Mr Green Brøndby – FCK odds boost: Få odds 5 på vinderen

Søndag klokken 14 spilles Danmarks suverænt største fodboldkamp, når Brøndby tager imod ærkerivalerne fra FC København på Brøndby Stadion. Det fejrer bookmakeren Mr Green ved at tilbyde alle nye spillere odds 5 på vinderen af kampen. Du vælger selv, hvilket hold du vil spille på, og alle gevinster udbetales endda uden omsætningskrav! Dermed kan du frit udbetale din gevinst med det samme efter kampen.

 

Få boostet dine odds på BIF-FCK nu

 

Sådan får du odds 5 på Brøndby – FCK

Det er heldigvis dejlig nemt at udnytte Mr Greens odds boost på Brøndby – FCK. Du skal faktisk blot følge nedenstående trin, og så kan du oddse på derbyet til ekstra høje odds hos Mr Green.

  1. Gå til Mr Greens hjemmeside og opret en konto
  2. Indbetal penge, og spil op til 50 kr. på enten Brøndby eller FCK-sejr
  3. Du får odds 5 på begge hold
  4. Hvis dit hold vinder, får du gevinsten udbetalt uden omsætningskrav
  5. Du kan udbetale gevinsten med det samme

Det er som bekendt muligt for alle spillere, der ikke allerede har oprettet en konto hos Mr Green at benytte sig af bookmakerens glimrende Brøndby – FCK odds boost. Man skal dog selvfølgelig være over 18 år og bosat i Danmark.

 

Hvem skal jeg spille på?

Mr Green tillader dig at spille på begge hold, så du vælger helt selv. Du får endda det samme odds på begge hold, hvilket faktisk gør det rigtig nemt at besvare, hvilket hold du skal spille på. Svaret er dog med det forbehold, at det kommer fra et neutralt og matematisk synspunkt. Er du fan af det ene hold, anbefaler vi naturligvis, at du spiller på det.

For at finde ud af, hvilket hold du skal spille på, skal vi blot kigge på oddsene. I skrivende stund er oddset på Brøndby 2,95, imens du får odds 2,45 på FCK. Omregner vi oddsene til procent, vurderer Mr Green, at der er 32,55 procent chance for en hjemmesejr, imens der er 39,20 procent chance for, at FCK vinder derbyet.

Når vi har chancevurderingen på de to udfald, kan vi udregne betvaluen, altså selve værdien på spillet, ved at gange de to chancevurderinger med oddset. Det giver en betvalue på 162,75 procent på Brøndby og hele 196 procent på FC København. Begge er astronomiske værdier på et 1X2-væddemål på et stort marked som Superligaen. Men værdien er altså markant større i at oddse på FCK. Vi anbefaler derfor, at du smider dine penge efter københavnerne, hvis du ikke er følelsesmæssigt involveret eller sætter din pengepung højere end dit tilhørsforhold.

 

Derfor er FC København favoritter

Det er bestemt ikke uden grund, at Mr Green har gjort FCK til favorit i søndagens kamp. Københavnerne har spillet otte kampe i træk uden at tabe, og i foråret er de begyndt at se rigtig fornuftige ud. Løverne har endelig fået marginalerne på deres side igen, hvilket kendetegner et rigtig tophold. Det så vi i de seneste to kampe imod Vejle og AGF, hvor de hev resultater hjem via sene scoringer, som vi så mange gange tidligere har set det.

FCK har også fået godt gang i den målscoring, det ellers haltede med i efteråret. I forårets syv kampe syv kampe har de scoret 15 kasser, og især Jonas Wind er begyndt at bombe med fire mål i de sidste fire kampe.

Anderledes sløjt ser det ud hos Brøndby. De spillede senest en rigtig skidt kamp imod Randers torsdag.  Det kunne faktisk godt se ud til, at luften er ved at gå af ballonen. Det er ingen hemmelighed, at de blå-gule har overpræsteret i denne sæson, men de har set slidte ud på det sidste. Truppen har ikke samme bredde som hos FCK og FCM, og spillerne på bænken er ikke gode nok til at vende kampene. De mange kampe slider hårdt på profiler som Jesper Lindstrøm og Mikael Uhre, hvilket man har kunnet se på det seneste.

 

Regler og vilkår for Mr Green odds boost

Du kan kun benytte dig af Mr Greens odds boost på Brøndby – FC København, hvis du ikke allerede har en konto hos bookmakeren eller dets casino. Derudover skal du naturligvis være over 18 år og bo i Danmark. Hvis du vil have odds 5 på enten Brøndby eller FCK, skal du oprette din konto og spille inden kampen starter søndag den 7. marts 2021 klokken 14.00.

Du får ikke adgang til Brøndby – FCK odds boost, hvis du indbetaler med Neteller eller Skrill. Derudover er det heller ikke muligt at cashe dit spil ud undervejs.

 

Få dit odds boost hos Mr Green nu

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund