Livestream Africa Cup of Nations gratis og lovligt

I disse dage konkurrerer nogle af verdens bedste afrikanske fodboldspillere i Africa Cup of Nations, som spilles i Egypten. Rettighederne til turneringen er ikke blevet købt af nogle af de danske TV-stationer. Du kan dog heldigvis livestreame komplet gratis og fuldkommen lovligt på nettet. Du kan finde Africa Cup of Nations livestream hos bookmakeren bet365, der viser alle kampene. Ingen grund til, at gå glip af superstjerner, som Mohamed Salah, Sadio Mané, Riyad Mahrez eller FC Midtjyllands superangriber Paul Onuachu! Du kan nemt og hurtig skaffe dig gratis Africa Cup of Nations livestream hos bet365. De lader nemlig alle deres kunder, som har penge på kontoen, se samtlige kampe fra den afrikanske slutrunde uden krav om, at de spiller på kampene. Det vil sige, at du med blot én krone på kontoen, kan få Africa Cup of Nations livestream i lange baner.  

Livestream Africa Cup of Nations hos bet365

 

Livestream Africa Cup of Nations gratis

For at få gratis Africa Cup of Nations livestream skal du, som skrevet før have en bookmakerkonto hos bet365 med penge på. Hvis du allerede har det, så er du altså allerede sikker på, at kunne livestream Africa Cup of Nations gratis hos dem. Der er dog ingen grund til panik, hvis du ikke har en bookmakerkonto hos bet365. Den tager således ikke særlig lang tid at lave, og du modtager endda en velkomstbonus, når du gør det. Bare følg disse fem simple trin, og så er du klar til at streame på livet løs.

  1. Gå til bet365s hjemmeside
  2. Tryk på den gule ‘SPIL NU’-knap
  3. Tryk på ‘Opret konto’
  4. Udfyld dine personlige oplysninger og indsæt penge
  5. Livestream Africa Cup of Nations gratis

Med et enkelt klik på et af vores links bliver du sendt direkte til bet365s hjemmeside. Herinde finder du en gul knap, hvor på der står “Opret konto”. Når du trykker på den, så kommer du videre til bookmakersiden. Her skal du trykke på “Opret konto”. Herefter handler det sådan set bare om at udfylde dine personlige oplysninger, som for eksempel navn, adresse og alder. Når bookmakerkontoen er oprettet, så er du næsten i mål. Nu mangler du nemlig bare at indsætte penge på siden, og derefter kan du benytte dig af deres gratis Africa Cup of Nations livestream. Kravet er sådan set bare, at du har mindst én krone på din konto. Husk derfor altid at have lidt ekstra stående.  

Livestream Africa Cup of Nations i fuld skærm

Hos bet365 vil de rigtig gerne have dig til, at livebette på deres opgør. Derfor er det ikke umiddelbart muligt, at livestreame Africa Cup of Nations i fuld skærm. Et gammelt ordsprog siger dog, at hvor der er en vilje, er der en vej. Det er også sandt i dette tilfælde. Rundt omkring på internettet er der nemlig et hav af forskellige plugins til diverse browsere. Disse sørger for, at du ikke behøver nøjes med den normale lille skærm. Uanset om du bruger Chrome, Firefox, Edge, Safari eller noget helt femte, så kan du finde et plugin, til at livestreame i fuld skærm.  

Livestream Africa Cup of Nations på mobil og tablet

Udover at have mulighed for, at benytte sig af gratis Africa Cup of Nations livestream på PC, så kan du naturligvis også se med både fra mobil og tablet. Det er virkelig smart til de folk, som er på farten, mens kampen spilles. Du behøver altså ikke gå glip af et eneste minut, selvom du sidder fanget i et tog, en bus eller lignende, imens Africa Cup of Nations finder sted. Du kan både bruge deres Africa Cup of Nations livestream i browseren eller appen – alt afhængig af hvad du foretrækker. Kravet er det samme som tidligere nævnt. Så længe du har en bookmakerkonto hos bet365 med mindst én krone på, så kan du se alt den sport, som du har lyst til.  

Chromecast Africa Cup of Nations

Nu har vi både forklaret om at livestream Africa Cup of Nations hos bet365 på både PC, mobil og tablet samt i fuld skærm. Det sidste skridt på vejen, er hvis du benytter dig af Chromecast og gerne vil have gratis Africa Cup of Nations livestream på dit tv. Her har du to muligheder. Enten kan du gøre det via PC eller igennem din mobil/tablet. Begge måder er forholdsvis nemme og tager ikke meget mere end et par minutter at få sat op.  

Chromecast Africa Cup of Nations på PC

For at få din Africa Cup of Nations livestream fra PC til TV via Chromecast skal du først og fremmest have browseren Google Chrome. Når den er installeret, så skal du klikke på de tre små prikker øverst i højre hjørne af browseren. Så kommer der en dropdown-menu, hvor du skal vælge “Cast…” (som på billedet). Dropdown menu fra browseren Google Chrome Når du trykket på “Cast…” skal du klikke på “Vælg kilde/Select source”. Find den ønskede Chromecast-enhed og vælg den ved at trykke på “Cast fanen/Cast tab”. Et par sekunder senere skulle Africa Cup of Nations livestream meget gerne komme frem på dit TV.  

Chromecast Africa Cup of Nations på mobil og tablet

Benytter du dig ikke af Chromecast på PC, men derimod mobil eller tablet så er der også rig mulighed for at se Africa Cup of Nations på dit TV. Du skal bare hente disse to apps; Google Chrome og Google Home. Først skal du åbne Google Home, find menuen til venstre, tryk på “Cast skærm/lyd” (på dansk) eller “Cast screen/audio” (på engelsk) og vælg den rigtige enhed. Nu skal du bare åbne Google Chrome og logge ind på hjemmesiden hos bet365. Sidste skridt på vejen er at finde Africa Cup of Nations under events og så starte livestreamet. Derefter kommer det helt automatisk op på dit TV.  

Livestream Africa Cup of Nations hos bet365

  Livestream en masse sport hos bookmakeren bet365