kamp, når Liverpool gæster Atlético Madrid på Metropolitano. Liverpool stort set været urørlige gennem hele sæsonen, hvor man kun har tabt to gange i alle turneringer. I denne kamp står de overfor en af Europas stærkeste defensiver. Liverpool har dog gang på gang gennem sæsonen vist, at de kan åbne ethvert forsvar.

 

 

Opret dig hos Mr Green her

 

 

Sådan får du boostede odds på Salah og Liverpool

  1. Du skal oprette en konto hos Mr Green.
  2. Du kan spille maksimum 50 kroner på kampagnen.
  3. Du skal som en spicial spille på, at Salah scorer i en Liverpool-sejr.
  4. Hvis begge sker vil du modtage boostede odds 10,00.

Derfor vinder Liverpool på mål af Salah

Atlético Madrid har som nævnt en af de bedste defensiver i Europa. Derfor bliver næppe tale om nogen storsejr til Liverpool, men et enkelt mål kan naturligvis også gøre det, hvis bare det er Salah, der laver det. Det er det første møde mellem de to klubber ti år. Dengang mødtes de i en Europa League-semifinale, hvor Atlético gik videre på reglen om udebanemål. Det bliver dog selvsagt et helt Liverpool-hold af en helt anden kaliber, som Atlético skal krydse klinger med her ti år senere.

Liverpools offensive kvaliteter

Hvor Atlético Madrids defensiv som nævnt er meget stærk, gælder dette for Liverpool også offensiven. I Premier League har Liverpool lukket blot 15 mål ind i 26 kampe. Samtidig har man scoret hele 61. Til sammenligning har Atlético lukket 17 mål ind i 24 kampe men blot scoret 25. De to hold har altså en sammenlignelig statistik, når det kommer til at holde modstanderen fra faddet. Liverpool er derimod langt bedre til at kombinere dette med også selv at lave rigeligt med mål i den anden ende.

Liverpool kan skifte fokus

Det kræver en ualmindeligt god fantasi for at finde på en grund til, at Liverpool ikke vinder Premier League i år. Inden kampen mod Atlético har de et forspring på over 20 point til Manchester City på andenpladsen. Dermed kan Liverpool så småt begynde at koncentrere sig mere om at genvinde Champions League. Dette bør trods alt være en større prioritet end at forblive ubesejrede i Premier League.

Salah kommer på tavlen

Mohamed Salah lader til for alvor at have fundet målformen. I de seneste fem Premier League-kampe har Salah scoret fire gange. Fire er også antallet af mål, som egypteren har scoret i Champions League i år, hvilket bestemt også er respektabelt. Der er ingen tvivl om, at Salah bliver meget vigtig for Liverpool i foråret. Dette gælder især i Champions League, da det klart er den turnering, hvor man kan forvente de mest intense kampe, og hvor Liverpool virkelig skal stramme sig an. Salah har gang på gang vist, at han kan steppe op, når det gælder i de helt store kampe, hvor Liverpool har hårdt brug for en scoring. Vi tror derfor også, at han igen viser klassen mod det solide Atlético Madrid-forsvar.

 

 

Spil på Liverpool og Salah hos Mr Green

 

 

Regler og vilkår

Kampagnen gælder kun ved spil på, at Mohamed Salah scorer i en Liverpool-sejr i kampen Atlético Madrid-Liverpool. Tilbuddet gælder frem til kampstart den 18. februar klokken 21.oo. Det er kun gældende for spillere, som endnu ikke har oprettet sig hos Mr Green. Du finder spillet under Mr Green specials. Du kan maksimalt placere 50 kroner på, at Salah scorer i en Liverpool-sejr, hvis dit væddemål skal være kvalificeret. Sker dette boostes oddset til odds 10,00 på kvalificerede kuponer. Du kan som ny kunde kun gøre brug af ét af Mr Greens nuværrende tilbud. Eventuel gevinst vil blive udbetalt i kontanter uden omsætningskrav.

Vælger du at få dit væddemål udbetalt inden kampen afslutning via cash-out, vil dette ikke længere være kvalificeret til kampagnen. Tilbuddet kan kun benyttes én gang pr. person, husstand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Har  du foretaget din indbetaling via Neteller eller Skrill (Moneybookers), vil dit væddemål ikke være kvalificeret til tilbuddet. Har Mr Green mistanke om snyd eller uretmæssig brug af kampagnen, har de ret til at udelukke spilleren fra denne samt suspendere spillerens konto.

Mr Green's Liverpool/Salah special