Mr Green giver boostede odds 10 på vinderen af FCM-FCK

FC København har mulighed for at spille sig ind i mesterskabskampen med en sejr mod FC Midtjylland. Nye spillere hos bookmakeren Mr Green kan få boostede odds 10.00 på vinderen af dette spændende opgør. Ens gevinst vil tilmed blive udbetalt i form af kontanter samt uden krav om omsætning.

 

Få odds 10,00 på vinderen af kampen med Mr Green

 

Sådan får du boostede odds på vinderen af FCM – FCK

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green.
  2. Du skal bruge dit første spil på, at FC Midtjylland eller FC København vinder kampen.
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 22. april klokken 20.15.
  4. Du kan maksimum spille for 30 kroner i forbindelse med dette tilbud.
  5. Modtag boostet odds til 10,00.
  6. Du vil få din gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav.

 

Hvem vinder kampen?

Her kommer som nævnt til at blive tale om en regulær topkamp. Det er nemlig Superligaens nummer et og tre som mødes. Fælles for begge hold er desuden, at de har fået gode starter på mesterskabsspillet og hver hentet syv point fra de første tre runder.

FC København er med syv kampe igen otte point efter FC Midtjylland, som man mangler at møde to gange. Derfor er man selvsagt pisket til at vinde denne kamp, hvis drømmen om et mesterskab skal holdes i live.

Det bliver dog svært mod et FC Midtjylland hold, som har udvist stor defensiv styrke siden deres seneste nederlag til AGF tilbage i 20. spillerunde.

Siden da har herningenserne spillet fem kampe i Superligaen. I løbet af disse har man blot lukket ét mål ind. Det kom i 4-1-afklapsningen af AGF, som fandt sted i hus for to runder siden.

FC København har derimod lukket fire mål ind i deres tre første kampe i slutspillet. De har her lukket minimum ét ind per kamp.

Vi regner med, at FC Midtjyllands stærke defensiv ender med, at bære dem mod tre vigtige point mod FC København.

 

Få odds 10,00 på vinderen af kampen

 

Regler & vilkår

Dette tilbud er udelukkende for nye kunder hos bookmakeren Mr Green. Her skal man desuden være bosat i Danmark. Det er kun det første spil fra ens nye konto, som vil kunne tage del i kampagnen. Med dette skal man spille på vinderen af Superligakampen mellem FC Midtjylland og FC København. Man skal være opmærksom på, at væddemålet skal være foretaget inden starten på kampen. Det vil sige torsdag den 22. april klokken 20.15.

Det vil maksimalt være muligt at spille for 30 kroner i forbindelse med dette tilbud. Dermed skal man altså være opmærksom på, at spil for mere end 30 kroner ikke vil være kvalificerede til at tage del i tilbuddet. Hvis man vinder på sin kvalificerede kupon, vil oddset på denne blive boostet til 10,00. Denne gevinst vil man få udbetalt kontant samt uden krav om gennemspil.

Som ny spiller hos Mr Green skal man være opmærksom på, at man kun er i stand til at tage imod ét af deres tilbud rettet mod nye kunder. Man vil ydermere ikke have mulighed for at gøre brug af funktionen cash-out, når det kommer til dette tilbud. I tilfælde af, at man gør dette, vil ens væddemål ikke længere være gældende i forhold til kampagnen.

Denne kampagne vil kunne tages i brug indtil den har opnået sit maksimale antal deltagere. Sker dette, vil Mr Green til enhver tid være i stand til at trække deres tilbud tilbage. Det vil kun være muligt at deltage én gang pr. person, husstand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Alle indbetalinger foretaget med Neteller eller Skrill (Moneybookers) vil ikke være gældende, når det kommer til denne kampagne.

Skulle Mr Green have mistanker om, at deres tilbud bliver misbrugt, har de til enhver tid mulighed for at få den pågældende spiller diskvalificeret fra kampagnen. Dette kan blandt andet ske i tilfælde, hvor der er mistanke om, at der er blevet spillet på begge udfald. Hvis Mr Green skulle have mistanke om snyd, kan de desuden få den pågældende spiller udelukket fra kampagnen. De kan ydermere helt suspendere dennes konto.