Mr. Green odds boost – få odds 15 på Eriksen- eller Kjær-scoring

Nye spillere får boostede odds på dansker-scoring i kampen mellem Inter og AC Milan. Her tørner landsholdskollegaerne Christian Eriksen og Simon Kjær nemlig sammen. Begge har deres første mål til gode for deres nye klubber. Tror man, at det sker i denne kamp, er der gode penge at hente hos Mr. Green. Mr. Green giver nemlig hele odds 15,00 igen på en dansk scoring i kampen. Normalt ville dette spil give odds 4,50 igen, men nu er dette tal altså mere end tredobblet. Hvis du spiller 50 kroner, vil der altså være hele 750 kroner at hente. Spillet gælder som nævnt kun nye kuunder hos Mr. Green.

 

 

Spil på Eriksen eller Kjær hos Mr. Green

 

 

Sådan får du boostede odds på dansker-scoring

  1. Opret en konto hos Mr. Green.
  2. Spil maksimum 50 kroner på enten Christian Eriksen eller Simon Kjær til at score.
  3. Hvis Eriksen eller Kjær scorer boostes din oddset til 15,00.
  4. Du får din gevinst kontant og uden omsætningskrav.

Odds på dansker-derby

Det er som sagt Eriksen såvel som Kjærs første Milano-derby. Eriksen er naturligvis nyankommet og har derfor blot spillet to kampe indtil nu. Kjær kom til Milan i starten af januar og har derfor spillet et par kampe mere end sin landsmand i sin nye klub. Det er derfor helt naturligt, at begge spillere endnu har deres første hold tilgode i deres respektive milanesiske klubber. Inter jagter i år et mesterskab. Juventus har siddet tungt på førstepladsen i Serie A gennem flere år. Sidste år vandt de overbevisende. I år ser det dog ud til, at Inter vil være i stand til at byde den “Gamle Dame” op til dans. AC Milan kæmper i år med om en plads i Europa League. De er en del af et bredt felt, så Kjær og holdkammeraterne har også hårdt brug for en sejr, hvis de skal holde liv i håbet om dette.

Derfor scorer Christian Eriksen

Eriksen er selvfølgelig i kraft af sin offensive position og farlighed på frispark det oplagte valg. I Premier League scorede danskeren 51 mål i 226 kampe. Tæt på et mål per kamp må siges at være ganske pænt for en midtbanespiller. Eriksens start i Inter har naturligvis båret præg af, at han endnu ikke er spillet helt ind på holdet. Hans træner, Conte, har været ude at sige, at Eriksen har måtte spille tidligere og mere end planlagt på grund af mange skader på midtbanen. Danskeren må derfor forventes at blive bedre som sæsonen skrider frem.

Christian Eriksen fik senest en lille time i Inters 2-0-sejr mod Udinese. Det vidner om, at der bør være gode chancer for at opleve den danske landsholdsstjerne fra start i Milano-derbyet. Inter har foruden Eriksen rustet gevaldigt op i vinters såvel som i sommers, så de må siges at være favoritter mod Kjær og Milan. Får Inter et frispark, skal det bliver interessant at se, om det ikke skulle ske at være Eriksen, som skal sparke. Sker dette, ved vi alle, hvor livsfarlig danskeren er.

 

 

Spil på Eriksen hos Mr. Green

 

 

Derfor scorer Simon Kjær

Simon Kjærs største chance for at score indvolverer naturligvis også dødbolde. Danskeren størrelse gør, at han er en trussel i luftrummet, når bolden sendes ind i feltet. Her har Milan flere gode våben – blandt andre også en hvis Zlatan Ibrahimovic. Gennem karrieren har kjær scoret 20 mål i 412 kampe. I 2017/18-sæsonen fandt han vej til netmaskerne tre gange, hvilket er godkendt for forsvarsspilleren. Nu skal han forsøge at få scoret for Milan, som han er lånt ud til fra Sevilla.

Hvis Kjær kan finde vej til netmaskerne mod Inter, kan han naturligvis sikre sig øjeblikkelig heltestatus i den røde del af Milano. Det er som sagt også bestemt en mulighed, at den 1,91 meter høje dansker stanger bolden i kassen i løbet af opgøret.

 

 

Spil på Kjær hos Mr. Green

 

 

Regler og vilkår

Kampagnen gælder kun nye spillere hos Mr. Green. Du kan kun tage én kampagne til nye i brug til nye kunder.  Du skal spille maksimum 50 kroner på enten Christian Eriksen eller Simon Kjær som første målscorer. Tilbuddet gælder fra 7. februar, 2020, klokken 15.00 frem til 9. februar klokken 20.45, 2020. Den boostede gevinst vil blive udbetalt i kontanter og uden omsætningskrav. Udbetales dit væddemål  via cash-out funktionen før kampens afslutning, er dette ikke kvalificeret til tilbuddet. Med mindre maksimum antallet af mulige deltagere i kampagnen er nået, vil denne være gældende. Sker dette kan denne trækkes tilbage til hver en tid.

Tilbuddet gælder én gang pr. person, husstand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Har du indbetalt via Neteller eller Skrill (Moneybooker) vil du ikke være kvalificeret til at deltage i kampagnen. I tilfælde af at kampagnen udnyttes som ved spil på begge udfald og dermed garanteret gevinst, vil spillet ikke være kvalificeret. Får Mr. Green mistanke om snyd elle uretmæssig brug af kampagnen, kan de til hver en tid suspendere eller udelukke spilleren fra kampagnen og/eller suspendere dennes konto. Mr. Greens generelle vilkår og betingelser er gældende.

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund