Danmark – Østrig odds: Den danske offensiv bliver nødt til at steppe up

Efter den kedelige nullert i Dublin så håber hele fodbolddanmark på bedre tide mod Østrig. Selvom det “kun” er en venskabskamp, så bliver den danske offensiv nødt til at vise, de kan skabe chancer og score uden Christian Eriksen. Det var nemlig til tider lidt af en ørkenvandring mod Irland, og stolpeskuddet fra Pione Sisto kort før pausen var opgørets klart største chance.

De danske drenge har i 2018 stadig ikke indkasseret et eneste mål i åbent spil, og selvom det er en flot statistik, så ligner det også, at det har sin pris i den anden ende af banen. Mod irerne producerede vi således blot et enkelt skud på kassen, og Kong Christian var i den grad savnet. Det bliver spændende at se, om vi kan få netmaskerne til at blafre foran roligansene på MCH Arena.

Østrigerne kommer ind til denne med fornyet selvtillid og tro på tingene. De slog nemlig Nordirland med 1-0 i fredags på Ernst Happel Stadion. Marko Arnautović noterede sig for kampens eneste scoring med tyve minutter tilbage af opgøret og sørgede dermed for tre tiltrængte point.

Der er bred enighed blandt bookmakerne om, at Danmark er favoritter til at vinde. Hos Danske Spil er der eksempelvis odds 2,10 på dansk. Østrigsk sejr belønnes med odds 3,75. Et uafgjort resultat giver pengene 3,10 gange igen. 

Både nye og eksisterende kunde hos Danske Spil kan i øvrigt få et 100 kroner live free bet ved at spille 100 kroner prematch på kampen.

 

Få 100 kroner live free bet Danske Spil

 

Optakt: Danmark – Østrig

Hvem starter på toppen?

Det danske landsholds officielle logoÅge Hareide leder med lys og lygte en målfarlig angriber, men han har endnu ikke fundet ham. Både Nicolai Jørgensen, Andreas Cornelius og Kasper Dolberg har fået chancen, men ingen af dem har fået netmaskerne til at blafre. Kenneth Zohore er næste mand på listen, og den store targetman fra Cardiff City kan forhåbentlig bringe noget fysisk tilstedeværelse i boksen. Det var i den grad savnet i lørdags, hvor vi havde masser af boldbesiddelse, men havde mere end svært ved at skabe chance mod et defensivt indstillet irsk mandskab.

Pione Sisto viste dog i glimt, hvorfor Åge Hareide bliver ved med at bruge ham i startopstillingen. Kantspilleren fra Celta Vigo er den eneste, som kan sætte en mand og skabe noget på egen hånd, hvilket vi desperat har brug for på nuværende tidspunkt. Selvom han startede lidt sløjt, så blev han bedre i løbet af opgøret. Hvis der var nogen som skulle have været på måltavlen, var det helt sikkert ham. Lad os håbe de positive takter fortsætter mod Østrig, da både landsholdet, fansene og Sisto selv har brug for en succesoplevelse.

Defensiven fejler til gengæld absolut ingenting. Kasper Schmeichel er en stensikker sidste skanse, og vores fire-back-kæde er rigtig svære at komme igennem. Det er positivt, at vi trods alt bliver ved med at producere clean sheets og ikke har tabt en betydende landskamp i mere end to år. Rent faktisk er dette den længste danske ubesejrede stime nogensinde. Femten opgør i træk har vi spillet uden at indkassere et nederlag i ordinær spilletid. Den tidligere rekord finder vi fra den 17. juni 1992 indtil den 17. november 1993. Her spillede vi fjorten kampe i streg uden at tabe.

 

Danmarks trup

Målmænd: Kasper Schmeichel (Leicester City), Jonas Lössl (Huddersfield Town), Frederik Rønnow (Eintracht Frankfurt)

Forsvarsspillere: Andreas Christensen (Chelsea), Henrik Dalsgaard (Brentford), Jannik Vestergaard (Southampton), Jonas Knudsen (Ipswich Town), Mathias ‘Zanka’ Jørgensen (Huddersfield Town), Jens Stryger Larsen (Udinese Calcio), Peter Ankersen (FC København)

Midtbanespillere: Lasse Schöne (Ajax Amsterdam), Lukas Lerager (Girondins de Bordeaux), Mike Jensen (Rosenborg), Pierre Emile Højbjerg (Southampton), Thomas Delaney (Fiorentina), Anders Christiansen (Malmø)

Angribere: Kenneth Zohore (Cardiff City), Kasper Dolberg (Ajax Amsterdam), Martin Braithwaite (Middlesbrough), Pione Sisto (Celta de Vigo), Yussuf Yurary Poulsen (RB Leipzig), Christian Gytkjær (Lech Poznań)

 

Østrig uden Alaba og Arnautović

Officielt logo for det østrigske landsholdEfter at have misset sommerens slutrunde i Rusland så har det østrigske landshold gjort det ganske godt. De har således vundet syv ud af deres seneste ni landskampe og holdt buret rent fem gange i processen. Deres eneste to nederlag er kommet mod henholdsvis Brasilien og Bosnien-Herzegovina, mens de har slået Uruguay, Slovenien, Luxembourg, Rusland, Tyskland, Sverige og som skrevet før Nordirland. Deres to største stjerner er David Alaba og Marko Arnautović, men ingen af dem kommer i aktion mod os. Alaba blev skadet i en Bundesliga-kamp for en uges tid siden. Arnautović er returneret til West Ham for at pleje sin knæskade.

Derfor er det folk som Louis Schaub og Alessandro Schöpf, der skal score Østrigs mål. Førstnævnte har fået en fornem start på sin landsholdskarriere med fem mål i ti opgør. Sidstnævnte scorede sejrsmålet i venskabskampene mod både Rusland og Tyskland. Ligesom Danmark så har østrigerne en utrolig stabil defensiv, som ikke indkasserer særlig mange scoringer imod. De har således kun lukket fem mål ind det sidste års tid, og tre af dem var mod de brasilianske sambaspillere. Man skal altså stå tidligt op for at få bolden forbi Heinz Lindner i det østrigske mål.

Det helt store spørgsmål er umiddelbart, hvilket udtryk som Østrig kommer med. Når man tænker på, at de mangler deres to stjernespillere, så kunne det sagtens være defensivt. I deres to Nations League-opgør er der i hvert fald blot blevet scoret to gange. Det kunne godt ligne endnu en målfattig affære på MCH Arena. Særligt hvis østrigerne stiller sig dybt og venter på omstillinger.

 

Østrigs trup

Målmænd: Heinz Lindner (Grasshopper), Cican Stanković (RB Salzburg), Richard Strebinger (Rapid Wien)

Forsvarsspillere: Sebastian Prödl (Watford), Aleksander Dragović (Bayer Leverkusen), Martin Hinteregger (Augsburg), Kevin Wimmer (Hannover 96), Andreas Ulmer (RB Salzburg), Maximillan Wöber (Ajax Amsterdam), Marvin Potzmann (Rapid Wien), Gernot Trauner (LASK)

Midtbanespillere: Marcel Sabitzer (RB Leipzig), Stefan Ilsanker (RB Leipzig), Alessandro Schöpf (Schalke 04), Valentino Lazaro (Hertha BSC), Florian Kainz (Werder Bremen), Louis Schaub (FC Köln), Peter Žulj (Sturm Graz), Xavier Schlager (RB Salzburg), Stefan Hierländer (Sturm Graz), Konrad Laimer (RB Leipzig)

Angribere: Marc Janko (Lugano), Guido Burgstaller (Schalke 04)

 

Danmark – Østrig spilforslag

Først og fremmest anbefaler vi selvfølgelig, at man gør brug af tilbuddet fra Danske Spil. Et prematch-spil på 100 kroner udløser et live free bet på 100 kroner. Det er endda både for nye og eksisterende kunder. Hvis man har tænkt sig at oddse på opgøret, er der altså ingen grund til ikke at gøre brug af tilbuddet.

Lidt ligesom mod Irland så forventer vi en totalt tæt kamp. Vi har dog også på fornemmelsen, at der bliver scoret denne gang. Selvom det er svært at pege på en eventuel matchvinder, så sætter vi vores lid til, at en af de danske offensive spillere får netmaskerne til at blafre. Da vi ikke regner med, at Østrig kommer på tavlen, så burde det være nok til at snuppe en sejr.

Hvis man alligevel vil prøve lykken og spille på en målscorer, anbefaler vi Pione Sisto. Han var klart farligste mand i fredags, og det giver odds 4,00, hvis han kommer på tavlen. Her på redaktionen spiller vi dog lidt mere konservativt og tager en hjemmesejr.

Derfor anbefaler vi at spille på, Danmark vinder kampen til odds 2,10 hos Danske Spil.

 

Odds på Danmark-sejr hos Danske Spil

 

Danske Spils logo og slogan på grøn baggrund