Masser af Nicklas Bendtner specials hos Danske Spil!

I anledning af den transferbombe vi fik på sidste dag i Danmark, hvor Nicklas Bendtner skrev under med FC København. Har Danske Spil lavet en masse Bendtner specials, som vi har kigget nærmere på. At Bendtner overhovedet er og finde tilbage i dansk fodbold, er en overraskelse af de helt store dimensioner. FC København træner Ståle Solbakken har i mange måneder afkræftet, at Bendtner kunne gøre FCK bedre.

Men efter skader til Jonas Wind og Dame N´Doye, er den norske træner tilsyneladende kommet på andre tanker. Nu er spørgsmålet så bare, om Bendtner har lagt alle skandalerne bag sig, eller om det viser sig et dårligt køb af FCK. Noget tyder dog på, at Bendtner tager karrieren fuldt ud seriøst, og det kan også vise sig at være sidste chance for det forsømte talent!

 

Spil på Nicklas Bendtner specials hos Oddset

 

Hvilke specials kan du spille på?

Hele 16 forskellige Nicklas Bendtner specials, finder du på Danske Spils hjemmeside. Og der er lidt for enhver smag, hvor du kan spille på det realistiske, samt de mere urealistiske Bendtner specials. Man skal have med i sine overvejelser, at Bendtner kun har underskrevet en kort kontrakt, der gælder året ud. Det betyder, at han kun vil have mulighed for, at spille fra spillerunde 9 til 20. Med andre ord, han kan maksimum komme til, at spille 12 kampe og det er ikke alverden for en spiller, der måske først lige skal finde formen. Vi går igennem Danske Spils specials en efter en herunder.

 

 

Vil Nicklas Bendtner score mål i Superligaen i 2019?

Som skrevet har Bendtner hele 12 kampe til, at vise talentet frem. Og han vil med stor sandsynlighed få en hel del chancer i Superligaen. FCK skal nemlig spille seks kampe i Europa League gruppespillet, og det vil betyde en hel del rotation. Mon ikke han nok skal få netmaskerne til, at baske en enkelt gang eller mere.

Nicklas Bendtner scorer over/under 4,5 mål i Superligaen i 2019

Det store spørgsmål er så, hvor mange mål han kan få det til at blive i Superligaen. Umiddelbart burde det være muligt, at komme op på minimum fem mål i 2019, hvis han da får nok spilletid. Netop spilletiden kan blive afgørende for, om det lykkedes Bendtner og score mange mål. Vi tror dog, at Bendtner vil få rig mulighed for at søge målene, da han næppe er købt for at sidde på bænken.

Nicklas Bendtner scorer over/under 6,5 mål i Superligaen i 2019

Om Lord Bendtner så kan få scoret hele syv mål, kan være tvivlsomt. Men han har helt sikkert chancen, idet han kommer til at spille for topholdet FCK. De dominerer kampe, og scorer mål på samlebånd i Superligaen, og de angribere som klubben spiller med laver altid mange mål. Det bliver svært, men muligheden er der bestemt.

Nicklas Bendtner scorer mindst 10 mål i Superligaen i 2019

Hele 10 mål lyder nærmest umuligt, selv for Bendtner i topform. Og topform er han ikke ligefrem i, efter flere måneder med træning alene i Rosenborg. Den tror vi ikke på.

Nicklas Bendtner scorer mindst 1 hattrick i Superligaen i 2019

Bendtner har aldrig været en målsluger, som vi kender det fra Messi, Ronaldo, N´Doye osv. Så det virker også usandsynligt, at han skulle bombe tre ind i samme kamp.

Nicklas Bendtner får mindst 1 rødt kort i Superligaen i 2019

Her er en special, som du nok skal holde dig fra. Jovist har Bendtner haft sine problemer uden for banen, men på grønsværen er Bendtner faktisk kun blevet udvist en eneste gang i karrieren.

Scorer Nicklas Bendtner på et straffespark i Superligaen i 2019?

Den normale straffesparksskytte Jonas Wind er nu skadet, og det er ikke umuligt Bendtner får chancen. Han er normalt kølig og træfsikker, så hvis chancen byder sig betyder burde han score.

Spiller Nicklas Bendtner for FC København 2.februar 2020?

Det er svært at spå om fremtiden for Bendtner, men at han nu endelig er i FCK. Burde give gode muligheder for, at han også ender med at forlænge sit ophold. Han har allerede opnået kultstatus blandt fansene, og de kan kræve han skal blive.

Nicklas Bendtner bliver Superliga-topscorer i 2019/20-sæsonen

Kort skrevet, nej. Alderen, det sene indhop i Superligaen og en kontrakt der kun gælder til årsskiftet. Bendtner kan mange ting, men topscorer bliver han ikke.

Nicklas Bendtner udtages til A-landsholdet i 2019

Det er ikke umuligt, men det ser svært ud med kun reelt fire kampe tilbage i 2019. Konkurrenterne Dolberg, Poulsen, Jørgensen og Braithwaite er i langt højere værdi hos Hareide. Det ligner ikke et comeback i 2019.

Nicklas Bendtner kåres af Tipsbladet som efterårets profil i Superligaen 2019

Det virker ikke sandsynligt, der er så mange profiler i Superligaen, og Evander, Wilczek, Andersen og Lobjanidze burde alle være foran i køen.

 

Nicklas Bendtner havde flirtet med FC København længe

Selvom det har overrasket de fleste af os, at Bendtner har underskrevet med de regerende danske mestre. Så er det måske alligevel ikke så overraskende, for Bendtner har i en årrække udtalt at han gerne ville “hjem” til hovedstadsklubben. Hvis man skal være helt ærlig, så kunne tidspunktet heller ikke passe bedre. Skaderne til Jonas Wind og Dame N´Doye, har efterladt et hul i angrebet på et hold der skal spille både hjemlige og europæiske kampe i 2019.

FC Københavns officielle logoStåle Solbakken var hurtigt ude og sikre sig Michael Santos, og han kan også godt vise sig at udgøre en fast bestanddel af angrebet. Men det virker ikke til, at tilliden til Pieros Sotiriou er stor nok til, at Solbakken vil satse udelukkende på ham. Viktor Fischer spillede i få kampe helt i front, men Ståle ligner en mand der er af den overbevisning, at kanten passer ham bedre. Det betød alt sammen, at Bendtner pludselig blev en ideel løsning til efteråret og Ståle var ikke sen til at få kløerne i ham.

Bendtner har haft en noget broget karriere, hvor han som ung drog til Arsenal, men gennembrudet kom aldrig for alvor. Derfor søgte han videre til et hav af klubber, hvor Sunderland var første stop med moderat succes. Herefter fulgte et kikset ophold i Juventus, inden han røg videre til tyske Wolfsburg. Men heller ikke her var der succes, og snart var han i engelsk fodbold igen, men denne gang i The Championship for Nottingham. Sidste stop på vejen inden hans skifte hjem til FCK, blev norske Rosenborg hvor alt startede fantastisk med topscorertitel og mesterskab. Men endte så brat med solotræning, og en Bendtner der var frosset ude af truppen. Nu gælder det FCK, og vi tror på at Bendtner er 100% motiveret!

 

Spil på Nicklas Bendtner specials på Oddset