Indlæser...

Manchester United har været i forrygende form på det seneste, og har nu ikke tabt i 15 kampe i træk. Liverpool kommer på den ultimative prøvelse, når Klopps tropper skal forsøge at hive tre point med hjem fra Old Trafford.

Spil på Manchester United vs Liverpool hos bet365, hvor du får odds 2.15 på United, 3.40 på uafgjort og odds 3.75 på Liverpool-sejr.

Kampen vises direkte på 3+ kl. 17.00, søndag d. 15. jan., og du kan vælge mellem flere hundrede Man United vs Liverpool odds både før og under kampen hos bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Man United vs Liverpool

Manchester United fortsatte senest deres gode form med sejre i henholdsvis FA Cup og EFL League Cup mod Reading (4-0) og Hull (2-0). Mourinho og Co. jagter nu den 10. sejr i træk på tværs af alle turneringer, når Liverpool kommer forbi Old Trafford søndag kl. 17.00.

Uniteds imponerende form sættes yderligere i relief af det faktum, at De Røde Djævle ikke har tabt i de 15 seneste kampe. Undervejs i den stime er holdet avanceret i Liga Cuppen, FA Cup’en, Europa League samt forbedret deres position i Premier League-tabellen.

Samtidigt blev Zlatan Ibrahimovic forleden kåret til månedens spiller for december, hvor han hjalp United til fem sejre i seks kampe med fem mål og tre assists.

Zlatan er et utæmmeligt monster i disse dage, og med et United-hold i storform omkring sig, kan “Kung Zlatan” meget nemt stjæle kampbilledet på Old Trafford søndag eftermiddag.

Det forudsætter dog, at Zlatan bliver klar til kampen, for svenskeren har været tvivlsom op til kampen. De seneste forlydender er dog, at han bliver klar. Marcos Rojo er straks langt mere tvivlsom til kampen, og Eric Bailly er væk på landsholdstjeneste i African Cup of Nations.

 

Klopp: “Vi skal være modige”

Mens Liverpool er ubesejret i de seneste seks Premier League-kampe, har holdet ikke formået at vinde i de seneste tre kampe i kalenderen.

Først blev Liverpool holdt til 2-2 ude mod Sunderland i Premier League, og dernæst kunne De Røde ikke nedbryde League 2-mandskabet fra Plymouth i FA Cup’en på Anfield i sidste weekend, hvor det skuffende blev 0-0 og en omkamp til det tætpressede kampprogram.

Liverpool rundede en skidt uge af med en umotiveret indsats på St. Marys til Southampton i EFL League Cup, hvor The Saints sejrede med 1-0. Det har fået Jürgen Klopp til at efterlyse mod og attitude i kampen på Drømmenes Teater.

“Sidste år var første gang, jeg stod på Old Trafford. Det var intenst med en fantastisk atmosfære. Vi var klar til kampen, og vi kommer til at være klar igen. Begge hold er inde i en god stime, men United har færre skadesproblemer”, sagde Klopp forleden til Sky Sports og fortsatte:

“Jeg behøver ikke gøre spillerne opmærksomme på kampens betydning. Attitude og motivation er rigtig vigtigt, og vi skal være modige og klar til at håndtere det ekstraordinære.”

Liverpool er måske uden Jorden Henderson, Joel Matip og Marko Grujic, mens Danny Ings og Adam Bogdan definitivt sidder over. Det samme gør Sadio Mané som er afsted til African Cup of Nations. Til gengæld kan Coutinho vende tilbage til startopstillingen.

 

Odds & Spilforslag til kampen

Liverpool er måske hårdere ramt på skader og fravær end United. Om Zlatan er i form til at starte inde er selvfølgelig afgørende, men spiller månedens spiller i december fra start, kommer Liverpools forsvar på overarbejde. Uanset vil tabet af Sadio Mane kunne mærkes hos Liverpool, som i forvejen ikke har leveret varen i de seneste tre kampe.

United har været knusende overlegne på Old Trafford på det seneste, og selv om Liverpool går all in for at forsvare andenpladsen i Premier League, forventer vi at Klopp må rejse hjem med 0 point.

Spilforslag:

  • Zlatan scorer første mål: 5.00
  • Zlatan scorer når-som-helst: 2.25
  • Man United vinder: 2.15
  • Man United vinder 3-1: 19.00

Spil på kampen hos bet365.dk >>