Mr Green tilbyder deres nye kunder odds boost til 25,00 på, at Leeds slår Liverpool. Det er muligt at spille op til 50 kroner i forbindelse med kampangen, som man kan altså vinde op til 1.250 kroner med odds boostet. Disse vil tilmed være uden krav om gennemspil. Det vil sige, at man råder over sin gevinst med det samme. Leeds gælder Anfield i første runde af Premier League, og kampen spilles lørdag den 12. september klokken 18.30.

 

 

Mr Green Få odds 25,00 på Leeds-sejr mod Liverpool hos Mr Green

Indbetal penge og sæt et væddemål til mindst odds 1,80. Mr Green giver dig et ekstrabet, der matcher værdien af dit første væddemål med op til 500 kr., når det er afgjort.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Sådan får du boostede odds på sejr til Leeds

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green.
  2. Du skal bruge dit første spil på, at Leeds slår Liverpool.
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 12. september klokken 18.30.
  4. Du kan maksimum spille for 50 kroner i forbindelse med dette tilbud.
  5. Modtag boostet odds til 25,00.
  6. Du vil få din gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav.

 

Derfor vinder Leeds

Leeds er tilbage i Premier League efter mere end 15 års fravær. Deres første kamp byder på den sværest tænkelige modstander i form af sidste års suveræne mestre – Liverpool. Det bliver naturligvis en hård prøve for Leeds, men Marcelo Bielsas tropper vil helt sikekrt være klar til at give Liverpool kamp til stregen.

Bielsa er kendt for at studere modstanderen ned til mindste detalje og har et bibliotek af oplysninger omkring alt mellem himmel og jord på modstanderholdene. Han skal nok have nærstuderet Liverpool og analyseret, hvordan Leeds giver sig selv de bedst mulige chancer for at hente tre point.

Man skal naturligvis også huske på, at det er starten på sæsonen. Det har været en rekord kort pause mellem sæsonerne, så det ikke til at vide, hvad forfatning spillerne er i. Hvis Liverpool ikke er helt oppe i omdrejninger, vil Leeds naturligvis være klar til at slå til.

 

 

Mr Green Få odds 25,00 på Leeds-sejr mod Liverpool hos Mr Green

Indbetal penge og sæt et væddemål til mindst odds 1,80. Mr Green giver dig et ekstrabet, der matcher værdien af dit første væddemål med op til 500 kr., når det er afgjort.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Regler & vilkår

Det er kun nye kunder hos Mr Green, som kan gøre brug af denne kampagne. Disse skal være bosat i Danmark. Man vil kun kunne deltage, hvis man med sit første spil spiller på, at Leeds slår Liverpool. Dette spil skal spille på kampen mellem Liverpool og Leeds, som spilles lørdag den 12. sepetember klokken 18.30.

Det er kun væddemål, som er foretaget før kampen, som vil være kvalificerede til at kunne tage del i tilbuddet. Man skal være opmærksom på, at væddemål foretaget efter kampstart ikke vil kunne tage del i tilbuddet. Det vil maksimalt være muligt at spille 50 kroner på sejr til Leeds, hvis man skal kunne modtage odds boost. Væddemål på over 50 kroner vil at altså ikke resultere i boostede odds. Vinder man på sit kvalificerede spil, vil man få oddset på dette boostet til odds 50,00. Man vil få denne gevinst udbetalt kontant og den vil være uden krav om gennemspil.

Som ny kunde hos bookmakeren Mr Green er man begrænset til at kunne få ét af deres tilbud til deres nye kunder, som er i udbud på det givne tidspunkt. Man skal være opmærksom på, at det ikke vil være muligt at gøre brug af cash-out-funktionen i forbindelse med denne kampagne. Benytter man denne funktion, vil væddemålet ikke længere være kvalificeret til at kunne tage imod tilbuddet om odds boost.

 

Mr Greens rettigheder

Dette tilbud vil kunne tages i brug frem til det har nået dets maksimalt mulige antal af deltager. Hvis dette skulle ske, vil Mr Green til enhver tid kunne trække deres tilbud tilbage. Dette er begrænset til at kunne tage i brug én gang pr. person, hustand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Man skal være opmærksom på, at det ikke vil være muligt at foretage sin kvalificerende indbetaling med Netter eller Skrill (Moneybookers), så fremt man ønsker at gøre brug af denne kampagnes odds boost.

Skulle Mr Green ske at have mistabke om, at deres kampagne bliver udnyttet, vil det pågældende væddemål ikke længere være gyldigt, når det kommer itl at kunne tage del i tilbuddet. En af de situationer, hvor dette kan ske, kan være ved mistanke om, der er spille tpå begge udfald. Hvis Mr Green får mistanke om snyd, vil de til enhver tid kunne suspendere eller udelukke spillere fra deres kampagne eller helt suspendere disses konto.

 

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund