Monaco vs Dortmund: – Flot odds på hjemmestærke franskmænd

Det omvendte opgør i Dortmund vil blive husket for bombeangrebet mod tyskernes spillerbus, men også for den bare 18-årige Monaco-spiller Kylian Mbappe Lottin. Med to kasser var Mbappe manden bag Monacos forrygende 2-3 sejr, som giver Ligue 1s førerhold de bedste kort på hånden før returopgøret.

Dortmund er dog odds-favoritter før kampen, hvor bet365 lige nu har odds 2.25 på Dortmund og 3.00 på Monaco. Uafgjort vurderer bookmakeren mere utænkeligt, og takserer uafgjort til odds 4.00.

Monaco vs Dortmund vises på TV3 Sport 1, og du kan spille før og under kampen hos bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Monaco vs Dortmund

Monaco fik et noget nær perfekt udgangspunkt med hele tre mål i Dortmund i sidste uge, hvor kampen fik en trist optakt med bombeattentat mod Dortmunds spillerbus.

Angrebet fik kampen rykket fra 20.45 tirsdag til 18.00 onsdag, og efter kampen beklagede Dortmunds sportslige ledelse over at kampen blev afviklet under 24 timer efter bombeangrebet. Hos UEFA meldte man dog hurtigt hus forbi, og slog fast, at Dortmund selv ønskede at spille kampen.

Nu skal Dortmund score mindst to gange i Monaco, hvilket ikke er nogen let bedrift. Det kan Manchester City bl.a. skrive under på, og det samme kan samtlige hold i Ligue 1, hvor Monaco har en imponerende målscore på 54-12 i de 16 hjemmekampe. Monaco var dog ved at snuble i weekendens Ligue 1-kamp mod Dijon, men 0-1 blev vendt til 2-1 via scoringer af Nabil Dirar og Radamel Falcao.

Dortmund fik også tanket en sejr i weekenden med 3-1 hjemme over Frankfurt, hvor Marco Reus, Sokratis Papastathopoulos og Pierre-Emerick Aubameyang lavede målene for de gul/sorte.

 

Spilforslag til kampen

Dortmund har åbenlyse problemer i forsvaret for tiden, hvilket også holder klubben ude af toppen af Bundesligaen. Særligt på udebane har Dortmund haft problemer i denne sæson, hvor holdet er 4-5-6 i Bundesligaen med en målscore på beskedne 27-25 for 15 kampe.

I den første kamp udstillede Monaco adskillige gange Dortmunds forsvar med tre mål (og et brændt straffespark) til følge, og vi forestiller os samme kampbillede denne gang. Dortmund vil forsøge at angribe og hente de nødvendige mål, men Mbappe og Falcao kommer til at gøre ondt på de farlige omstillinger.

Vi tipper en 3-1 sejr til Monaco, hvilket giver odds 19.00 hos bet365. Samtidigt kigger vi mod det 18-årige stjernefrø Mbappe-Lottin som første målscorer til odds 7.00.

Odds.dk spilforslag:

  • Monaco vinder: 3.00
  • Ciffertips 3-1: 19.00
  • Mbappe scorer først: 7.00

Spil på kampen hos bet365.dk >>