Nye spiller hos Mr Green kan se frem til at kunne modtage odds boost på Erling Braut Håland som første målscorer, når Dortmund tager imod Schalke 04. De to tyske storhold mødes, når Bundesligaen i denne weekend endelig starter op igen. Her vil man som ny spiller hos Mr Green kunne hente odds 10,00 på Håland mod tidligere odds 4,50. Det norske vidunderbarn fik en fænomenal start på livet i den tyske Bundesliga, inden denne blev sat på pause. Lokalopgøret spilles lørdag den 16. maj klokken 15.30.

 

 

Mr Green - Håland campaign

 

 

Sådan får du boostede odds på Håland

  1. Du skal være nyoprettet spiller hos Mr Green
  2. Du skal bruge dit første spil på, at Håland scorer kampens første mål
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 16. maj klokken 15.30.
  4. Du kan maksimum spille 50 kroner i forbindelse med denne kampagne
  5. Modtag boostet odds til 10,00
  6. Du vil få din gevinst udbetal kontant og uden omsætningskrav

 

Derfor scorer Håland kampens første mål

Erling Braut Håland nåede otte kampe i Bundesligaen, inden denne gik til pause. Han fik sin debut den 18. januar efter sit skifte fra RB Salzburg. På disse otte kampe nåede den 20-årige nordmand at score imponerende ni mål. Syv af disse ni mål blev vel at mærke scoret i hans første tre kampe. Det er derfor ikke overraskende, at Håland allerede er nummer tre på den interne topscorerliste. Her er han blot fem mål efter Jadon Sancho. Håland har naturligvis også vist sin målfarlighed i Champions League. Her er han nummer to på topscorerlisten med ti mål – et mål efter Bayern Münchens Robert Lewandowski.

Nu skal fortsætte denne imponerende målfrekvens i lokalopgøret mod Schalke 04. Schalke 04 er Dortmunds store lokalrivaler, og når de mødes står den på Revierderbyet. Det er en vigtig kamp for Dortmund, som skal vinde for at holde snor i Bayern i den tætte topkamp. Der er naturligvis også håneretten i lokalopgøret på spil Dortmund har overtaget inden kampen med 33 sejre til Schalke 04’s 32. Schalke har med andre ord muligheden for at udligne i den indbyrdes satistik, mens Dortmund kan udbygge føringen.

 

Håland er en komplet angriber

Erling Braut Håland er en angriber, som har det hele. Han er stor, hurtig og kan scorer på alle tænkelige måder. Han er med andre ord livsfarlig. Det er ikke noget tilfælde, at der allerede spekuleres i, hvor man skal spille efter Dortmund – efter blot otte kampe! En af Hålands store forcer er hans placeringsevne. Han lader bare altid til at stå på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Dortmund betalte blot 150 millioner euro for Håland, hvilket stort set allerede har vist sig som værende et røverkøb.

Håland er desuden omgivet af klassespillere i Dortmund, som kan fodre ham man chancer. Han har eksempelvis Thorgan Hazard og Jadon Sancho på kanterne til at give sig bolden. Dortmund har også fremragende spillere på resten af holdet i form af folk som Axel Witsel, Emre Can og Mats Hummels. Med sit eget talent samt det, som han er omgivet af, bør Håland derfor have alle forudsætninger for at få scoret kampens første mål.

 

 

Mr Green Spil på Håland hos Mr Green

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Regler og vilkår

Denne kampagne er udelukkende gældende for nye danske kunder hos Mr Green. Den gælder desuden kun ved spil på Erling Braut Håland som første målscorer i kampen mellem Dortmund og Schalke 04, som spilles 16. maj klokken 15.30. Man vil kunne benytte tilbuddet frem til kampstart. Det maksimalt muligt at spille 50 kroner i forbindelse med kampagnen. Hvis ens væddemål går hjem vil man få sin gevinst udbetal kontant samt uden krav om omsætning. Man kan som ny kunde hos Mr Green kun gøre brug af ét af deres tilbud, som de har i udbud. Det er ikke muligt at gøre brug af cashout.funktionen. Hvis man gør dette vil det ikke længere være muligt at gøre brug af tilbuddet.

Tilbuddet vil være tilgængeligt indtil det maksimale antal deltagere er nået. Hvis dette sker, vil det til enhver tid kunne trækkes tilbage. Kampagnen kan benyttes én gang pr. person, hustand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Man skal være opmærksom på, at det ikke er muligt at foretage indbetalinger via Neteller eller Skrill (Moneybookers) i forbindelse med tilbuddet. Hvis Mr Green har mistanke om, at kampagnen bliver udnyttet ved spil på begge udfald er ens spil ikke kvalificeret. Skulle Mr Green deusden have mistanke om snyd, har de ret til at suspendere eller udelukke spilleren fra tilbuddet samt suspendere dennes konto.

 

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund