Livestream Inter – Milan med Eriksen hos bet365

På søndag er det tid til det store lokalopgør i Milano. Her tager Inter mod AC Milan på klubbernes fælles stadion, San Siro. Christian Eriksen fik sin Serie A-debut, da han startede inde mod Udinese. Du kan se Milano-derbyet klokken 20.45 hos bet365 ganske gratis og lovligt. Det kræver bare, at du har en konto hos bet365 med penge på. Når du har det, kan du streame løs af al den sport, du kan overkomme – heriblandt fodbold fra Italien.

Bet365 forlanger ikke, at du spiller for de penge, som du har på din spilkonto for at livestreame, så det er altså gratis. Du sparer derved en del penge i forhold til, hvis du benytter et dig af et tv-abonnement eller en anden streamingtjeneste. Vi har tidligere skrevet en guide om, hvordan du kan livestreame Serie A-kampe hos bet365 – læs den her.

 

 

Lav en konto hos bet365 og livestream Serie A

 

 

Odds på Milano-derbyet

Derbyet, der i folkemunde kaldes Derby della Madonnina, skal officielt spilles for 225. gang. Det første møde mellem de to klubber fandt sted den 10. januar tilbage i 1909. Her vandt Milan 3-2. I seneste opgør vandt Inter 2-0 som udeholdet på San Siro. Inter har generelt haft overtaget gennem de seneste opgør. I de seneste ti kampe har de vundet fem, spillet tre uafgjort og blot tabt to. Eriksen resten af Inter-hold står da også med gode kort på hånden, når det kommer til at vinde søndagens kamp.

Inter og Eriksen ligner sammen med Lazio de eneste hold, som kan byde Juventus op til dans. Juventus har vundet Serie A hvert år siden 2011, hvor AC Milan vandt. Sidste år vandt Juventus med 11 points forspring til Napoli, mens Inter var hele 21 point efter “Den Gamle Dame.” I år ser tingene dog helt anderledes ud. Efter 22 kampe er inter blot fire point efter Juventus. En sejr i Milano-derbyer er derfor vital, hvis drømmen om det første mesterskab i præcis 10 år skal realiseres.

Eriksens første store test

Efter pokalkampen mod Fiorentina og en ligakamp mod Udinese, kan man vel godt tillade sig at sige, at Milano-derbyet bliver Eriksens første store opgave i Inter. Han fik lige under en time mod Udinese. Conte har da også sagt, at det faktisk ikke var meningen, at Eriksen skulle spille så meget endnu, men at han er blevet brugt på grund af mangel på spillere på midtbanen. Gennem de sidste måneder af tiden i Tottenham, blev det ikke til meget spilletid for Eriksen. Dette er også en grund til, at det kan tage danskeren et par kampe at komme op i omdrejninger hos Inter.

På grund af Inters skadessituation står Eriksen altså med gode chancer for at starte inde til trods for den manglende kampform. Danskeren var en ganske målfarlig herre gennem tiden i Premeier League, så det er bestemt ikke utænkeligt, at han får hul på bylden mod Milan. Det ville naturligvis være den perfekte måde til for alvor at stemple ind. Tror man, at Eriksen scorer i kampen, gives det i skrivende stund til odds 4,00 hos bet365.

 

 

Spil på at Eriksen scorer hos bet365

 

 

Scorer Zlatan

Zlatan Ibrahimovic har spillet 305 minutter i Serie A for AC Milan siden, han kom tilbage til Italien. I den tid har han formået at scorer én gang. Det er svært at forestille sig, at Zlatan er tilfreds med det. Ligesom Eriksen får han dog en oplagt mulighed for at vise sig frem i denne kamp. Zlatan har tidligere spillet i Milano-derbyet for begge klubber. Han har til sammen scoret seks mål i opgøret. Den statistik kan han nu udbygge. Tror man, at Zlatan inder vejen til netmaskerne, giver det odds 2,62 igen hos bet365.

 

 

Spil på at Zlatan scorer hos bet365

 

 

Hvem vinder kampen om Milano?

Vi tror, at det bliver Inters fans i Milano, som kommer til at glæde sig til at skulle på arbejde om mandagen. Begge klubbe har hårdt brug for sejren. Inter skal holde snor i Juventus, mens Milan kæmper med om en plads i Europa League. Vi tror dog, at Inter er for stærke for Milan. Milan har ganske rigtigt fået et par gode resultater i ligaen i 2020, men de har ikke mødt hold fra øverste hylde. Sidst de gjorde det, tabte de 5-0 til Atalanta kort før jul.

Helt så galt tror vi ikke, at det kommer til at gå, men det bliver svært at få krammet på Inter. De blå milanesere har kun tabt én kamp i ligaen i  denne sæson – færrest af alle. Det skete tilbage i starten af oktober, hvor man tabte 2-1 til Juventus. Inters forsvar har desuden været ligaens bedste. Man har kun lukket 18 mål ind i 22 kampe. Alt dette gør, at vi tror på, at Inter igen løber med sejren i dette lokalopgør. En sejr til Inter giver odds 2,00 hos bet365, hvor du som nævnt også kan livestreame kampen gratis.

 

Livestream en masse sport hos bookmakeren bet365