Risikofrit spil på op til 500 kr. for dansk sejr over Georgien hos Mr Green

Bookmakeren Mr Green har lavet et tilbud til nye kunder, som næsten er for godt til at være sandt. Men ikke desto mindre er det rent faktisk hvad det er!

Efter Danmarks skuffende uafgjorte resultat imod Irland, er næste modstander i EM puljen miniput nationen Georgien. Nye kunder har mulighed for, at spille fra minimum 100 kroner og helt op til 500 kroner på dansk sejr. Denne mulighed er en ren gave for nye kunder, idet at Danmark vil være tårnhøj favorit til at løbe med sejren. Mr Green refunderer indsatsen hvis dit væddemål skulle være tabende. Derfor er der tale om et helt risikofrit spil, som du nærmest kun kan vinde på, dansk sejr eller ej!

 

Odds på Danmark nu

 

Sådan her spiller du risikofrit på dansk sejr

  • Opret din konto hos Mr Green
  • Spil for minimum 100 kroner og op til 500 kroner på Danmark til at vinde kampen
  • Få indsatsen tilbage hvis Danmark ikke vinder

Derfor vinder Danmark over Georgien

Kvalitetsforskellen på de to landshold er markant, Danmark har spillere fra nogle af verdens bedste ligaer. Spillere som Christian Eriksen, Lasse Schöne, Thomas Delaney, Simon Kjær, Yussuf Poulsen og Kasper Schmeichel, har alle vigtige roller på deres klubhold. Bredden på det danske mandskab må også være skræmmende, for den kommende modstander Georgien. Med både ungdom og rutine kan Danmark skifte rundt på forskellige pladser, og stadigvæk stille med et slagkraftigt hold.

Daniel Wass og Riza Durmisi er igen tilbage på landsholdet efter nogen tid. Spillere som spiller mod nogle af verdens bedste spillere til daglig, og kan glide direkte ind i en dansk opstilling, uden nødvendige taktiske ændringer. De to unge kometer Jacob Bruun Larsen fra Dortmund, og frisparksspecialisten Robert Skov fra den danske liga, er ligeledes klar til, at byde ind med lækkerier. Til det offensive festfyrværkeri en kamp mod Georgien, måske kunne gå hen og blive for det danske publikum.

Georgien har derimod de fleste af deres spillere, spillende rundt omkring i Det danske flagnogle af de lidt mindre ligaer. Både i Europa, men også i den amerikanske MLS, og det er ikke noget der på forhånd vil skræmme danskerne. Georgien vil uden tvivl prøve på, at frustrere danskerne med et defensivt udgangspunkt. De vil håbe på at få vigtige dødbolde, samt fejl fra de danske spillere. Og selvom de kommer med en frisk 3-0 sejr i bagagen over Gibraltar fra forrige runde. Vil den uundgåelige klasseforskel de to hold imellem, blive for stor en mundfuld. Vi forventer derfor at Danmark uden de store problemer, vil være i stand til, at hive sejren i land og sikre 3 vigtige point!

 

Rutinerede Åge Hareide

Danmark har som skrevet en masse stjerner på holdet, men i en kamp hvor modstanderne må forventes, at pakke sig og håbe på den store overraskelse. Der kan Danmarks træner Hareide, meget nemt gå hen og blive kampafgørende. Hareide har over 30 års trænererfaring, og har i sin tid som træner mødt et utal af hold der spiller defensivt. Han kan om nogen være manden der har nøglen til, at åbne op for den georgiske defensiv, og dermed sørge for en vigtig dansk sejr.

Under VM slutrunden i 2018 viste Hareide sig fra sin bedste side. Med fire helt forskellige taktiske oplæg, imod modstanderne Peru, Australien, Frankrig og Kroatien. Viste Hareide at han ikke bare er en træner, som vil spille den samme form for fodbold i hver kamp, men at han har en fodboldhjerne, som kun få trænere besidder.

Det er et dansk hold der er på hælene, efter kun 2 point i de første to kampe. Og her vil Hareides enorme rutine kunne vise sig, at være lige præcis det, som et dansk hold vil sætte sin lid til!

Mr Green regler og vilkår

Efter du som ny kunde har oprettet en konto hos Mr Green, skal du placere minimum 100 kroner på dansk sejr. Du kan placere op til 500 kroner på en sejr, men vigtigt er det at være opmærksom på, at det skal være væddemål i hundreder. Det værende 100, 200, 300, 400 og 500 kroner.

Skulle Danmark ikke vinde kampen, bliver dit freebet sat ind på din konto, indenfor 72 timer efter kampen er slut. Hvis du vælger cash-out funktionen før kampens afslutning, vil dit væddemål ikke længere kvalificere til Mr Greens tilbud.

Som ny kunde har du også mulighed for, at få et kontant freebet på op til 500 kroner. Her skal du vælge sports velkomsttilbuddet og indbetale minimum 150 kroner. Denne skal gennemspilles en gang til et odds på minimum 1,80. Herefter udbetaler Mr Green automatisk dit freebet!

 

Odds på Danmark nu

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund