Alt du skal vide: Livestream FC Astana – FC Midtjylland gratis og lovligt

Unibet tv logo. Unibet tv tillader bookmakerens spillere at se sport online

Tirsdag klokken 16:00 spiller FC Midtjylland på udebane imod FC Astana i Champions League-kvalifikationen. Kampen vises på 3+ men på grund af det tidlige kickoff, er der formentlig mange danskere, der ikke kan nå hjem og se kampen i fjernsynet. Heldigvis er det muligt at livestreame Astana – Midtjylland helt gratis og lovligt. Det sker hos bookmakeren Unibet, hvor alle spillere kan se kampen i høj kvalitet uden, det koster en krone.

 

Livestream Astana - Midtjylland her

 

Sådan streamer du Astana – FCM

Det er yderst simpelt at livestreame Astana – Midtjylland. Du skal blot følge nedenstående trin, og så kan du nyde kampen uanset, hvor i verden du befinder dig.

  1. Opret konto hos Unibet.dk
  2. Gå til Fodbold > Champions League > Astana – Midtjylland
  3. Tryk på Unibet TV
  4. Livestream kampen gratis

Det kræver som sagt en konto hos Unibet for at få adgang til Astana – Midtjylland stream. Det tager heldigvis blot et øjeblik at oprette en konto hos Unibet. Bookmakeren har gjort det så nemt som muligt, og du skal derfor ikke spilde tid med at indtaste unødvendige oplysninger eller bruge pas eller lignende. Hvis du blot har dit NemID ved hånden, kan du oprette en konto på få sekunder.

For at kunne se Astana – FCM på livestream skal du også have penge på din Unibet-konto. Minimumsindskuddet på Unibet er 80 kroner, så det er alt, du behøver sætte ind. Selvom det er et krav, at du har penge på kontoen, så er der ingen krav om, at du skal bruge dine penge på at spille. Du kan altså nøjes med at indsætte penge én gang, og så kan du hæve dem umiddelbart efter kampen, hvis du har lyst til det. Du kan også have dem stående i længere tid og så livestreame resten af FC Midtjyllands Champions League-kvalifikation også.

Når du har din konto med penge klar, skal du så finde Astana – Midtjylland for at streame den. Det gør du ved simpelthen bare at søge på FC Midtjylland i det øverste højre hjørne, hvorefter du bliver taget direkte til kampen.

Screenshot fra Unibet.dk, der viser, at Champions League-kampen mellem Astana og FC Midtjylland kan livestreames gratis.

Screenshot fra Unibet.dk

Så snart Astana – Midtjylland går i gang, vil du her kunne livestreame den helt gratis. Det sker på Unibets egen TV-kanal, Unibet TV, hvilket det lille UTV symbol signalerer.

 

Få 1.500 kroner i Unibet bonus

Som ny spiller hos Unibet kan du ovenikøbet hente en odds bonus på op til 1.500 kroner. Bookmakeren tilbyder simpelthen at fordoble alle nye spilleres første indskud med op til 1.500 kroner. Jo flere penge du sætter ind, jo flere penge får du altså. Det er den største odds bonus i Danmark, og med den er du sikker på en god start, når du skal streame Astana – FC Midtjylland. Bonussen skal gennemspilles seks gange til odds 1,40 indenfor 60 dage før, at den kan udbetales. Det bør dog ikke blive noget problem at finde ting at spille på, da Unibets udvalg er enormt.

Selvom Unibet ingen krav har om, at du skal oddse på Astana – FC Midtjylland, så er det naturligvis muligt. Unibet er faktisk en af de allerbedste bookmakers i hele Danmark, hvis ikke den bedste, og det er derfor et oplagt sted til Astana – Midtjylland odds. Bookmakeren tilbyder virkelig høje odds på kampen, og der er ovenikøbet et hav af forskellige spilmuligheder. Du finder selvfølgelig alle de klassiske spil som vinderen af kampen, antal mål og halvleg/fuld tid, men bookmakeren tilbyder også spillerspecials og odds på forskellige kampbegivenheder. Der er kort sagt nok at vælge i mellem.

Unibet er ligeledes Danmarks bedste bookmaker til livebetting. Selv, når kampen er startet, finder man her massevis af forskellige spilmuligheder. Det giver dig muligheden for lige at se kampen an før, du spiller på den. Samtidig er det selvfølgelig også en rigtig god måde at få lidt ekstra spænding, når du ser fodbold.

 

Spilforslag til Astana – Midtjylland

Astana er bookmakernes favoritter, hvilket skyldes deres gode form i ligaen. De har blot tabt to kampe i denne sæson, og de har samlet hele 50 point sammen i deres første 20 ligakampe. I foråret nåede de endda hele vejen til Europa Leagues 1/16-finale.

På trods af alt dette må man dog bestemt ikke afskrive eller undervurdere FC Midtjylland. Midtjyderne har ganske vist ikke fået den bedste start på Superligaen, men de er disciplinerede og ved, hvordan europæiske kampe skal spilles. Det har de vist ved flere lejligheder før, og derfor bør de også få et godt resultat i Kasakhstan.

Meget tyder på, at Jess Thorup vil stille en smule defensivt og afventende op, og så forsøge at ramme Astana på kontraangreb. Dermed kan det nemt blive en defensiv stillingskrig, hvor de to hold ser hinanden an.

Skal du oddse på kampen, anbefaler vi derfor, at du spiller på under 2,5 mål, hvilket Unibet tilbyder til odds 1,63.

 

Odds på Astana - Midtjylland her

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund