Motivationskryds i italiensk bundopgør

Spilforslag hver dag

Kamp: Bologna – Parma
Spilforslag: Uafgjort + under 3 mål i kampen
Odds: 4,33
Units: 2/5
Bookmaker: Bet365

 

Odds på kampen her

Især i Sydeuropa kan man hver sæson finde gode spot for såkaldte motivationskryds, hvor to hold har gavn af et uafgjort resultat og derfor ikke er synderlig interesseret i at angribe. Sådan et spot har vi i Serie A på mandag, hvor Bologna og Parma ligger henholdsvis fem og seks point foran Empoli under stregen med tre kampe tilbage.

Når begge parter er tilfredse med et point

For nogle uger siden kunne både Vendsyssel og Randers bruge et uafgjort resultat til at sikre sig en fordelagtig plads i Superligaens nedrykningsspil. Randers lignede især i første halvleg ikke et hold, der var indstillet på at nøjes med en uafgjort, men som kampen skred frem, og kronjyderne ikke lykkedes med at få hul på bylden, blev begge hold mindre og mindre interesserede i at angribe og mere fokuseret på ikke at tabe.

Noget lignende kan vi nemt komme ud for i mandagens kamp mellem Bologna og Parma. De to hold ligger et par pladser over nedrykningsstregen og har henholdsvis fem og seks point ned til Empoli under stregen. Et point vil ikke matematisk sikre nogen af dem, men da både Bologna og Parma er bedre end Empoli i indbyrdes opgør, vil en pointdeling mandag være ganske favorabel. Det vil nemlig betyde, at Empoli i de sidste tre kampe vil skulle hente henholdsvis ni og syv point for at indhente de to hold. I tre kampe mod Torino, Sampdoria og Inter – alle fra den øverste halvdel af rækken. Det må næsten være mission impossible.

Empoli vandt søndag ude over Sampdoria, og det har gjort det vigtigere for begge hold at jagte sejren, men også vigtigere ikke at tabe kampen.

Alt i alt er der meget, der taler for, at de to hold deles i porten. Bookmakerne er opmærksomme på denne mulighed og har sat oddset på x lidt ned, men der kan stadig hentes et flot odds ved at tilføje en smule mere risiko. Det er svært at planlægge sig til et 2-2- eller 3-3-resultat, mens 0-0 eller 1-1 virker mere sandsynligt. Vi tilføjer derfor, at der kommer under tre mål i kampen hos Bet365, hvor man kan bygge sit eget væddemål. I praksis betyder det, at vi spiller på, at kampen enten bliver 0-0 eller 1-1.

 

Alt i alt ser vi fin værdi i at spille på x + under 3 mål hos Bet365 til odds 4,33.

 

Odds på kampen her

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.