Nye danske spillere hos bookmakeren Mr Green tilbydes stærkt boostet odds på Arsenal som vinder mod Manchester City. Ved spil for op til 50 kroner kan man få odds 30,00 på sejr til London-holdet. The Gunners gav oprindeligt odds 8,50. Denne boostede gevinst vil blive udbetalt kontant og uden krav om gennemspil. Man råder med andre ord over sin gevinst med det samme. Kampen er holdenes første efter den lange pause, hvilket kan vise sig at blive Arsenals chance, hvis Manchester endnu ikke er helt oppe i omdrejninger. Kampen spilles onsdag den 17. juni klokken 21.15 på Etihad i Manchester.

 

Mr Green campaign for Manchester City-Arsenal

 

 

Sådan får du boostede odds på sejr til Arsenal

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green.
  2. Du skal bruge dit første spil på, at Arsenal vinder kampen.
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 17. juni klokken 21.15.
  4. Du kan maksimum spille 50 kroner i forbindelse med denne kampagne.
  5. Modtag boostet odds til 30,00.
  6. Du vil få din gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav.

 

 

Mr Green Få odds boost på sejr til Arsenal hos Mr Green

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Derfor vinder Arsenal kampen

De fleste er ikke i tvivl om, at Manchester City under normale omstændigheder bør være bedre end Arsenal. Det behøver man ikke se længe på tabellen for at regne ud. Dette er dog alt andet end en normal situation. Ingen af holdene har ikke spillet en betydningsfuld kamp i over tre måneder, og spillernes nuværende tilstand er i høj grad uvis. Det er naturligvis Arsenals chance. De skal lukrere på, at City endnu ikke er oppe i omdrejninger og måske lidt rustne.

En anden ting, som taler til Arsenals fordel er, at de har meget mere at spille for end City. Arsenal er stadig på jagt efter en plads i Champions League, mens City i skrivende stund står til at blive udelukket fra turneringen gennem de næste to år. Dermed ser Citys placering i tabellen altså ud til at være ret så ubetydelig, nu hvor Liverpool er stukket af med mesterskabet. Hvis City ender med at blive udelukket, skal Arsenal som minimum op på den femteplads, som de i skrivende stund er fem point fra.

Arsenal kan desuden glæde sig over, at Manchester City ikke kommer til at få nogen betydelig fordel af at hjemmehold. Kampen spilles som bekendt for lukkede døre. Hvis City i forvejen skulle have svært ved at sætte sig op til kampen på grund af, at der som udgangspunkt ikke er det store på spil for dem. så bliver det bestemt ikke lettere uden fans på lægterne.

 

 

Mr Green Få odds boost på sejr til Arsenal hos Mr Green

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Regler og vilkår

Denne kampagne er udelukkende til benyttelse af Mr Greens nye danske kunder. Ens spil vil være kvalificeret, hvis det er det første fra ens nye konto. Dette skal desuden spilles på sejr til Arsenal i kampen mod Manchester City. Der skal være tale om Premier League-kampen mellem de to hold, som spilles onsdag den 17. juni klokken 21.15. Væddemålet skal være foretaget før kampens start. Der kan maksimalt spilles 50 kroner på sejr til Arsenal i forbindelse med kampagnen. Vinder man på sit kvalificerede væddemål vil man få sin gevinst udbetalt kontant samt uden krav om gennemspil. Man skal være opmærksom på, at nye kunder hos Mr Green kun kan tage imod ét af de tilbud til nye kunder, som Mr Green har i udbud. Det vil ikke være muligt at gøre brug af cash-out-funktionen i forbindelse med kampagnen. I tilfælde af at man gør dette, vil ens væddemål ikke længere være kvalificeret.

Denne kampagne vil være tilgængelig ind til det tidspunkt, hvor den maksimale deltagerantal er nået. Skulle dette ske, kan Mr Green til enhver tid trække denne kampagne tilbage. Kampagnen kan kun benyttes én gang pr. person, hustand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Man skal være opmærksom på, at det ikke er muligt at foretage indbetalinger ved brug af Neteller eller Skrill (Moneybookers) i forbindelse med kampagnen. I tilfælde af at Mr Green får mistanke om, at deres kampagne udnyttes ved spil på begge udfald vil ens væddemål ikke længere være kvalificeret. Hvis Mr Green skulle have mistanke om snyd, kan til til enhver tid suspendere eller udelukke den pågældende spiller fra kampagnen og suspendere dennes konto.

 

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund