Livestream Wozniacki

I morgen fredag klokken 12.00 spiller Caroline Wozniacki 1/16 finale imod kinesiske Shuai Zhang, ved årets Wimbledon turnering i England. Kampen sendes direkte på enten TV2 eller TV2 Sport, men har man ikke en af disse kanaler, kan Wozniacki heldigvis også livestreames online. Det kan man gøre hos bookmakeren Unibet, hvor man helt gratis kan se Wozniacki vs Zhang online så længe, man har en konto med penge på. Wozniacki er storfavorit hos Unibet til, at vinde kampen. Så alt tyder på, at det bliver en rigtig god tennisoplevelse.

Unibet Livestream Wozniacki her

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Sådan ser du Wozniacki vs Zhang online

Det er yderst simpelt, at livestreame Caroline Wozniackis kampe online. Alt man skal gøre er faktisk blot, at oprette en konto hos bookmakeren Unibet og så derefter indsætte penge. Der er intet krav om, hvor mange penge man skal have på sin Unibetkonto, og der er heller intet krav om, at man skal oddse på de begivenheder man ser. Dermed kan man indsætte 80 kroner, hvilket er minimumsbeløbet, og så ellers se gratis sport dagen lang på Unibet TV.

Unibet har rettigheder til et hav af forskellige sportsgrene, heriblandt tennis. Derfor kan man ofte livestreame Wozniacki på Unibet TV helt gratis.

For at streame sport hos Unibet skal man blot finde den kamp, man har lyst til at se. Det nemmeste er at søge på kampen på forsiden. I dette tilfælde skal man altså søge på Caroline Wozniacki. Når man finder kampen, skal man blot trykke på det lille UTV-tegn, der er Unibet TV’s logo. Så snart kampen starter, vil dette føre en direkte til livestreaming af opgøret.

Sådan opretter du en konto hos Unibet

Det er nemt at oprette en konto hos Unibet, og det tager ikke mere end et øjeblik. Alt man skal gøre er faktisk, at følge et af de grønne links på denne side, der fører direkte til Unibets opretningsside. Her taster man de fornødne informationer ind, hvorefter man har sin konto.

For at kunne livestreame Wozniacki gratis, skal man dog også sætte penge ind. Man bestemmer selv, hvor mange eller få penge man vil sætte ind, men Unibet accepterer ikke indskud under 80 kroner.

Når man indsætter penge, kan man ovenikøbet hente sig en odds bonus. Bookmakeren fordobler alle nye spilleres første indskud med op til 1.000 kroner. Jo mere man indsætter, jo flere penge får man også i bonus. Dette er selvfølgelig ligegyldigt, hvis man udelukkende skal bruge sin konto til at livestreame sport. Men hvis man også har tænkt sig at oddse en smule, er det bestemt værd at tage med. En bookmaker bonus som Unibets betyder nemlig, at man får endnu flere penge at spille for.

Wozniacki er favorit til sejren

Unibet udbyder i skrivende stund Wozniacki til odds 1,37, hvilket betyder, at hun er favorit til at gå videre til 1/8 finalen. Wozniacki har traditionelt set haft det svært ved Wimbledon så snart hun rammer fjerde runde. Men håbet er steget for, at hun endelig kan bryde sin fjerde runde forbandelse, i og med at de seedede spillere er faldet som fluer. Hun spillede flot tennis i Eastbourne, hvor hun ligesom i Wimbledon vandt sine første to kampe. Det har betydet at hun har fået vigtig kamptræning, som ellers har været en mangelvare, for “Miss Sunshine” i et skadesramt kalenderår.

I første runde af Wimbledon var Wozniacki lidt på hælene, og var nede 0-4 i første sæt. Hun fandt dog det gode græsspil frem, og fik tilspillet sig hele 3 sætbolde. Da modstanderen Tormo opgav med en skade, ved stillingen 5-4 og 0-40 i egen serv.

I anden runde ekspederede Wozniacki den stærke russer Kudermetova ud i to sæt, 7-6 og 6-3. I hvad der var en solid præstation af danskeren. Dermed fik Wozniacki også hævn fra sommeren French Open, hvor det var selvsamme russer som slog Wozniacki ud. Wozniacki ser skarp ud i øjeblikket, og det forventes at hun spiller sig videre til fjerde runde, med en sejr over den ikke specielt skarpe græsspiller Zhang. Vi kan måske forvente en stor sommer i vente, og måske kan hun gå hele vejen og vinde sin anden Grand Slam i karrieren!

Unibet Opret konto hos Unibet her

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+