Få odds 20,00 på Arsenal-sejr mod Liverpool hos Mr Green

Mr Green tilbyder nye kunder odds 20,00 på, at Arsenal slår Liverpool i Premier League-topkampen mellem de to hold. Det originale odds på Arsenal-sejr lød på 6,5, så dette er altså blevet mere end tredoblet. Der vil desuden ikke være noget krav om gennemspil af ens gevinst. Det betyder, at man råder over over pengene med det samme. Arsenal har ligesom Liverpool fået en god start på sæsonen, så de er bestemt ikke uden chancer. De vister allerede i Community Shield, at de sagtens kan spille lige op med Liverpool.

 

 

Få odds 20,00 på Arsenal-sejr mod Liverpool

 

 

Sådan får du boostede odds på sejr til Arsenal

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green.
  2. Du skal bruge dit første spil på, at Arsenal slår Liverpool.
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 28. september klokken 21.00.
  4. Du kan maksimum spille for 30 kroner i forbindelse med dette tilbud.
  5. Modtag boostet odds til 20,00.
  6. Du vil få din gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav.

 

Få odds 20,00 på Arsenal-sejr mod Liverpool

 

 

Derfor vinder Arsenal kampen

Arsenal og Liverpool har begge fået en god start på denne sæson ved at vinde begge deres kampe Premier League. Her har Liverpool slået Leeds med 4-3 og Chelsea med 2-0, mens Arsenal nedlagde Fulham med 3-0 og senest slog West Ham med 2-1.

Dette er anden af tre gange holdene skal mødes i løbet af en måned. De har allerede mødtes i Community Shield, og næste uge gælder det Liga Cuppen. I Community Shield kom Arsenal foran 12 minutter ved anfører Pierre-Emerick Aubameyang, som scorede efter oplæg af unge Bukayo Saka. Det lykkedes dog Liverpool Minamino Takumi at få skabt balance i regnskabet. Herefter gik kampen direkte i straffesparkskonkurrence, hvor Liverpool vandt med 6-5.

En ting som taler for, at Arsenal kan gøre forskellen denne gang er, at holdets offensiv er flyvende. Især Alexandre Lacazette har med to scoringer i de seneste to Premier League-kampe udvist storform. Unge Eddie Nketiah scorede sejrsmålet mod West Ham samt i midtugens Liga Cup-kamp mod Leicester. Samtid har Willian vist sig at være en stor gevinst efter skiftet fra Chelsea. Liverpool viste i kampe mod Leeds, at de er til at tale med, så et formstærkt Arsenal-hold har bestemt gode muligheder i denne kamp.

 

Regler & vilkår

Dette tilbud fra Mr Green er udelukkende for bookmakerens nye danske kunder. Disse skal desuden være bosat i Danmark. Man skal være opmærksom på, at det kun er muligt at tage del i kampagnen, hvis der er tale om ens første spil. Dette skal spilles på sejr til Arsenal i deres Premier League-kamp mod Liverpool. Her skal være tale om kampen, som spilles mandag den 28. september klokken 21.00 på Anfield.

Man skal være opmærksom på, at ens kvalificerede væddemål skal være foretaget inden kampstart, hvis man skal kunne modtage odds boostet. Det vil desuden maksimalt være muligt at spille 30 kroner på Arsenal-sejr, hvis væddemålet skal være kvalificeret. Vælger man at spille for over 30 kroner, vil væddemålet altså ikke være gældende i forbindelse med tilbuddet. Hvis man vinder på sin kvalificerede kupon, vil man få oddset på denne boostet til 0dds 20,00. Denne gevinst vil blive udbetalt kontant samt uden krav om gennemspil.

Man er som ny kunde hos Mr Green begrænset til at kunne tage imod ét af deres tilbud til nye kunder, der er i udbud. Man skal desuden være opmærksom på, at man ikke kan gøre brug af funktionen cash-out i forbindelse med denne kampagne. Hvis man gør dette, vil ens væddemål altså ikke længere kunne modtage odds boost.

Dette tilbud vil kunne benyttes frem til det når sit maksimale antal af deltager. Hvis dette skulle ske, kan Mr Green til hver en tid trække deres kampagne tilbage. Man skal desuden være opmærksom på, at tilbuddet kun benyttes én gang pr. person, hustand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Det vil ydermere ikke kunne lade sig gøre at foretage sine indbetalinger med Neteller eller Skrill (Moneybookers) i forbindelse med denne kampagne.

Skulle Mr Green få mistanke om, at denne kampagne misbruges, vil ens pågældende væddemål ikke længere være kvalificeret til at deltage i tilbuddet. Dette er en situation, som eksempelvis kan opstå, hvis der er mistanke om spil på begge udfald. Får Mr Green mistanke om snyd, kan de til en hver en tid suspendere eller udelykke spilleren fra kampagnen eller helt suspendere den pågældende spillers konto.

 

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund