Indlæser...

Monaco fortsatte deres fremragende sæson i denne weekend, hvor de slog Lorient på udebane med 3-0, og dermed er monegaskerne ubesejret i de seneste seks kampe på tværs af alle turneringer. Samtidigt er Monaco en særdeles effektiv måltrussel for tiden, hvor det er blevet til 19 mål i de sidste fem kampe.

Radamel Falcao har været den helt store oplevelse hos Monaco med syv mål i ni kampe for klubben, og med assistance fra Thomas Lemar og Fabinho, skal Falcao nok kunne drille Spurs forsvaret i dette opgør.

Hos Tottenham har det set skidt ud meget længe, men Harry Kane er tilbage hos Spurs, og sidste sæsons topscorer æskede to gange så sent som i weekenden i Tottenhams 3-2 sejr over West Ham. Kane spillede dermed en afgørende rolle i at få vendt 1-2 til 3-2.

Før sejren over West Ham havde Tottenham dog ikke vundet i syv kampe i streg, og det er for tidligt at melde krisen overstået hos Spurs. Monaco er ubesejret på hjemmebanen i denne sæson, og har et snit på 3 mål pr. hjemmekamp.

Vi spiller Monaco til odds 2.60 hos bet365, og forneden kan du frem til kampstart se flere udvalgte odds på Monaco vs Tottenham.

Spil på spilforslaget hos bet365.dk >>

 

Indlæser...

 

Dagens Spilforslag