Nye spillere hos bookmakeren Mr Green kan få stort odds boost på kampen mellem Brøndby og AGF. Her giver Mr Green 200 kroners risikofrit til nye spillere, som spiller på sejr til Brøndby med deres første spil. Kampagnen kan desuden kombineres med Mr Greens sports velkomstbonus til nye spillere. I kampen mellem Brøndby og AGF er der tale om en nøglekamp i kampen om bronzemedaljerne og en plads i Europa League. Kampen spilles søndag den 14. juni klokken 20:00 på Brøndby Stadion.

 

 

 

Sådan spiller du risikofrit på sejr til Brøndby

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green.
  2. Du skal bruge dit første spil på, at Brøndby vinder kampen mod AGF.
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 14. juni klokken 20.00.
  4. Du skal spille præcis 200 kroner i forbindelse med denne kampagne.
  5. I tilfælde af at væddemålet ikke går hjem, får du din indstats tilbage.
  6. Dette sker i form af et kontat risikofrit spil.

 

 

Mr Green Spil risikofrit på Brøndby hos Mr Green

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Om odds på Brøndby-AGF

Dette er en kamp mellem munner fire og tre og dermed naturligvis en direkte kamp om bronzemedaljerne. Det er samtidig holdenes første kamp i mesterskabsspillet. Her er AGF inden kampen fem point foran Brøndby. Med en sejr kan Aarhus-mandskabet altså åbne et syv-points hul ned til Brøndby. Samtidig vil en sejr til Brøndby naturligvis resultere i, at kampen om tredjepladsen er piv åben. Der er lagt op til en yderst tæt kamp. Der er dog gode muligheder for, at Brøndby henter en vigtig sejr.

 

Derfor vinder Brøndby

AGF tabte i midtugen deres pokalsemifinale mod AaB med 3-2. De viste eller god moral ved næsten at komme tilbage efter at have været bagud med 3-0. Inden den kamp havde de ellers fået en fremragende start på slutfasen af Superligaen. I første kamp efter den lange pause slog man et formstærkt OB-hold med 1-0. Herefter blev det til en 3-2 sejr i Aalborg, hvor Patrick Mortensen var den store helt for AGF med to scoringer. Dermed er Mortensen nu oppe på hele 13 scoringer, hvilket giver ham en tredjeplads på Superligaens topscorerliste. Men alt andet lige må midtugens strabadser have tæret på kræfterne. Man skal huske på, at de danske hold næsten først lige er kommet i gang med at spille fodbold. Derfor er det selvsagt hård kost med tre kampe på en uge.

Brøndby skuffede også i deres seneste kamp, hvor man tabte 3-2 ude mod Horsens. Inden da havde man ellers fået en god 1-0-sejr mod SønderjyskE. Med til historien om kampen i Horsens hører, at Brøndby manglede deres svenske angriber Simon Hedlund. Han gik glip af kampen, da han skulle giftes. Nu er han dog tilbage, hvilket naturligvis styrker Brøndby. Brøndby skal udnytte, at de alt andet lige bør have flere kræfter end AGF-spilleren, der som nævnt havde en meget hård kamp mod AaB i onsdags. For Brøndby gælder det først og fremmest om at få styr på forsvaret. De har nemlig vist, at de ikke har problemer med selv at lave mål.

 

 

Mr Green Spil risikofrit på Brøndby hos Mr Green

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Regler og vilkår

Dette tilbud fra Mr Green kan udelukkende tages i brug af nye danske kunder hos bookmakeren. Det kvalificerede væddemål skal være spillet sejr til Brøndby. Alle andre spil vil ikke være kvalifcerede. Der skal være tale om spil på kampen som spilles søndag den 14. juni klokken 20.00. Der kan udelukkende spilles på beløbet 200 kroner på sejr til Brøndby, hvis der skal være tale om et risikofrit spil. Dette vil blive krediteret inden for 72 timer af kampens afgørelse, hvis Brøndby ikke vinder.

Som ny spiller hos Mr Green kan man ligeledes tage imod deres velkomstbonus i form af et kontant ekstrabet på op til 500 kroner. Her skal man indbetale 75 kroner gennemspille disse én gang på sportsvæddemål til et odds på minimum 1,80. Herefter vil man automatisk få udbetalt et ekstra spil på op til 500 kroner. Når man har spillet sin første indbetaling en gang og derved udløst sit ekstrabet får man også 10 spil. Disse indsættes automatisk på ens konto hver dag de efterfølgende 20 dage. Det vil altså sige 200 spins.

Mr Greens rettigheder

Hvis man ønsker at gøre brug af dette tilbud er det ikke muligt at bruge cash-out på det kvalificerende væddemål. Da vil ens væddemål ikke længere være kvalificeret til at tage del i kampagnen. Det tilbud vil kun være tilgængeligt indtil det maksimale antal deltagere er nået. I tilfælde af at dette skulle ske, kan Mr Green til en hver til trække deres kampagne tilbage. Man skal ydermere være opmærksom på, at dette tilbud kun kan benyttes én gang per pr. person, hustand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse.

Når man foretager sin indbetaling i forbindelse med denne kampagne, kan dette ikke ske ved brug af Neteller eller Skrill (Moneybookers). I tilfælde af at Mr Green skulle have mistanke om, at deres tilbud udnyttes ved spil på begge udfald, vil dette ikke længere være kvalificeret. Man skal være opmærksom på, at Mr Green ved mistanke om snyd kan suspendere eller udelukke den pågældende spiller fra kampagnen og suspendere dennes konto.

 

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund