Livestream Danmark – Slovakiet ved VM i Ishockey

Danmark skal meget gerne bruge tre point mod Slovakiet, hvis de skal sikre sig avancement ved VM i ishockey. Hos bookmakeren Bet365 har man mulighed for at livestreame den vigtige kamp gratis og ganske lovligt.

 

Livestream kampen hos Bet365

 

Sådan livestreamer du Danmark – Slovakiet

Hvis man endnu ikke har en konto hos Bet365, er processen man skal igennem for at anskaffe sig en heldigvis ganske kort. Bet365 har nemlig gjort sig umage med hensyn til at gøre processen så ligetil som muligt for deres nye kunder. Med vores guide får du desuden en grundig gennemgang af, hvorledes du opretter din nye konto og derved får adgang til din gratis Danmark – Slovenien livestream.

  1. Gå til bet365.dk
  2. Opret en bookmakerkonto.
  3. Sæt penge ind på denne konto.
  4. Find den begivenhed du gerne vil livestreame – i dette tilfælde Danmark – Slovakiet

Som det fremgår af de fire ovenstående trin, så er processen ganske ligefrem. Man kan med andre ord få sin Danmark – Slovenien-livestream ganske hurtigt. Det første skridt er naturligvis, at man skal et smut forbi Bet365s hjemmeside.

Her skal man efterfølgende have oprettet sin nye konto. I den forbindelse skal Bet365 bruge følgende oplysninger: køn, navn, fødselsdato, e-mailadresse, telefonnummer og adresse. Herefter vil man blive bedt om at vælge sit brugernavn plus en adgangskode.

Så er man til gengæld også næsten i mål. Det eneste tilbageværende punkt er nemlig, at man skal sætte penge ind på sin nye konto. Derefter vil man være klar til at streame ishockey VM med helt ned til én krone på ens konto. Der foreligger desuden ikke noget krav om, at man skal spille for at være i stand til at livestreame.

 

Livestream Danmark - Slovakiet hos Bet365

 

Livestream Danmark – Slovakiet i fuld skærm

Til trods for, at det umiddelbart ikke er muligt at se Danmark – Slovakiet i fuld skærm på Bet365s hjemmeside, så er det alligevel muligt. Her skal man nemlig blot hente et af talrige plugins, som man kan finde via internettet.

Der er rig mulighed for at finde et af disse ligegyldigt, hvilken browser (Mozilla Firefox, Google Chrome eller en helt tredje), som måtte benytte sig af. Disse sørger for, at man kan se kampene i fuld skærm.

Den letteste metode for at finde disse er ved at google sig frem. Man kan nemlig finde mange guides omkring dette emne på nettet.

Årsagen til, at bookmakerne ikke har denne funktion er, at de naturligvis gerne vil sikre sig, at man kan se oddsene, mens man livestreamer. Det kan selvsagt være lidt træls, men det er altså forholdsvist let at løse dette problem.

Skulle man ikke have lyst til installerede diverse plugins, eller skulle det synes at være lidt uoverskueligt, er der også en anden løsning. Med Windows kan man nemlig finde et forstørrelsesglas, hvormed man selv kan bestemme, hvor meget der skal zoomes ind på skærmen.

Dette kan altså også bruges til at forstørre ens Danmark – Slovakiet-livestream ved Bet365. Det er ikke nogen helt ideel løsning, men det er den letteste, og den tager blot få sekunder.

 

Livestream Danmark – Slovakiet på mobil og tablet

En af de største fordele ved at have en konto hos Bet365 er, at man kan benytte denne på sin computer, mobil eller tablet. Man har med andre ord mange muligheder, når det kommer til at livestreame Danmark – Slovakiet. Det gælder også, når man er på farten.

Man skal blot være logget ind på deres hjemmeside eller med deres app, samt have minimum én krone på sin konto. Da vil man være klar til at få sin ishockey VM livestream. Der er som nævnt ikke noget krav om, at man skal spille for pengene på kontoen, og man spare en del på det, som et abonnement hos TV2 Play, som og streamer VM i ishockey, ville koste.

 

Chromecast Danmark Slovakiet

Man har tilmed også mulighed for at få sin Danmark – Slovakiet livestream fra sin computer, mobil eller tablet op på fjernsynet. Dette opnår man ved brug af en Chromecast.

 

Chromecast Danmark – Slovakiet på PC

Npr man skal have sin Danmark – Slovakiet livestream fra sin PC og over på fjernsynet, skal man først og fremmest hente den populære browser Google Chrome. Når man har denne, trykker man på de tre prikker, som man finder oppe i højre hjørne. Her vælger man “Cast…” fra menuen.

 

Dropdown menu fra browseren Google Chrome

Dernæst vælger man “Vælg kilde” eller “Select source.” Dernæst skal man blot vælge sin Chromecast-enhed samt klikke på “Cast fanen” eller “Cast tab.” Herefter vil ens livestream komme frem på tv’et.

Cast fanen fra browseren Google Chrome

 

Chromecast Danmark – Slovakiet på mobil og tablet

Ønsker man at benytte Chromecast fra sin mobil eller tablet, lader det sig bestemt også gøre. Man starter med at hente Google Home samt Google Chrome-appen.

Først åbner man Google Home. Her finder man en menu til venstre, hvor man vælger “Cast skærm/lyd” eller “Cast screen/audio.” Dernæst vælger man sin Chromecast-enhed.

Næste skridt er, at man logger ind på Bet365s hjemmeside i Chrome-appen. Her finder man eventet Danmark – Slovakiet ved VM i ishockey, og dette vel da komme frem på ens tv.

 

Opret en konto hos Bet365