tipico_schmeichel

Kunne du tænke dig at svinge golfkøllen i selskab med Danmarks bedste målmand gennem tiderne, Peter Schmeichel?

Så gå ikke glip af denne unikke lodtræknings-konkurrence som arrangeres af f.reklame og Tipico i forbindelse med landskampen mellem Danmark og Sverige ved Aon Private Masters lørdag d. 13 juni.

Dagen før landskampen mellem Danmark og Sverige (dvs. fredag d. 12 juni), spilles der en Charity Pro-Am velgørenhedsturnering med i alt 18 hold som alle skal gå 18 huller.

Her har Tipico som medsponsor af velgørenhedsturneringen et hold med i løjerne, og her er den første spiller allerede klar – nemlig Peter Schmeichel. Holdet mangler nu bare tre spillere, og det er her, du kan komme ind i billedet.

Hvis du har minimum handicap 20, kan du tilmelde dig lodtrækningen, og hvis heldet smiler til dig, når der trækkes lod, kan du se frem til en fantastisk dag på golfbanen i selskab med den tidligere Manchester United- og Danmark-målvogter.

På selve dagen startes der ud med brunch kl. 10 efterfulgt at golfturneringen Charity Pro-Am fra kl. 12.00. Kl. 19.00 er der stor festmiddag, hvor der vil være mulighed for at gøre et godt køb ved Charity-Auktionen, hvor unikke emner fra stjernerne sættes til salg til højestbydende. Alle donationer til auktionen går ubeskåret til velgørenhedsorganisationen KidsAid.

 

Sådan deltager du i lodtrækningen

For at deltage skal du blot skrive dit navn, dit handicap og navnet på din golfklub til [email protected], og så er du med i hatten d. 29 maj, når der trækkes lod.

Men husk, du skal have mindst handicap 20 for at kunne deltage i konkurrencen.

 

 

Mere om Aon Private Mesters – Danmark vs. Sverige

Helsingør Golf Club og f.reklame arrangerer Aon Private Masters Danmark vs. Sverige, som er en international sportsbegivenhed, hvor Danmarks to bedste golfspillere – Thomas Bjørn og Thorbjørn Olesen – møder Sveriges to fremmeste spillere i form af Henrik Stenson (p.t. verdens nr. 3) og Jonas Blixt i en intens dyst på dansk jord.

Landskampen består af 5 individuelle landskampe, og den nation som vinder flest kampe, er også vinderen af Aon Private Masters.

Foruden de store golfnavne kan tilskuerne også møder sportsstjerner som Preben Elkjær, Michael Maze, Lars Christiansen og selvfølgelig også Peter Schmeichel til turneringen. De stiller nenmlig også op for Danmark. Billetterne er Aon Private Master er i salg nu hos Billetnet.dk.

 

Spil på golf hos Tipico >>

 

tipico-white-580x330