Få boostede odds på Bayern og Barca med Mr Green

Nye spillere hos Mr Green kan få forhøjede odds på, at Bayern München og Barcelona begge vinder deres første kampe i Champions Leagues ottendedelsfinaler. Begge hold er oppe mod engelske modstandere. Bayern München møder Chelsea på Stamford Brudge. Barcelona møder Napoli på San Paolo. Der er med andre ord lagt op til to spændende kampe mellem hold fra Europas fire største ligaer. Bayern München og Barcelona er favoritter til trods for, at de er på udebane. Der bør derfor være ganske gode penge at hente på Mr Greens tilbud. Du får desuden din gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav, hvilket naturligvis er et yderst favorabelt tilbud.

 

 

Opret din konto hos Mr Green

 

 

Sådan får du boostede odds på sejre til Bayern og Barca

  1. Du skal først og fremmest oprette en konto hos Mr Green.
  2. Med dit første spil skal du spille på sejre til Bayern München og Barcelona.
  3. Spillet kan findes under Mr Green Specials
  4. Du kan maksimum spille 50 kroner på dit kvalificerede væddemål.
  5. Hvis begge hold vinder vil du modtage boostede odds 10,00.

 

Derfor slår Bayern München Chelsea

Chelsea-Bayern München er en gentagelse af Champions League-finalen fra 2012. Dengang vandt Chelsea efter straffespark. Denne finale blev spillet på Allianz Arena i München, hvilket naturligvis har gjort, at nederlaget har gjort ekstra ondt på sydtyskerne. Bayern vandt dog Champions League året efter, hvilket også er deres seneste optræden i en Champions League-finale. Bayern plejer at være yderst stabile i Champions League. Gennem de sidste ti år har de som minimum nået semifinalerne syv gange. Sidste år måtte man sige farvel allerede i ottendedelsfinlerne. Dette dog mod de senere vindere fra Liverpool. Her er Chelsea alt andet lige en mere overskuelig modstander.

Bayerns formkurve

Bayern München er i fremragende form i Bundesligaen. I deres seneste ni ligakampe har de vundet otte og spillet uafgjort med Leipzig. Blandt disse resultater finder man blandt andet en 5-0-ydmygelse af Schalke 04. Man har samtidig Robert Lewandowski, som går målamok i samtlige turneringer. Han har således scoret 38 mål på 32 kampe i denne sæson. I Champions Leagues gruppespil scorede han vanvittige 10 mål på fem kampe.

Til sammenligning har Chelsea været meget svingende i Premier League. Det lykkedes dem at få en 2-1-sejr mod Tottenham i weekenden, som fik standset blødningen. Deres femteplads er dog stadig i overhængende fare. I gruppespill var Chelsea også alt andet end overbevisende, da de på et hængende hår fik spillet sig videre på bekostning af Ajax. Vi tror dermed ikke, at Lampards tropper har det, der skal til for for alvor at udfordre Bayern München.

Derfor slår Barcelona Napoli

Barcelona må undvære deres nyindkøb Martin Braithwaite i Champions League, da han kun er spilleberettiget i La Liga. De har dog til trods for langtidsskaderne til Luiz Suárez og Dembele stadig en del at byde ind med, når det kommer til det offensive. Lionel Messi viste i weekenden mod Eibar, at han er i stor form. Den lille argentiner scorede fire mål i en kamp, hvor Martin Braithwaite fik debut. Mod Napoli ventes Messi at få selskab af Antoine Griezmann på toppen. Unge Ansi Fati og Rey Manaj vil også være muligheder for Quique Setién.

Med 5-0-sejren mod Eibar overtog Barcelona samtidig førstepladsen i La Liga efter Real Madrids overraskende nederlag til Levante. Det kan ikke undgå at betyde, at moralen i det katalanske alt andet lige må siges at høj. Barcelona går dermed ind til kampen med selvtilliden helt i top.

En bladet fornøjelse for Napoli

Der var store forventninger til Napoli inden starten på sæsonen. Den blev dog alt andet end optimal, og det stod hurtigt klart, at Napoli ikke ville blive en del af mesterskabskampen. På det seneste har man dog oppe sig. Napoli er således inden kampen mod Barcelona at finde på Serie As sjetteplads. Gennem de seneste fem ligakampe har man vundet de fire – heriblandt en sejr mod Juventus. Men har til gengæld også tabt til Lecce på hjemmebane, hvilket alt andet lige viser, at der stadig forekommer enkelte udsving. I gruppespillet formåede man som et af få hold gennem denne sæson at slå Liverpool. Det er svært at vide, hvor man har Napoli i denne sæson. Vi tror dog, at Barcelona nok skal få krammet på dem allerede her i første kamp.

 

 

Spil på Bayern og Barcelona hos Mr Green

 

 

Regler og vilkår

Kampagnen er udelukkende gældende for nye spillere, som endnu ikke har oprettet en konto hos Mr Green. Den gælder kun ved spil på, at Bayern München og Barcelona begge vinder deres kampe mod henholdsvis Chelsea og Napoli. Tilbuddet er gældende frem til kampstart på første kamp, hvilket er tirsdag den 25/2 kl 21.oo 2020. Du finder spillet under Mr Green Specials. Den maksimale indsats for kampagnen er 50,00 kroner. Er dit væddemål kvalificeret vil oddset på dette blive boostet til odds 10,00 på kvalificerede kuponer. Nye kunder kan kun gøre brug af ét af Mr Greens nuværrende tilbud. Din boostede gevinst vil blive udbetalt kontant og uden omsætningskrav.

I tilfælde af at skulle vælge at få dit væddemål udbetalt via cash-out inden kampens afslutning, vil dette ikke længere være kvalificeret til at deltage i denne kampagne. Denne kampagne kan kun benyttes én gang pr. person, husstand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Du skal være opmærksom på, at indbetalinger via Neteller eller Skrill (Moneybookers) ikke er kvalificerede til tilbuddet. I tilfælde af at Mr Green skulle få mistange om snyd eller uretmæssig brug af kampagnen, har Mar Green ret til til at udelukke spilleren fra denne samt suspendere spillerens konto.

 

Mr Green - promotion