Få odds 10 på vinderen af El Clasico med Mr. Green

Der er altid spændende, når Barcelona og Real Madrid mødes i El Clasico. Denne gang gør bookmakeren Mr Green det dog ekstra interessant ved at give deres nye kunder odds 10,00 på kampens vinder. Man vil tilmed få sin gevinst udbetalt som kontanter og uden krav om gennemspil.

 

Få odds 10,00 på vinderen af kampen med Mr Green

 

Sådan får du boostede odds på vinderen af El Clasico

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green.
  2. Du skal bruge dit første spil på, at Real Madrid eller FC Barcelona vinder kampen.
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 10. marts klokken 21.00.
  4. Du kan maksimum spille for 30 kroner i forbindelse med dette tilbud.
  5. Modtag boostet odds til 10,00.
  6. Du vil få din gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav.

 

Hvem vinder El Clasico?

Efter skidt start på sæsonen er der for alvor kommet gang i de spanske storklubber Real Madrid og Barcelona. Barcelona er ubesejrede i deres seneste 19 La Liga-kampe, hvoraf de har vundet de 16. Real Madrid har ikke tabt deres sidste otte.

Deres gode formkurver betyder samtidig, at begge hold har lukket en stor del af de forspring, som Atlético Madrid ellers havde. Barcelona er blot ét point efter, mens Real Madrid er tre efter deres lokalrivaler.

Derfor har mødet mellem Real Madrid og Barcelona endnu større vigtighed end under normale omstændigheder. Skulle Real tabe, vil det betyde, at de får svært ved at vinde mesterskabet.

Barcelona har som nævnt været flyvende i La Liga, hvor de ikke har tabt siden starten af december. Senest var de tæt på at skuffe mod Valladolid, men de udviste stor moral ved at tro på det til det sidste. Her sikrede Ousmane Dembélé en catalansk sejr.

I kampen inden var de dog ikke til at stoppe, da de smadrede Real Sociedad med hele 6-1 på udebane. Her var ligaens topscorer Lionel Messi i hopla med to scoringer og en assist.

Man skal også huske på, at Real Madrid også vil have et øje på onsdagens vigtige Champions League-kvartfinale mod Liverpool.

Vi regner med, at det bliver det formstærke Barcelona-hold, som vinder denne kamp. Barca er også bookmakernes favoritter, så det er også her, at der størst værdi at hente.

 

Få odds 10,00 på vinderen af kampen

 

Regler & vilkår

Denne kampagne er kun for nye kunder hos Mr Green. Disse skal desuden være bosat i Danmark. Man skal være opmærksom på, at man kun vil kunne deltage med spil fra sin nye konto. Her skal man spille på, hvem der vinder kampen mellem Real Madrid og Barcelona. Dette væddemål skal være foretaget inden kampstart, hvilket vil sige lørdag den 10. april klokken 21.00.

Man kan maksimalt spille for 30 kroner, når man gør brug af denne kampagne. Det vil sige, at spil for mere end 30 kroner ikke vil være gældende i forbindelse med kampagnen. Vinder man på sin kvalificerende kupon, vil man få oddset på denne boostet til 10,00. Gevinsten udbetales i form af kontanter, og der vil ikke være krav om omsætning.

Nye spiller hos Mr Green har kun mulighed for at tage ét af deres tilbud for nye kunder. Det vil ikke være muligt at benytte funktionen cash-out, når man bruger denne kampagne. Gør man det, vil det betyde, at ens væddemål ikke længere vil være gældende.

Dette tilbud kan benyttes frem til det har nået dets maksimale antal deltagere. Hvis dette sker, kan Mr Green til enhver tid trække deres kampagne tilbage. Man kan deltage én gang pr. person, husstand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Indbetalinger foretaget  med Neteller eller Skrill (Moneybookers) er ikke gældende i forbindelse med tilbuddet.

Hvis Mr Green skulle have mistanke om, at deres kampagne misbruges, vil de til hver en tid kunne diskvalificere den pågældende spillers bet fra tilbuddet. Det samme kan forekomme, hvis de har mistanke om, at der spilles på begge udfald. I tilfælde af at Mr Green skulle få mistanke om snyd, kan de også udelukke den pågældende spiller fra kampagnen eller helt suspendere dennes konto.