Kamp: Manchester United – Atalanta

Spilforslag: Cristiano Ronaldo scorer når som helst

Odds: 1,70

Spilstop: 20. oktober kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Cristiano Ronaldo har fået en ganske pæn start på sin anden periode i Manchester United. Det især i favoritturneringen Champions League, at han har været værdifuld.

Her har han scoret to mål i de første to gruppekampe mod Young Boys og Villarreal. Nu gælder det så endnu en vigtig kamp hjemme mod Atalanta, hvor man skal bruge tre point for at hænge på i toppen at Gruppe F. Vi regner da også med, at Ronaldos Champions League-succes fortsætter mod Bergamo-holdet.

 

Derfor scorer Cristiano Ronaldo i kampen

Cristiano Ronaldo har ikke scoret i sine seneste tre Premier League-kampe. De sidste to af disse fulgte landskampspausen, hvor Ronaldo ellers havde stor personlig succes med Portugal.

Han scorede således et hattrick mod Luxembourg og et mål mod de kommende VM-værter Qatar. Et hattrick mod Luxembourg har måske ikke den helt store sportslige værdi, men det kan kun være godt for Ronaldos selvtillid.

Som nævnt er Ronaldo også ekspert i at score mål i Champions League, så han vil uden tvivl være opsat mod Atalanta. Portugiseren har scoret intet mindre en 136 mål i sine 178 Champions League-kampe.

I Manchester Uniteds seneste Champions League-kamp mod Villarreal endte Ronaldo med at blive den helt store helt. United havde udlignet til 1-1 ved Alex Telles men mangle altså endnu en scoring.

Den stod Ronaldo for i det femte minut af kampens overtid, hvor han modtog bolden fra Jesse Lingard og fik den sparket under Rulli spaniernes mål. Dermed kunne Ronaldo og resten af Old Trafford gå amok i jubel.

Ronaldo scorede som nævnt også i første gruppekamp mod Young Boys. Nu regner vi med, at han gør det til tre Champions League-kampe på stribe mod Mæhle og resten af Atalanta.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Cristiano Ronaldo scorer når som helst i kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,70 på dette.