Mr Green giver boostede odds 10 på vinderen af FCK – Brøndby

Der er meget på spil, når FCK får besøg af Brøndby i slaget om København. Som ny spiller hos bookmakeren Mr Green kan man tilmed få odds 10,00 på kampen. Kampagnen er uden omsætningskrav, og man kan vinde op til 500 kroner, som vil blive udbetalt i form af kontanter.

 

Få odds 10,00 på vinderen af kampen med Mr Green

 

Sådan får du boostede odds på vinderen af FC København – Brøndby

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green.
  2. Du skal bruge dit første spil på, at FC København eller Brøndby vinder kampen.
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 16. maj klokken 16.00.
  4. Du kan maksimum spille for 50 kroner i forbindelse med dette tilbud.
  5. Modtag boostet odds til 10,00.
  6. Du vil få din gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav.

 

Hvem vinder kampen?

FC København er bookmakernes favorit inden kampen. Dermed er det også her, at den største værdi ligger i denne kampagne sammenlignet med originaloddsene.

Der er meget på spil for gæsterne fra Brøndby. De blå-gule skal formentlig bruge tre point, hvis drømmen om mesterskabet skal holdes i live. Det kan naturligvis gøre, at der er nerver på hos udeholdet.

Brøndby tog sidste weekend en stor sejr mod FC Midtjylland. Det skete, da man slog Ulvene med 3-1 i Brøndby. Det skal dog nævnes, at FC Midtjylland efter 40 minutter blev reduceret til ti mand ved stillingen 1-1.

Det gode resultat mod FC Midtjylland kom i kølvandet på et skidt 4-2-nederlag ude til Randers. I slutspillet har Brøndbys statistik på udebane haltet lidt. Her har man blot hentet tre af ni mulige point. Hjemme er det blevet til syv af 12.

Nu gælder det så et møde med FC København, som i holdenes første møde i slutspillet vandt med 3-1 på Brøndby Stadion.

FCK har bortset fra 4-1-nederlaget til FC Midtjylland haft et fint slutspil med 14 af 21 mulige point. De har ikke de store muligheder for at spille med om mesterskabet, men tredjepladsen skal stadig sikres.

Vi tror, at der bliver tale om en tæt og spændende kamp mellem disse to rivaler, og at det ender med, at FCK trækker sig sejrrigt ud af slaget om København.

 

Få odds 10,00 på vinderen af kampen

 

Regler & vilkår

Dette tilbud gælder kun for nye kunder hos bookmakeren Mr Green. Disse skal desuden har bopæl i Danmark. Det vil kun være muligt at deltage med det første spil fra ens nye konto. Med dette skal man spille på sejr til enten FC København eller Brøndby. Man skal være opmærksom på, at væddemålet skal være foretaget inden kampens start. I dette tilfælde vil det være ensbetydende med den 16. maj klokken 16.00.

Man kan maksimalt spille for 50 kroner i forbindelse med denne kampagne. Man skal dermed være opmærksom på, at spil for mere end 50 kroner ikke vil resultere i odds boost. Vinder man på sin kvalificerede kupon, vil oddset på denne blive boostet til 10,00. Denne gevinst vil man få udbetalt som kontanter. Den vil desuden være uden krav om omsætning.

Man kan som ny spiller hos Mr Green kun tage imod ét af deres tilbud til nye kunder. Her skal man desuden være opmærksom på, at man i forbindelse med denne kampagne ikke kan benytte cash-out-funktionen. Gør man det, vil det betyde, at man ikke længere har mulighed for at deltage i kampagnen.

 

Regler

Det vil være muligt at deltage i denne kampagne, frem til den når sit maksimale antal deltagere. Skulle dette forekomme, kan Mr Green vælge at trække deres tilbud tilbage til enhver tid. Tilbuddet er begrænset til én gang pr. person, husstand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Man skal desuden være opmærksom på, at det ikke er muligt at foretage indbetalinger via Neteller eller Skrill (Moneybookers), hvis man ønsker at gøre brug af dette tilbud.

Hvis Mr Green får mistanke om, at der deres kampagne bliver misbrugt, kan de til enhver tid diskvalificere den pågældende spiller fra deres kampagne. Det kan eventuelt ske, hvis der er foretaget spil på begge udfald. Hvor Mr Green måtte have mistanke om snyd, kan de desuden få den pågældende spiller udelukket fra deres kampagne. De kan også helt suspendere den pågældende spillers konto.