Få odds boost på Barca-sejr i El Clasico hos Mr Green

Nye spillere hos Mr Green får hele odds 10 på sejr til Barcelona i søndagens El Clasico. Du modtager din gevinst i kontater og uden omsætningskrav, hvilket naturligvis gør dette til et atraktivt tilbud. Det er altid stort, når Barcelona og Real Madrid mødes. Denne gang er der dog tilføjet ekstra kryderi, da kun to point adskiller klubberne. Braithwaite og Barcelona bør hav gode muligheder for udbygge den føring med en sejr. Kampen spilles søndag den 1. marts klokken 21.

 

 

Mr Green Barcelona campaign

 

 

Sådan får du odds boost på Barcelona

  1. Du skal have en ny konto hos Mr Green
  2. Med dit første spil skal du spille på sejr til Barcelona over Real Madrid.
  3. Du skal have foretaget dit væddemål inden kampstart søndag den 1. marts klokken 21.
  4. Du kan spille for maksimum 50 kroner.
  5. På kvalificerede kuponer vil oddset boostes til 10.
  6. Din gevinst udbetales kontant og uden krav om omsætning.

 

Derfor vinder Barcelona El Clasico

Real Madrid er favorit hos bookmakerne, men der flere grunde til, at Barcelona kommer til at vinde denne kamp. Katalanerne overhalede sidste weekend Real Madrid i ligaen. Dermed er det nu Bacelona, som sidder på førstepladsen i La Liga. Denne kom i hus efter en imponerende 5-0-sejr over baskiske Eibar. Især Lionel Messi var i topform, da han scorede hele fire mål mod sagesløse Eibar. Den kamp bød også på debut til Martin Braithwaite i Barcelona-trøjen.

Braithwaite skiftede som bekendt til Barcelona midt i februar på en nødtransfer på grund af skader til Suarez og Dembele. Braithwaite fik en solid debut, hvor han var involveret i Barcelonas to sidste mål. Han sad over i midtugens Champions League-kamp mod Napoli, da han ikke er spilleberettiget i Champions League. Derfor kan man med rette have forhåbninger om at få Braithwaite at se, når det går løs på Santiago Bernabeu. Det mest sandsynlige scenarie er, at Braithwaite er på bænken.

Barcelonas gode form

Barcelona har nu vundet deres seneste fire kampe i træk siden nederlaget til Valencia. Til sammenligning har Real Madrid i deres seneste fem kampe vundet tre, spillet en uafgjort og tabt en. Især sidste uges overraskende nederlag til Levante blev dyrt for Real, da dette endte med at koste førstepladsen. I midtugens Champions League-kamp mod Manchester City på Santiago Bernabeu blev det til endnu en nedtur for Real. Her var man længe foran, men man endte med at tabe 2-1, da City scorede to gange på fem minutter. Barcelona sikrede sig med deres 1-1-resultat i Napoli et bedre udgangspunkt forud for returkampene. Et kig på de to holds formkurver tyder altså på, at Barcelona har en fordel.

Messi er i topform

Lionel Messi scorede som sagt hele fire gange mod Eibar i sidste weekend. Det er Messis 43. El Clasico. I disse 43 kampe har han scoret 26 mål, hvilket er klar rekord for opgøret. Før Messis fire mål mod Eibar havde han faktisk ikke scoret i fire ligakampe. Det lavede dog hele seks asssists i løbet af disse kampe, så selv når Messi ikke scorer mål på samlebånd, er han naturligvis stadig vital for Barcelona. Real Madrid kommer til gengæld til at mangle deres nok vigtigste spiller, Eden Hazard, hvilket selvfølgelig er et hårdt slag for dem. Vi siger, at Barcelona og ikke mindst Messis overlegende form bliver udsalgsgivende og skaffer dem sejren i dette El Clasico.

 

 

Spil på Barcelona hos Mr Green

 

 

Regler og vilkår

Kampagnen gælder udelukkende nye spillere, som endnu ikke har haft oprettet en konto hos Mr Green. Kampagnen er kun gældende ved spil på, at Barcelona slår Real Madrid i søndagens El Clasico. Tilbuddet er gældende frem til kampstart, hvilket er den 3. marts klokken 21 2020. Det maksimale indskud for at deltage i kampagnen er 50 kroner. Du skal være opmærksom på, at dit spil ikke vil være kvalificeret, hvis du spiller for mere end dette. Såfremt dit væddemål er kvalificeret vil oddset boostes til 10,00 kroner. Du kan som ny kunde kun gøre brug af ét af Mr Greens tilbud. Du vi få din boostede gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav.

Vælger du at få dit væddemål udbetalt via cash-out funktionen eller inden kampens afslutning, vil dette ikke længere være kvalificeret til at deltage i kampagnen. Dette tilbud kan kun benyttes én gang pr. person, husstand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Du skal være opmærksom på, at indbetalinger via Neteller eller Skrill (Moneybookers) ikke er kvalificerede til tilbuddet. I tilfælde af at Mr Green skulle få mistange om snyd eller uretmæssig brug af kampagnen, har Mar Green ret til til at udelukke spilleren fra denne samt suspendere spillerens konto.

 

Officielt logo for Mr Green