Livestream: Se Danmark vs Rumænien gratis på nettet

danmark-rumaenien-flag

Det er i aften det gælder for de danske håndboldpiger, når Rumænien skal besejres for at sikre billetten videre ved EM i håndbold i Sverige.

Rumænien er svage favoritter, så der venter formentlig Danmark en hård opgave, og seerne en drabelig gyser. Det er én af årets store håndboldkampe, og én du ikke må gå glip af.

Kampen starter 18.30, og du kan se Danmark vs Rumænien på livestream hos NordicBet, som tilbyder sine aktive kunder at se kampen gratis på nettet via PC, mobil eller tablet. Læs mere om hvordan livestream fungerer hos NordicBet forneden, eller direkte hos bookmakeren hvor du også finder odds på Danmark mod Rumænien.

Se kampen på stream hos NordicBet >>

 

Se EM håndbold på livestream hos NordicBet

Du kan se alle kampene fra EM i håndbold i Sverige hos NordicBet, som viser livestream i deres Livebet-sektion på hjemmesiden, når man er logget ind på kontoen. Der er kun ét krav, og det er at man som kunde har penge på kontoen eller foretaget et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Du kan streame fra PC, hvilket kræver NemID-login, eller du kan vælge at tage kampen med på farten, og se livestream fra Danmark vs Rumænien og de øvrige kampe på din mobiltelefon eller tablet. Har du et hurtigt internetabonnement, som de fleste danskere nu om dage, kan du uden problemer se kampen uanset hvor du befinder dig, når du har din mobil eller tablet ved hånden.

Logger du ind fra mobil eller tablet, skal du ikke bruge NemID for at få adgang til kontoen og livestream.

Selve streamet er i høj kvalitet og uden irriterende pop up reklamer og deslige. Det er en glimrende måde at se gratis sport, og hos NordicBet kan du også streame fodbold, tennis og meget andet sport i løbet af kalenderåret.

Så kom i gang nu, og få sat en konto op hos NordicBet. Dermed er du klar til at se håndbold allerede i aften, når Danmark altså har EM-livet som indsats mod Rumænien i Sverige.

Se kampen på stream hos NordicBet >>

 

nordicbet_livestream