Montenegro – Danmark odds: Kun dansk sejr tæller

Efter en katastrofal start på VM-kvalifikationen har Åge Hareides danske landshold for alvor vendt tingene rundt i 2017. Hvis man inkluderer venskabskampe, er landsholdet oppe på otte kampe i træk uden nederlag, hvilket står i skarp kontrast til starten af kvalifikationen, hvor vi tabte to af de første tre kampe. Intet af det betyder dog noget, hvis ikke Montenegro bliver slået torsdag aften. Det er en direkte duel i mellem kvalifikationsgruppens nummer to og tre, og præmien er en plads i play-off.

På nuværende tidspunkt har både Danmark og Montenegro 16 point, men montenegrinerne er bedre indbyrdes efter, at de vandt 1-0 i Parken i oktober sidste år. Derfor skal Danmark altså vinde for at snuppe andenpladsen.

Det ser da også fornuftigt ud for Danmark for tiden. I september blev det til to overbevisende sejre imod Polen, 4-0, og Armenien, 1-4, og den form skal der bygges videre på. Hareide er skiftet over til et 4-3-3 system, og det har virkelig forbedret resultaterne.

Man må dog ikke undervurdere montenegrinerne. De vandt fuldt fortjent det første opgør i Parken, og det er bestemt ingen tilfældighed, at de ligger på gruppens andenplads.

På trods af Montenegros sejr i den første kamp er danskerne dog stadig favoritter. Hos NordicBet er der odds 2,12 på, at Danmark vinder, imens oddset på montenegrinsk sejr er helt oppe i 3,55. Hos Nordicbet kan man i øvrigt få et gratis livebet på 200 kroner på Danmarks to kvalifikationskampe, hvis blot man placerer et prematch bet på minimum 200 kroner på dem.

 

Spil på Montenegro - Danmark hos NordicBet

 

Optakt: Montenegro – Danmark

Montenegro

Balkan-nationen har været en positiv overraskelse i denne kvalifikation. Montenegro har i perioder spillet noget rigtig god fodbold, og de har bevist, at de fortjener at være med i toppen af gruppen. I septembers to kvalifikationskampe blev det til sejre imod Rumænien og Kasakhstan, og Montenegro er nu oppe på tre kvalifikationssejre i træk.

Ser man på truppen, er det da også tydeligt, at den rummer masser af kvalitet. De store profiler er naturligvis forsvarsspilleren Stefan Savic, der til daglig tørner ud for Atletico Madrid, og angriberen Stevan Jovetic, der spiller for AS Monaco. Begge har masser af erfaring fra europæisk topfodbold, og iblandt nogle af de bedst ei verden på deres positioner. Derudover må man heller ikke glemme Dinamo Moskva-angriberen Fatos Beciraj, der scorede det enlige mål i Parken sidste år. Han er ligeledes en dygtig angriber, der altid kan finde målet.

Fremtiden tegner bestemt også lys for Montenegro, der først fik selvstændighed i 2006. Landet har en ung trup, og den ældste spiller er den 33-årige målmand Mladen Bozovic. Udover ham Montenegro dog ingen spillere over 30 år.

Det bedste eksempel på at Montenegro satser på ungdommen, er 18-årige Sead Haksabanovic, der til daglig tørner ud for West Ham. Han fik sin fodboldopdragelse i Sverige men besluttede tidligere på året at tørne ud for Montenegro. Han regnes som fremtiden for montenegrinsk fodbold, og han har potentialet til at blive landets næste superstjerne.

Montenegro må undvære angriberen Fatos Beciraj fra Dinamo Moskva, der er blevet skadet. Beciraj scorede det enlige mål, da Montenegro slog Danmark sidste år, så han er et stort tab.

 

Trup

Målmænd: Mladen Bozovic (AEL Larissa), Danijel Petkovic (Lorient), Milan Mijatovic (Budocnost Podgorica)

Forsvarsspillere: Elsad Zverotic (Sion), Stefan Savic (Atletico Madrid), Marko Simic (Pakhtakor Tashkent), Zarko Tomasevic (Oostende), Adam Marusic (Lazio), Filip Stokovic (Røde Stjerne), Emrah Klimenta (Sacramento Republic), Nemanja Mijuskovic (Taraz)

Midtbanespillere: Nikola Vukcevic (Braga), Marko Vesovic (Rijeka), Vladimir Jovovic (Jablonec), Aleksandar Scekic (Genclerbirligi), Damir Kojasevic (Vojvodina), Marko Jankovic (Partizan), Mirko Ivanic (BATE), Sead Haksabanovic (West Ham), Vukan Savicevic (Slovan Bratislava)

Angribere: Fatos Beciraj (Dinamo Moskva), Stevan Jovetic (AS Monaco), Stefan Mugosa (Sheriff Tiraspol), Luka Djordjevic (Arsenal Tula)

 

Danmark

Åge Hareides landshold kom skidt fra start i kvalifikationen, men på det sidste er både spil og resultater blevet forbedret markant. Den norske landstræner er skiftet væk fra 3-5-2, og landsholdet stiller nu i stedet op i en mere klassisk 4-3-3-opstilling. Det er dog et langt mere direkte landshold end under Morten Olsen, og det praktiserer et aggressivt og højt pres samt hurtige afleveringer frem imod angriberne. Der er dermed ikke tid til unødvendigt boldflytteri.

Sidst det danske landshold tabte var imod Montenegro i oktober sidste år. Siden den kamp har de rød-hvide spillet otte kampe, hvor det er blevet til fem sejre og tre uafgjorte. Dette har givet truppen et kæmpe skud selvtillid, og anfører Simon Kjær udtalte forleden, at Danmark “selvfølgelig kommer til VM”.

VM-billetten skal sikres med aggressivt og offensivt spil.

– Vi vil angribe, og vi vil vinde. Det er meget vigtig for os i forhold til det momentum, vi satte i gang ved seneste samling, siger landstræner Hareide ifølge bold.dk.

– Vi skal sørge for os selv, og det er vigtigt for os at vinde. Også i forhold til en eventuel seeding, der vil ruste os bedre i playoff-kampene. Jeg er meget glad for den position, vi har. Vi kunne også have stået med nul og ingenting. Det er en god situation, som vi skal sørge for at tage vare på. Og vi skal huske at nyde det, for det er også en del af fodbold, afslutter landstræneren.

Danmark må desværre undvære skadede Nicolaj Jørgensen. Han har ellers gjort en fin figur på landsholdet på det seneste med mål imod både Kasakhstan og Polen.

 

Trup

Målmænd: Kasper Schmeichel (Leicester), Frederik Rønnow (Brøndby), Jonas Lössl (Huddersfield)

Forsvarsspillere: Simon Kjær (Sevilla), Andreas Bjelland (Brentford), Riza Durmisi (Real Betis), Jannik Vestergaard (Borussia Mönchengladbach), Andreas Christensen (Chelsea), Mathias Jørgensen (Huddersfield), Jens Stryger Larsen (Udinese), Henrik Dalsgaard (Brentford)

Midtbanespillere: William Kvist (FCK), Christian Eriksen (Tottenham), Lasse Schöne (Ajax), Thomas Delaney (Werder Bremen), Pione Sisto (Celta Vigo), Mike Jensen (Rosenborg), Lukas Lerager (Bordeaux)

Angribere: Nicklas Bendtner (Rosenborg), Yussuf Poulsen (RB Leipzig), Viktor Fischer (Mainz 05), Andreas Cornelius (Atalanta), Kasper Dolberg (Ajax)

 

Få gratis livebet hos NordicBet

Landskampe er altid noget specielt, og nu booster bookmakeren NordicBet spændingen. De tilbyder nemlig gratis livebets på 200 kroner til begge Danmarks kommende VM-kvalifikationskampe. Alt man skal gøre er at tilmelde sig kampagnen på deres hjemmeside og placere et prematch bet på mindst 200 kroner til minimum odds 1,50 på kampen, og så kvitterer NordicBet med et livebet på 200 kroner. Den samme procedure gælder, når Danmark møder Rumænien i næste uge.

 

Tilmeld dig kampagnen og få 200 kr. livebet på Montenegro - Danmark

 

Spilforslag

Danmark er simpelthen presset til sejr, og med vores nuværende form in mente, bør det også blive til tre point. Hareides tropper virker ufattelig sultne, og med en genfødt Nicklas Bendtner tilbage i truppen ser det faktisk rigtig godt ud for Danmark.

Montenegro vil formentlig gå defensivt til værks, men imod Armenien viste landsholdet, at de sagtens kan nedbryde defensive mandskaber. Det bør også nævnes, at Montenegro i deres sidste kamp i gruppen møder Polen på udebane, hvorfor de næsten bliver nødt til at gå efter sejren, da de næppe vinder i Warszawa. De bliver derfor nødt til at satse en smule, hvilket kan skabe åbninger i defensiven.

Der er alt i alt en masse, der taler til Danmarks fordel, hvorfor vi spiller på 2-tallet til odds 2,12 hos NordicBet.

 

Spil på dansk sejr til odds 2,12 hos Nordicbet