Nye danske kunder hos bookmakeren Mr Green kan få stærkt boostede odds på FA Cup-finalen mellem Arsenal og Chelsea. Her kan man modtage odds 10,00 på vinderen af kampen. Til sammenligning er de normale odds 3,35 på Arsenal og 2,14 på Chelsea. Hvis man tror på sejr til favoritterne Chelsea, kan man med andre for på fire gange så højt odds som normalt. Gevinsting vil blive udbetalt i kontater samt uden krav om gennemspil. Dermed råder man over sig gevinst med det samme. Dette kan meget vel være begge holds sidste chance for at vinde et trofæ i denne sæson, så der er meget på højkant. Kampen spilles lørdag den 1. august klokken 18.30

 

 

Mr Green FA Cup-finale kampagne

 

 

Sådan får du boostede odds på vinderen af Arsenal-Chelsea

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green.
  2. Du skal bruge dit første spil på, hvem der vinder kampen.
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 1. august klokken 18.30.
  4. Du kan maksimum spille 50 kroner i forbindelse med denne kampagne.
  5. Modtag boostet odds til 10,00.
  6. Du vil få din gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav.

 

 

Mr Green Spil på vinderen af FA Cuppen hos Mr Green

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,0 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant
 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Derfor vinder Chelsea kampe

Dette tilbud er som nævnt godt nyt, hvis man har tiltro til favoritterne Chelsea. Chelsea havde en fornuftigt sidste runde i Premier Leauge. Her slog man nemlig Wolverhampton med 2-0. Det skete efter scoringer af Mason Mount og Olivier Giroud. Begge scoringer faldt kort inden pausen, hvilket naturligvis gav Chelsea en enorm psykologisk fordel inden anden halvleg.

Det var vigtigt for Chelsea at vise, at de kan holde modstanderen fra at score. Runden forinden tabte man nemlig med 5-3 til Liverpool. Derfor må sejren over Wolves give tro på tingene. I sidste spillerunde sikrede Chelsea sig desuden en billet til næste års Champions League.

En herre som har været yderst vigtig for Chelsea er Olivier Giroud. Franskmanden har scoret seks mål i sine seneste ni ligakampe. Han er med andre ord brandvarm og må være sikker på en startplads i finalen. Chelseas anden angriber, Tammy Abraham, lader til at være gået lidt ned i gear efter en fremragende start på sæsonen. Giroud må ventes at være flankeret af Mount og Christian Pulisic.

Offensiven gjorde det også godt for Arsenal i første halvleg mod Watford. Kort før pausen førte the Gunners med 3-0, inden David Luiz fik begået et straffespark, som Watford reducerede på. I anden halvleg fik Welbeck reduceret yderligere med sin scoring til 3-2. Det lykkedes dog for Arsenal at køre sejren hjem til trods for et massivt Watford-pres. Watford sluttede kampen med hele 19 skud på mål mod Arsneals 13. Det en markant forbedring fra Arsenals side i forhold den forrige kamp mod Aston Villa. Her tegnede Arsenal sig for pinlige nul skud på mål.

Arsenals defensive problemer er der for den store årsag til, at Chelsea er favorit inden kampen og står med gode kort på hånden, når det kommer til at hente deres niende FA Cup-triumf.

 

 

Mr Green Spil på vinderen af FA Cuppen hos Mr Green

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,0 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant
 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Regler og vilkår

Dette tilbud er udelukkende for nye danske kunder hos bookmakeren Mr Green. Man skal være opmærksom på, at det kun er muligt at deltage med det første spil foretaget fra ens nye spilkonto hos Mr Green. Dette skal spille på vinderen af kampen mellem Arsenal og Chelsea. Her skal være tale om FA Cup-finalen, som spilles lørdag den 1. august klokken 18.30 på Wembley.

Det er udelukkende muligt at deltage via væddemål foretaget før kampen. Det maksimale indskud lyder på 50 kroner på sejr til et af de to hold. Hvis man vinder vil oddset boostes til 10,00 på den kvalificerede kupon. I tilfælde af at man vinder på sit kvalificerende væddemål, vil man få sin gevinst udbetalt i kontater samt uden krav om omsætning.

Man skal være opmærksom på, at det kun er muligt at tage imod et af Mr Greens tilbud til nye kunder. Det er desuden ikke muligt at gøre brug af cash-out-funktionen i forbindelse med denne kampagne. I tilfælde af at man gør dette, vil ens væddemål ikke længere være kvalificeret til at være en del af denne kampagne.

Denne kampagne vil kunne benyttes, indtil det har nået sit maksimale antal deltagere. Hvis dette sker, har Mr Green ret til at trække kampagnen tilbage til enhver tid. Denne kampagne kan kun benyttes én gang pr. person, hustand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Man skal være opmærksom på, at det ikke vil være muligt at foretage indbetaler ved brug af Neteller eller Skrill (Moneybookers) i forbindelse med denne kampagne.

Hvis Mr Green skulle få mistanke om, at deres kampagne udnyttes vil det pågældende væddemål ikke længere være kvalificeret. Dette kan eksempelvis ske ved spil på begge udfald. I tilfælde af at Mr Green skulle have mistanke om snyd, kan de til enhver tid suspendere eller udelukke den pågældende spiller fra tilbuddet eller suspendere deres konto.

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund