Hos Marathonbet finder du flotte odds på Superliga-kampene og hver eneste uge bliver du også præsenteret for topkampe med 0% margin. Du får her spilforslag til søndagens Superliga-kampe.

Marathonbet Se Superliga odds hos Marathonbet

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Spilforslag til søndagens Superliga-kampe fra Marathonbet

AGF – FC København ender uafgjort til odds 3,30

Søndag den 13. november kl. 14:00

FCK skal spille ude mod AGF i Aarhus i en afgørende Superliga-kamp for dem begge. FC København er inde i en god periode og befinder sig nu oppe på tredjepladsen i tabellen, men med blot 3 point ned til tiendepladsen og BIF er alt helt åbent.

Der er derfor lagt op til en spændende kamp hvor aarhusianerne hjemme, skal forsøge at holde fast i eller forbedre deres placering som nummer syv. AGF har fået vendt deres dårlige periode og er nu ubesejret i fire kampe, hvor det dog kun er blevet til en enkelt sejr.

Begge hold vil komme til opgøret med alt hvad de har, for at sikre point i denne vigtige duel og forudsigelserne peger på en yderst tæt affære, som der historisk set også er tradition for.

Spilforslag til AGF-FCK

  • Kampresultat: Uafgjort (Draw); Odds: 3.30 hos Marathonbet
  • Mål i Alt: Under 2.5; Odds: 1.72 hos Marathonbet
ERWIN SCHERIAU / APA / AFP

Brøndby – Viborg ender uafgjort (og Begge Hold Scorer)

Søndag den 13. november kl. 16:00

Viborg der er placeret på andenpladsen i Superliga-tabellen tager til Vestegnen hvor BIF venter. De blå-gule befinder sig nede på tiendepladsen, men har blot tre point op tredjepladsen i den yderest tætte og interessante stilling. VIB er godt kørende og er ubesejrede i de seneste ti kampe, hvor det dog er blevet til fem uafgjorte resultater, som i deres seneste kamp mod AGF.

Brøndby er trods deres placering på tiendepladsen, faktisk også ubesejret i deres seneste ti Superliga-kampe og vi kan derfor formentlig se frem til en tæt kamp mellem de to. Med en sejr i dette opgør, vil BIF kunne overhale mange i tabellen og blande sig i top 6, mens VIB med en sejr kan snuse til førstepladsen. Alt er derfor på spil i denne kampe, som meget vel kan blive meget tæt og uforudsigelig.

Spilforslag til BIF-VFF

  • Kampresultat: Uafgjort (Draw); Odds: 3.55 hos Marathonbet
  • Begge Hold Scorer: Ja; Odds: 1.666 hos Marathonbet

Marathonbet Spil på kampen hos Marathonbet

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Randers – FC Midtjylland 2 til odds 2,22 (og Over 2,5 mål)

Søndag den 13. november kl. 20:00

“Hestene” fra Randers har blot fået et point i seks kampe og er nu i krise, efter en ellers flot begyndelse på sæsonen, hvor de har været blandt topholdene i Superligaen. Med en placering som nummer seks i tabellen, kæmper de for at bevare deres drømme om mesterskabsspillet og står nu overfor FCM i deres næste opgør, som kan blive en stor udfordring.

FC Midtjylland, som netop har klaret sig igennem gruppespillet i Europa League, virker nemlig til at være i god forfatning til trods for deres svingende præstationer i den hjemlige liga, hvor de er placeret som nummer otte på nuværende tidspunkt. “Ulvene” har en god mulighed for at tilslutte sig top 6 og følge med rivalerne fra FCK med en sejr i dette opgør og har ikke råd til at tabe point.

Spilforslag til RFC-FCM

  • Kampresultat: FC Midtjylland Vinder; Odds: 2.22 hos Marathonbet
  • Mål I Alt: Over 2.5; Odds: 1.77 hos Marathonbet