Få odds 10 på Brøndby-sejr hos Mr Green

Nye spillere hos Mr Green får tilbudt boostede odds på Brøndby-sejr mod FC Nordsjælland. Det originale odds lyder på 3,35. Dette får man altså godt og vel tredobblet som ny spiller hos Mr Green. Du får din gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav. Brøndby har efter en fornuftig start på foråret kurs mod mesterskabsspillet. De har dog FC Nordsjælland lige i hælene, så en sejr i Farum ville lune. Brøndby er samtidig meget tæt på at hente AGF og dermed kravle op på tredjepladsen. Der er derfor alt at spille om, når det går løs på Right to Dream Park på søndag klokken 18.

 

 

Mr Green - Nordsjælland-Brøndby

 

 

Sådan får du boostede odds på Brøndby

  1. Du skal være ny spiller hos Mr Green
  2. Du skal bruge dit første spil på, at Brøndby slår FC Nordsjælland
  3. Dit væddemål skal være placeret inden søndag den 8. marts klokken 18
  4. Du kan maksimum spille for 50 kroner
  5. Få oddset boostet til 10
  6. Din gevinst vil blive udbetal kontant uden omsætningskrav

 

Derfor vinder Brøndby

Brøndby har fået en fornuftig start på foråret med seks point fra tre kampe. Man solgte som bekendt en stribe profiler i januar, hvilket fik mange til at betvivle, om de overhovedet ville komme med i mesterskabsspillet. Brøndby kan dog endnu ikke vide sig sikre op noget. De er forud for kampen mod FC Nordsjælland fire point foran Randers, som ligger på den kedelige syvendeplads. En sejr over Nordsjælland vil til gengæld betyde, at man får skabt et hul på fire point ned til mandskabet fra Farum. Der står altså meget på spil, når det går løs på Right to Dream Park i Farum. Hvis Brøndby kan lykkes med at vinde bronze, må dette siges at være et godkendt resultat. Man blev tvunget ud i de mange spillersalg på grund af økonomiske problemer.

Hedlund og Mraz er kommet godt fra start

Brøndbys angrebs konstellation bestående af Simon Hedlund og Samuel Mraz har fået en god start på forårssæsonen. Brøndbys 1-0-sejr mod Lyngby kom eksempelvis i hus efter et mål af Hedlund på oplæg af Mraz. Mraz har en assist og et mål i sine to seneste kampe. Så den 22-årige slovak lader altså til at have fundet formen her fra begyndelsen af foråret. Det er dog ikke kun angrebt, som bidrager med mål hos Brøndby. Også holdet midterforsvarer Anthony Jung har vist, at han er særdeles farlig på dødbolde. Jung scorede i kampene mod OB og AaB.

To gode starter

Nordsjælland har ligesom Brøndby fået en god start på sæsonen. Man lagde ud med at smadre sagesløse Horsens med 6-0. Derefter har man fået to knap så overbevisende sejre mod bundholdene SønderjyskE og Esbjerg. i kampen mod SønderjyskE var man længe bagud, men det lykkedes altså holdet fra Farum at få hevet en 2-1-sejr i land. Brøndby har alt andet lige haft sværre modstandere. Det blev ganske vist til et nederlag mod AaB, men aalborgenserne har fået en stærk start på sæsonen med succes i ligaen og pokalen.

Efterårets opgør mellem de to hold endte med en 4-2-sejr til Brøndby hjemme på Brøndby Stadion. Det bliver nok ikke til en gentagelse af det resultat. Dette bliver første store test for Brøndby så vel som FC Nordsjælland, og tror vi på, at Brøndby kommer til at trække det længste strå i, hvad der må formodedes at blive en tæt kamp.

 

 

Få boostede odds på kampen med Mr Green

 

 

Regler og Vilkår

Du skal være ny dansk kunde hos Mr Green. Tilbuddet gælder kun kampen mellem FC Nordsjælland og Brøndby, som spilles søndag den 8. marts 2020. Tilbuddet gælder til 8. marts kl 18.00. Du skal spille maksimum 50 kroner på Brøndby-sejr over FC Nordsjælland. Du får din boostede gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav. Nye kunder hos Mr Green kan kun tage imod et af deres tilbud, som er i udbud. Hvis dit væddemål udbetalesvia cash-out før kampens afslutning, er dette ikke længere gældende.

Tilbuddet vil være gældende indtil det maksimale antal deltagere er nået. Herefter kan dette trækkes tilbage til enhver tid. Kampagnen er kun gyldig én gang pr. person, hustand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Du skal være opmærksom på, at indbetalinger foretaget via Neteller eller Skrill (Moneybookers) ikke er kvalificerede til tilbuddet. Hvis du udnytter kampagnen ved at spille på begge udfald er dette ikke kvalificeret til at deltage. Hvis Mr Green har mistanke om snyd har de ret til at suspendere eller udelukke spilleren fra kampagnen samt suspendere dennes konto.

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund