Livestream Copa del Rey-finalen hos Bet365 – Optakt og odds

Barcelona og Athletic Bilbao mødes i sæsonens anden Copa del Rey-finale. Bilbao tabte sidste sæsons finale tidligere på ugen og får altså nu en ny chance. Barcelona er dog storfavoritter, til at vinde finalen, som livestreames hos Bet365.

Det er selvsagt en stor begivenhed, som man ikke må gå glip af. Hos bookmakeren Bet365 kan man få gratis og lovlig Copa del Rey livestream. Her er det eneste krav, at man har en konto Bet365. Når man har det, kan man nemlig livestreame løs af fodbold og anden sport fra heel verden.

 

Livestream kampen hos Bet365

 

Sådan livestreamer du Copa del Rey-finalen: Athletic Bilbao – Barcelona

I tilfælde af at man endnu ikke har en konto hos Bet365, kan man heldigvis anskaffe sig en på ganske kort tid. Bet365 har nemlig være yderst omhyggelige med at strømline oprettelsesprocessen, så denne er helt enkel og sikker for deres nye kunder. Med vore guide for du det fulde overblik over, hvordan du opretter dig og får din gratis Copa del Rey-finale livestream 2021 mellem Athletic Bilbao og Barcelona.

  1. Gå til bet365.dk
  2. Opret en bookmakerkonto.
  3. Sæt penge ind på denne konto.
  4. Find den begivenhed du gerne vil livestreame – i dette tilfælde Athletic Bilbao – Barcelona

Som det fremgår af de fire trin, er det ganske simpelt at livestreame finalen mellem Athletic Bilbao og Barcelona hos Bet365. Første punkt er naturligvis, at man går til Bet365s hjemmeside.

I forbindelse med oprettelsen af ens nye konto, skal man komme med følgende oplysninger til Bet365: køn, navn, fødselsdato, e-mailadresse, telefonnummer og adresse. Derefter vil næste punkt være, at man skal vælge sit brugernavn og en adgangskode.

Så er man til gengæld også næsten nået hele vejen i mål. Herefter er noget af det eneste, som man mangler nemlig at sætte penge ind på den nye konto. Det er muligt at livestreame med helt ned til én krone på sin konto. Man kan desuden glæde sig over, at der ikke er noget krav fra Bet365s side omkring, at man skal spille for at være i stand til at livestreame.

Du kan læse meget mere og livestreaming af spansk fodbold i vores guide, som du finder her. I denne kan du blandt andet læse om, hvordan du kan se kampen i fuld skærm eller få denne op på dit tv.

 

Livestream Athletic Bilbao - Barcelona hos Bet365

 

Copa del Rey – Athletic Bilbao – Barcelona Odds

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Som det fremgår af den ovenstående odds er Barcelona favoritter til at løbe med trofæet. Athletic Bilbao endte som bekendt med at tabe 2020-finalen til Real Sociedad tidligere i april. Ifølge odds på Copa del Rey-finalen kan de meget vel blive skuffede endnu engang.

Frem til sidste weekends El Clasico havde Barcelona ikke tabt deres forrige 19 La Liga-kampe. Det lavede Real Madrid dog om på med en 2-1-sejr over catalanerne.

I ligaen har Barca haft overtaget, når disse to hold har stået overfor hinanden. Her det nemlig endt med catalanske sejre på 3-2 og 2-1. Holdene mødtes dog også i Super Cuppen, hvor baskerne endte med at sejre med 3-2 efter en dramatisk kamp, som måtte i forlænget spilletid for at finde en vinder.

Det har med andre for vane at være ganske tæt, når disse to hold mødes i denne sæson. Vi regner da også med, at det samme bliver tilfældet i denne finale, hvor vi dog stadig tror, at det lykkes Barca sikre pokalen.

 

Athletic Bilbao – Barcelona live odds

Som nævnt foreligger der intet krav om, at man skal oddse for pengene, som står på ens spilkonto hos Bet365. Der kan med andre ord livestreames så længe, at ens saldo ikke ryger ned på 0 kroner.

Vi mener dog, at det altid er klogt at have lidt stående på ens konto, så man kan slå til og live bette under kampen. Det kan jo netop være, at en god mulighed byder sig.

Det at man kan se kampen lidt an, inden man spiller, er den helt store gevinst ved live odds. Et eksempel på dette kan være, at man inden kampen havde udset sig et væddemål, hvis oddset desværre var til den lave side. Her kan man med live betting håbe, at kampen tager en drejning således, at det pågældende odds undervejs stiger.

Det er særligt smart at kunne live oddse ting som hvem der scorer eller i kampen eller måske næste hold til at score. Her kan man med andre ord benytte live odds til at forøge sine vinderchancer.