Hvor mange rekorder slår Manchester City? Odds her

Manchester City har været fuldstændig suveræne i denne sæson. Den engelske storklub fører i øjeblikket Premier League med hele 16 point ned til ærkerivalerne fra Manchester United på andenpladsen. Med 11 kampe, og dermed 33 point, tilbage at spille om, kan Manchester City nå at krydse 100 point som det første Premier League-hold nogensinde. Derudover har Manchester City med 79 scorede mål også gode muligheder for at krydse de 100, og måske endda tage Premier League-rekorden for flest scorede mål i en sæson. Hos NordicBet kan man oddse på, hvorvidt Manchester City slår disse rekorder eller ej.

 

Odds på Manchester City hos NordicBet

 

Så tæt er City på at skrive historie

Efter 27 Premier League-kampe har Manchester City samlet 72 point og scoret vanvittige 79 mål. Dermed får de i gennemsnit 2,66 point per kamp, imens de scorer 2,93 mål per kamp. Det er simpelthen imponerende. Derfor nærmer Manchester City sig også Premier League-rekorderne for både flest point og flest mål. Rekorden for flest point i en sæson blev sat af José Mourinhos Chelsea-mandskab i 2004/2005-sæsonen, hvor de samlede hele 95 point. Det er også Chelsea, der har rekorden for flest scorede mål i en sæson. Den blev sat i 2009/2010-sæsonen, hvor holdet, under ledelse af Carlo Ancelotti scorede 103 mål.

Fortsætter Manchester City deres nuværende form, vil de slutte sæsonen 111 mål og få 101 point. Dette vil altså ikke bare slå de eksisterende rekorder men også smadre dem.

 

Høje odds på Manchester City hos NordicBet

Hos NordicBet kan man som bekendt oddse på, hvor god Manchester Citys sæson ender med at blive. Bookmakeren har sat odds på både Manchester Citys pointtotal samt antallet af scorede mål i denne sæson.

 

Får Manchester City over 99,5 point i Premier League?

  • Ja: 4,50
  • Nej: 1,17

Scorer Manchester City over 104,5 mål i Premier League?

  • Ja: 1,45
  • Nej: 2,60

Scorer Manchester City over 109,5 mål i Premier League?

  • Ja: 3,75
  • Nej: 1,24

 

Hvor ligger værdien?

Selvom Manchester City statistisk set, baseret på deres form denne sæson, bør overgå alle de ovenstående linjer, er det langt fra sikkert, at det sker.

For det første lader Manchester Citys formkurve til at være nedadgående. For nylig røg de ud af FA Cuppen til Wigan Athletic fra League og i starten af februar spillede de 1-1 på udebane med Burnley. Derudover venter der også City en lang række svære kampe i de resterende kampe. Der møder de for eksempel Arsenal på udebane, Chelsea på hjemmebane, Manchester United på hjemmebane og Tottenham Hotspur på udebane. Med så svære kampe på programmet bliver det svært at opretholde det høje pointgennemsnit.

Manchester City har dog været yderst overbevisende imod de andre top seks hold i denne sæson. Derfor er det vigtigste argument imod, at de slutter på 100 eller flere point, at City næppe har motivationen til det. Motivation har til gengæld deres modstandere i de sidste fire spillerunder, Southampton, Huddersfield Town, Swansea City og West Ham United. De ligger alle i bunden af tabellen, og de vil derfor kæmpe med næb og klør for at undgå nedrykning. Dermed får City ingen nemme mål foræret.

City har store ambitioner om at vinde Champions League, og det er bestemt ikke utænkeligt, at Josep Guardiola nedprioriterer ligaen i slutningen af sæsonen. Ved at spare spillere i ligaen, kan han sikre at spillerne er helt friske i de vigtige Champions League-opgør. Dette kan han tillade sig, da hullet ned til forfølgerne er enormt.

Odds 1,17 på City ikke får over 99 point, frister dog ikke for alvor. Det gør til gengæld 2,60 på, at City scorer under 104,5 mål. The citizens har ganske vist været suveræne, men man må forvente, at målscoringen går ned i slutningen af sæsonen.

 

Odds på, at City scorer under 104,5 mål

 

Nordicbet Randers FC odds