Få forhøjet odds på Liverpool hos Mr Green uden omsætningkrav

Nye spillere kan hos Mr Green få odds 10 på Liverpool-sejr over Tottenham i Champions League-finalen

Lørdag er det endelig tid til et af årets absolutte højdepunkter, når Champions League-finalen spilles i Madrid. Den kamp kan gå hen og blive rigtig lukrativ for folk, der endnu ikke har en konto hos bookmakeren Mr Green. Her kan du nemlig få odds 10 på Liverpool-sejr og vinde 500 kroner uden krav om omsætning. Det vil sige, at din gevinst kan udbetales lige efter kampen. Derudover får du også en normal bonus i form af et freebet på op til 500 kroner, hvor gevinsten også er uden omsætningskrav!

 

Opret konto hos Mr Green nu

 

Sådan får du odds 10 på Liverpool-sejr

For at få adgang til det tårnhøje odds 10 på Liverpool-sejr skal du blot gennemføre fire simple trin.

  1. Gå til Mr Green.dk via dette link
  2. Tryk på “Tilmeld dig!”
  3. Opret konto og indbetal penge
  4. Spil op til 50 kroner på Liverpool-sejr

Kampagnen findes ikke på Mr Greens egen side, så du skal følge et af linksene på denne side for at finde den. Disse fører alle direkte til kampagnesiden, hvor du kan oprette din konto og selvfølgelig læse alt om det fremragende tilbud.

Når du trykker på “Tilmeld dig!”, skal du oprette din konto. Dette tager ikke mere end et øjeblik, da Mr Green har gjort selve opretningsprocessen strømlinet og simpel.

Så snart kontoen er klar, skal du indbetale penge. Du bestemmer helt selv, hvor mange penge du vil indbetale, men du skal som minimum indbetale 50 kroner for at få det maksimale ud af tilbuddet. Det er værd at bemærke, at udover adgang til det forhøjede odds 10 på Liverpool, giver Mr Green dig også et freebet af samme værdi som dit første indskud op til 500 kroner. Det vil sige, at du får et freebet på 500 kroner, hvis du indsætter 500 kroner.

Det sidste, og sjoveste, trin i processen er at spille på Liverpool-sejr til odds 10. Hvis The Reds vinder kampen i ordinær spilletid, får du udbetalt 500 kroner efter kampen, som du kan hæve med det samme. Der er nemlig intet omsætningskrav på gevinsten, hvilket er det bedste af det hele.

 

Få også odds bonus på op til 500 kroner

Udover det forhøjede odds på Liverpool får du som bekendt også en almindelig odds bonus. Størrelsen af denne afhænger af, hvor mange penge du indbetaler. Den maksimale bonus er på 500 kroner, og den fås altså ved, at du også indbetaler mindst 500 kroner.

Hos Mr Green får du din bonus i form af et freebet, hvilket betyder, at du får et gratis spil, du kan bruge på hvad som helst på 500 kroner. Ligesom med gevinsten fra dit forhøjede odds på Liverpool, er der intet gennemspilskrav på gevinsten fra dette freebet. Det vil sige, at du kan udbetale din gevinst lige så snart, at den er vundet på din konto. Dermed kan du trække dig ud fra dit Mr Green eventyr med rigtig mange penge på lommen men med meget lille risiko.

 

Opret konto hos Mr Green nu

 

Derfor vinder Liverpool

Der er ingen tvivl om, at Liverpool er kæmpe favoritter til Champions League-finalen. Hos de fleste bookmakers ligger oddset på en sejr til de røde på mellem odds 1,8 og 1,9, hvorfor det forhøjede odds 10 virkelig er en gave.

Der er flere grunde til Liverpools store favoritværdighed. Den primære er den kvalitetsmæssige forskel på de to fodboldhold. Denne illustreres perfekt af, at Liverpool samlede hele 26 point flere sammen i Premier League end Tottenham. Liverpool fik vanvittige 97 point, imens Tottenham måtte nøjes med 71. Liverpool vandt derudover begge de to indbyrdes opgør i ligaen, og de har faktisk vundet fire af de seneste seks indbyrdes opgør. Faktisk har Liverpool blot tabt én af de seneste 14 kampe imod Tottenham, og de har scoret mindst to mål i fem af deres seneste seks kampe imod Spurs.

Som om det ikke var slemt nok for Tottenham, så har London-klubben også døjet med skader til flere nøglespillere. Topscorer Harry Kane er netop vendt tilbage fra en skade, men han har ikke spillet førsteholdsfodbold i flere måneder. Han er derfor langt fra topformen og næppe i form til at spille en hel kamp på højt niveau.

Derudover har Jan Verthongen, Harry Winks, Victor Wanyama og Davinson Sánchez også allesammen haft skadesproblemer op til kampen, imens Ben Davies definitivt er ude. Dermed er defensiven også hårdt ramt, hvilket er slemt, når man møder Liverpools dødelige offensiv.

Regler og vilkår for forhøjet odds på Liverpool

Mr Green har gjort alt det med småt så simpelt som muligt, så der er egentlig ingen faldgruber. Der er dog et par ting, du skal være opmærksom på. Først og fremmest at du kun får udbetalt din gevinst, hvis Liverpool vinder i ordinær spilletid. Bliver det til en sejr efter forlænget spilletid eller straffekonkurrence, vil dit spil ende som tabt.

Derudover er der også kun 300 tilbud på højkant, så du skal have oprettet din konto hurtigt for ikke at gå glip af det.

Indbetalinger foretaget fra Neteller eller Skrill giver ikke adgang til det forhøjede odds. Sidst men ikke mindst er det værd at bemærke, at du ikke kan cashe ud i løbet af kampen med det forhøjede odds.

Få odds 10 på Liverpool her

 

Officielt logo for Mr Green