Få odds boost på vinderen af Barca – PSG med Mr Green

Champions Leagues ottendedelsfinaler byder blandt andet på et brag af en kamp mellem Barcelona og PSG. Nye kunder hos bookmakeren Mr Green kan modtage odds 5,00 på vinderen af den store kamp.

 

Få odds 5,00 på vinderen af kampen

 

Sådan får du boostede odds på vinderen af Barcelona – PSG

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green.
  2. Du skal bruge dit første spil på, at Barcelona eller PSG vinder kampen.
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 16. februar klokken 21.00.
  4. Du kan maksimum spille for 50 kroner i forbindelse med dette tilbud.
  5. Modtag boostet odds til 5,00.
  6. Du vil få din gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav.

 

Hvem vinder kampen mellem Barcelona og PSG?

FC Barcelona har endelig fået gang i maskineriet i La Liga. Her er man efter en sløj start som minimum med i kampen om andenpladsen. Det er ganske godt gået, når man tænker på, at Barca ved slutningen af oktober var helt nede på en ottendeplads.

Inden weekendens kamp mod Alavés havde man dog ikke tabt sine sidste ti kampe i Liga, hvor det desuden var blevet til otte sejre og to uafgjorte. Det er det perfekte tidspunkt, at Barca har fundet formen igen, nu da Champions League som bekendt starter op igen.

Her gælder det altså PSG, som slet ikke har været så overbevisende i Ligue 1 som i tidligere sæsoner. Her får man nemlig kamp til stregen i mesterskabskampen fra Lille, Lyon og Monaco. Sidst i januar tabte PSG sågar med 3-2 til bundholdet Lorient. Desuden er Neymar skadet og går glip af dette opgør.

Derfor er det ikke overraskende, at Barcelona er favoritter til at vinde kampen. Dermed er det også her, at der er størst værdi at hente i forhold til dette odds boost. Vi regner da også med, at Barcelona kan udnytte deres momentum og sikre sig et godt udgangspunkt inden returopgøret.

 

Få odds 5,00 på vinderen af kampen

 

Regler & vilkår

Denne kampagne kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Disse skal desuden være bosat i Danmark. Man skal deltage med sit første spil fra sin nye konto. Dette skal spilles på det første møde mellem Barcelona og PSG i Champions Leagues ottendedelsfinaler. Væddemålet skal være foretaget før kampens start, hvilket sige inden 14. februar klokken 21.00. Spil foretaget derefter vil ikke kunne modtage boostede odds.

Man vil maksimalt kunne spille 50 kroner på vinderen af kampen. Spiller man for over 50 kroner, skal man altså være opmærksom på, at dette væddemål ikke vil være gældende, når det kommer til denne kampagne. Får man gevinst på sin kvalificerede kupon, vil det resultere i, at oddset på denne vil blive boostet til 5,00. Denne gevinst vil man få udbetalt kontant samt uden krav om gennemspil.

Man skal være opmærksom på, at nye kunder hos Mr Green kun kan vælge ét af de tilbud, som bookmakeren har udbud til deres nye kunder. Man vil ikke have mulighed for at benytte cash-out-funktionen med dette tilbud. I tilfælde af at man gør dette, vil det pågældende væddemål ikke længere være kvalificeret til at deltage i kampagnen omhandlende odds boost på Barcelona – PSG.

Dette tilbud er tilgængeligt indtil det når sit maksimale antal deltagere. Hvis dette skulle ske, kan Mr Green til enhver tid vælge at trække det tilbage. Man vil have mulighed for at deltage én gang pr. person, husstand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Man skal være opmærksom på, at man ikke vil have mulighed for at foretage sin indbetaling med Neteller eller Skrill (Moneybookers) i forbindelse med denne kampagne.

Ved mistanke om at deres kampagne misbruges, har Mr Green ret til at diskvalificere det pågældende væddemål fra kampagnen. Dette kan også ske, hvis der skullle være mistanke om spil på begge udfald. I tilfælde af at Mr Green har mistanke om snyd, vil de også have ret til at udelukke den pågældende spiller fra kampagnen eller helt suspendere denne.

 

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund