Sådan får du et 100 kroner live free bet på Danmark – Østrig

Få et 100 kroner live free bet på Danmark - Østrig hos Danske Spil

I morgen klokken 20:45 på Kanal 5 går det løs, når Danmark tager imod Østrig på MCH Arena i en venskabskamp. Hvis du vil tilføje lidt ekstra spænding til opgøret, så har bookmakeren Danske Spil det perfekte tilbud til dig. Her giver de nemlig et 100 kroner live free bet til samtlige spillere, som har placeret et prematch-væddemål på 100 kroner. Det er altså ligemeget, om du har en konto eller ej hos dem. Bare tryk på vores grønne knap eller billedet foroven, klik på spil nu eller opret dig her og find et godt væddemål. Så er du klar til at spille yderligere 100 kroner, så snart dommeren har fløjtet  kampen i gang.

 

Få dit 100 kroner free bet lige her

 

Sådan får du dit free bet

Det er ganske simpelt at gøre brug af dette gode tilbud fra Danske Spil. Rent faktisk skal du bare følge disse fire simple trin.

  1. Log ind på Danske Spil eller opret en konto
  2. Placer ét væddemål på Danmark – Østrig på 100 kroner
  3. Når kampen går i gang har du et 100 kroner live free bet
  4. Spil 100 kroner på et vilkårligt live bet

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at du har en konto hos Danske Spil. Har du ikke det, så tager det ikke mere end fem minutter at lave en. Bare tryk på en af vores grønne knapper og klik opret dig nu. Herefter skal du udfylde dine personlige oplysninger og indsætte penge på siden. Nye kunder får i øvrigt et 500 kroner free bet, hvis de indbetaler 500 kroner på siden. Det anbefaler vi helt klart, at du gør, da det giver dig ekstra penge at spille for.

For folk der allerede har en konto, så handler det bare om at finde et godt væddemål på Danmark – Østrig. Hvis du ikke selv har fundet et, så kommer vi med et par spilforslag i det næste afsnit. Når du har udvalgt det rette væddemål, så spiller du bare 100 kroner på det og venter til kampstart. Her vil der nemlig stå et 100 kroner live free bet på din konto, som du kan bruge i løbet af de 90 minutter. Husk at dit 100 kroner live free bet SKAL bruges på Danmark – Østrig, da det ellers vil udløbe.

 

Hvad skal jeg spille på?

Først og fremmest anbefaler vi helt klart, at du læser vores optakt til opgøret. Her vil du finde al den nødvendige information om kampen, og vi kommer også med et par spilforslag. For dem som ikke har tid til det, vil vi lynhurtigt komme med et par anbefalesværdige odds i denne artikel.

Hvis man er den konservative type, så kunne det være en idé at spille på første halvleg ender målløst. Både danskerne og østrigerne har solide defensive, og det ville ikke undre os, hvis kampens første mål først kommer i anden halvleg. I skrivende stund belønnes 0-0 i pausen med odds 2,30.

Her på redaktionen har vi dog også fidus til Pione Sisto. Han har stadig noget at bevise overfor sig selv, de danske roligans og Åge Hareide. Derudover var han yderst tæt på at score i Dublin, hvor han ramte stolpen kort før pausen. Kantspilleren fra Celta Vigo giver odds 4,00, hvis han scorer i løbet af 90 minutter. Der er endda odds 6,70 at hente, hvis han scorer først.

Østrig er uden deres to klart største stjerner, David Alaba og Marko Arnautović, så vi tror også mest af alt på, dette opgør ender med en hjemmesejr. Det giver pengene 2,10 gange igen hos Danske Spil, hvis Åge Hareides tropper snupper sejren. Selv uden Christian Eriksen burde det være muligt.

 

Regler og vilkår hos Danske Spil

Dette tilbud gælder fra lørdag den 13. oktober til og med kampstart tirsdag den 16. oktober. Tilbuddet er både tilgængeligt fra mobil, tablet og PC. Det gælder dog ikke i fysiske butikker såsom kiosker og supermarkeder. Dit 100 kroner live free bet kan kun benyttes på Danmark – Østrig og ingen andre kampe. Dette free bet bliver kun udløst, hvis du har placeret et 100 kroner prematch-væddemål på opgøret. Det er i øvrigt ikke tilladt at lave kombinationsspil.

 

Få dit 100 kroner free bet lige her

 

Få et 100 kroner live free bet på Danmark - Østrig hos Danske Spil