Livestream dart gratis og få 30 procent ekstra i oddsboost

livestream dart

Dart er en sportsgren i hastig udvikling. Dette gælder især i England, hvor millioner af mennesker følger sporten, men også i Danmark. I vores lille kongerige følger flere og flere mennesker ugentlig med i dart og verdenseliten i den engelske Unibet Premier League of Darts. Selvom dart for mange kan virke som en spøjs sportsgren, så er det faktisk fremragende underholdning. Derfor er der også rigtig mange, der efterhånden er begyndt at oddse på sporten. Derfor har Unibet, Danmarks førende dartbookmaker, igangsat en dart-kampagne, hvor man kan få forøget sine gevinster på dart med op til 30 procent.

 

Odds på dart hos Unibet

 

Sådan booster du dine gevinster

Alt man skal gøre for at få forøget sine gevinster på dart hos Unibet er at tilmelde sig bookmakerens kampagne. Dette gør man på Unibets kampagneside. Man kan også blot følge et af de grønne links på denne side, der fører direkte til kampagnesiden.

Når man er tilmeldt kampagnen, skal man i gang med at oddse på dart. For at blive berettiget til den store oddsbonus skal man oddse 100 kroner prematch på en dart kombinationskupon. Alle oddsene på kuponen skal være minimum 1,40. Den efterfølgende hverdag får man så en såkaldt profitboost-billet. Med denne kan man altså forøge gevinsten på sin kupon, hvor man helt selv bestemmer, hvad man vil spille på.

Størrelsen af boostet afhænger af, hvor risikovillig man er. Jo flere kampe man kombinerer på sin boostede kupon, jo højere bliver profitboostet.

Kombinationsspil Profitboost 
Double 10 procent
Trippel 20 procent
4-ling eller højere 30 procent

 

Når man benytter sig af dette tilbud, skal man altså overveje, hvor meget man er klar til at satse. Går man efter de lavthængende frugter og spiller en double med et boost på ti procent, eller satser man hele butikken og går efter 30 procent? Det er spørgsmålet, man skal stille sig selv. Det ene valg er ikke mere rigtigt end det andet. Det handler om mentalitet og tilgang til odds, hvilket er noget, man kun kan beslutte for sig selv.

Få gode råd til odds på dart med denne guide.

 

Livestream dart hos Unibet TV

Unibet er suverænt den bedste bookmaker på det danske marked, når det kommer til dart. Bookmakeren er dybt engageret i sporten, hvilket bedst illustreres af Premier League of Darts-sponsoratet.

Hos Unibet kan man oddse på alle de største kampe, og der er ydermere en lang række special- og nichespil på alle de forskellige kampe og turneringer.

Man kan også livestreame dart hos Unibet. Det gør man i Unibet TV, hvor man kan se alle de store kampe live og gratis. Alt det kræver for at kunne se dart på Unibet TV er faktisk blot en Unibet-konto med penge på.

Har man ikke allerede en konto hos Unibet, kan man som ny kunde få op til 1.000 kroner i oddsbonus. Denne får man ved at oprette sig og foretage en indbetaling. Unibet fordobler alle nye kunders første indskud, hvorfor man kan starte med en stor startkapital.

 

Regler og vilkår

Man skal tilmelde sig kampagnen for at kunne deltage. Spiller man en kupon på dart inden, man er tilmeldt kampagnen, vil man ikke få gevinstboost. De grønne links på denne side fører direkte til tilmeldingssiden. Har man ikke en konto hos Unibet, kan man også oprette en på denne side.

Profitboosts kan bruges på alle sportsgrene. Altså er man ikke tvunget til at spille på dart, når man sammensætter sin kupon. Man kan maksimalt spille 250 kroner på en kupon med profitboost, og den boostede gevinst er begrænset til 10.000 kroner.

Sidst men ikke mindst kan man kun bruge profitboost-billetten for rigtige penge. Man kan altså ikke bruge free bets eller bonuskroner til at spille en sådan kupon.

 

Tilmeld dig eller opret konto hos Unibet her

 

Unibet officielt logo