Mulighed for 100 kr. Freedom bet med spil på amerikansk sport hos Mr Green

Kunder hos Mr. Green som er fans af amerikansk sport kan nu se frem til muligheden optil 100 kroners Freedom cash bet, når de spiller på amerikansk sport. Tilbuddet gælder vel at mærke hver nat og kan benyttes ved spil til odds 5,00+.

 

Få Freedom bet hos Mr Green
Regler og vilkår gælder

 

 

Sådan får du Mr Greens Freedom bet

Det er heldigvis ganske enkelt at modtage Mr. Greens Freedom bet. Vi giver dig dog naturligvis en oversigt over, hvordan du bærer dig ad. Du finder både en kort oversig samt en mere udførlig gennemgang af, hvordan du bærer dig ad.

  1. Du skal være kunde hos Mr. Green
  2. Log ind på din konto
  3. Spil for mindst 100 kroner på NBA, NFL, MLB eller NHL indenfor tidsrummet kl. 23.00 til 06.00
  4. Det skal ske ved væddemål til odds 5,00+
  5. Modtag Freedom cash bet på 100 kroner hvis dit kvalificerende væddemål går hjem

Kampagnen gælder til den 30. april og er aktiv mellem kl. 23 og 06. I det tidsrum vil den kunne benyttes én gang per dag.

Alle spillere nye såvel som eksisterende har mulighed for at tage del i kampagnen. Det eneste krav for at deltage er, at man placerer et væddemål på 100 kroner til mindst odds 5,00 inden for det ovennævnte tidspunkt på enten NBA, MLB, NHL eller NFL.

Væddemålet skal være på mindst 100 kroner og være placeret og afgjort inden for kampagnes aktive periode. Man skal derudover også have vundet på det kvalificerende væddemål for at modtage sit Freedom Cash Bet.

Vinder man Freedom cash bettet, kan man glæde sig over, at dette er uden krav om gennemspil. Cash bettet kan ikke modtages, hvis man har bedt om tidlig udbetaling på det kvalificerende væddemål.

 

Det kan du spille på for at få Freedom cash bet

For at kunne kvalificere sig til sit Freedom cash bet, skal man som nævnt vinde et væddemål til odds 5,00 eller over på enten MLB, NHL, NBA eller NFL.

Den amerikanske fodboldsæsonen er ikke startet endnu, så det er i skrivende stund ikke en mulighed. Det er de øvrige tre ligaer dog heldigvis.

Her kører sæsonen nemlig stadig. I NBA er man tilmed i færd med de spændende slutspilskampe, så der er rigeligt at kaste sig over.

 

 

Find kampagnen hos Mr Green
Regler og vilkår gælder

 

 

Regler og vilkår

Kampen er aktiv dagligt mellem den 14 og den 30. april i tidsrummet 23:00 til 06:00. Man skal være opmærksom på, at den kan benyttes én gang om dagen.

Det kvalificerende væddemål skal vindes for, at man kan modtage sit 100 kroners cash bet. Det kvalificerende væddemål skal være på mindst 100 kroner og være placeret på væddemål til minimum odds 5,00.

Det skal desuden være placeret på enten MLB, NBA, NFL eller NHL indenfor perioden, hvor kampagnen er aktiv. Det skal også være afgjort inden for denne periode.

Ens cash bet vil blive krediteret det øjeblik, hvor ens væddemål er vundet. Cash bets er uden krav om gennemspil og gyldige i 60 dage efter, at de er krediterede. Når man vinder på et cash bet modtager man gevinsten – ikke indsatsen.

Man skal være opmærksom på, at valg af tidlig udbetaling af det kvalificerende væddemål under kampagneperioden vil medføre, at man ikke modtager cash bet.

Mr Greens generelle regler og vilkår er gældende.

 

Kom
Regler og vilkår gælder