Olympique Lyon – Everton odds: Bliver englændernes krise forværret?

Engelske Everton er under pres inden deres tur til Frankrig og Lyon. Englænderne har blot et enkelt point efter de første tre runder og ligger sidst i Gruppe E. Lyon derimod er på andenpladsen med fem point, og en sejr kan dermed næsten sikre dem en plads i forårets playoff-kampe.

Hjemmeholdet er godt kørende for tiden, og de ligger i øjeblikket på tredjepladsen i den franske Ligue 1. Lyon har vundet deres seneste fire kampe, heriblandt udekampen imod Everton for to uger siden, og de har kun tabt én gang i denne sæson.

Hos Everton ser det anderledes skidt ud. De blå fra Liverpool har tabt deres seneste fire kampe, og de er oppe på syv kampe i træk  uden sejr. Klubben fyrede for nyligt manager Ronald Koeman, men resultaterne er endnu ikke blevet forbedret.

Derfor er det heller ikke overraskende, at Lyon er pæne favoritter til at løbe med sejren hos bookmakerne. Hos Betsafe er der odds 1,51 på, at hjemmeholdet vinder, imens en Everton-sejr udbydes til odds 6,35. 

Læs alt du har brug for at vide om Betsafe i vores bookmakeranmeldelse.

 

Spil på kampen hos Betsafe

 

Optakt: Olympique Lyon – Everton

Olympique Lyon

Les Gones, som Lyon kaldes, er ikke længere Frankrigs førende fodboldklub. I sidste sæson blev de blot nummer fire, og de er såvel langt fra det niveau, der sikrede dem syv mesterskaber i træk mellem 2002 og 2008. Selvom Lyon ikke har de økonomiske muskler til at hamle op med Paris SG og Monaco, er de dog en klub i fremgang. Truppen er fyldt til randen med spændende unge spillere, og fremtiden ser igen lys ud.

Det er også tydeligt, når man ser på klubbens resultater. Lyon har været i fremragende form i denne sæson, og de kæmper med helt fremme i Ligue 1. De har vundet deres seneste fire kampe i alle turneringer og er kun blevet besejret af PSG. I midten af oktober slog de endda Monaco med 3-2 på hjemmebane, hvilket sendte et klart signal til resten af de franske klubber.

Den mest kendte spiller på holdet er den tidligere Manchester United-fløj Memphis Depay. Den hollandske fløjspiller har allerede lavet fem ligamål i denne sæson, og han er en vigtig del af holdet. Han bliver dog overskygget af den 24-årige midtbanespiller, Nabil Fekir. Han har været en af de allerbedste spillere i Ligue 1 i denne sæson, hvor han har scoret ni mål og lavet fire assists. En anden spiller, der bør fremhæves er den 24-årige angriber, Mariano. Han har lavet otte mål i ligaen, og han ligner dermed også en fremtidig verdensstjerne.

Lyon må undvære midtbanespilleren Clément Grenier til kampen imod Everton.

 

Everton

Forventningerne til Everton var kæmpe store før sæsonen. Merseyside-klubben brugte godt og vel 1,2 milliarder kroner på nye spillere som Gylfi Sigurdsson, Michael Keane, Jordan Pickford, Davy Klaassen og Wayne Rooney, men forventningerne er ikke blevet indfriet. Everton har faktisk været elendige, og de ligger i øjeblikket tredjesidst i Premier League. De har blot otte point efter de første ti spillerunder, og for nylig kostede det Ronald Koeman hovedet.

Den tidligere hollandske topspiller blev erstattet af Everton-ikonet David Unsworth. Han spillede over 300 kampe for klubben som aktiv, og den 44-årige englændet stod senest i spidsen for Evertons U23-mandskab.

Unsworth står overfor en stor opgave. Everton har virkelig været håbløse i denne sæson, og de er lige nu milevidt fra at opfylde målet om at komme i Europa igen. Den midlertidige manager kan dog trøste sig med, at der er et enormt potentiale i truppen. Everton har kvalitetsspillere på samtlige positioner, og de bør snart vende skuden.

Merseyside-klubben døjer dog virkelig med skader i øjeblikket. Til kampen imod Lyon må Everton undvære Seamus Coleman, Nikola Vlasic, Michael Kean, James McCarthy, Ramiro Funes Mori, Ross Barkley og Yannick Bolasie.

 

Spilforslag

Everton befinder sig i dyb krise for tiden, og det bliver en kæmpe opgave at komme ud af den. De har blot fået et point efter deres første tre Europa League-kampe, og dermed ser deres europæiske eventyr ud til at være forbi. Derfor vil det heller ikke være nogen overraskelse, hvis Unworth vælger at nedprioritere kampen imod Lyon for i stedet at fokusere på Premier League.

Lyon er samtidig i rigtig god form for tiden, og de spiller fremragende fodbold for tiden. Derfor anbefaler vi, at man spiller på, at Lyon vinder til odds 1,51 hos Betsafe.

 

Følg spilforslaget hos Betsafe