Få odds 10,00 på OL-guld til håndboldherrerne med LeoVegas

Danmark er blandt topfavoritterne, når det går løs ved OL i herrehåndbold. Nye spillere hos bookmakeren LeoVegas kan glæde sig over at kunne modtage boostede odds 10,00 på, at Danmark forsvarer OL-guldet fra 2016.

 

Få odds 10,00 på dansk OL-guld hos LeoVegas

 

Sådan får du odds boost på OL-guld til Danmark

Der er heldigvis ikke lang vej, fra man har oprettet sin konto, til man kan få sit odds boost på OL-guld til håndboldherrerne. Her på siden gennemgår vi naturligvis, hvordan du bærer dig ad med at modtage tilbuddet.

  1. Du skal være ny kunde hos LeoVegas
  2. Registreringen skal via ovenstående link.
  3. Vælg tilbuddet “sport” når du opretter dig.
  4. Odds på det danske håndbold herrelandshold som vindere af OL.
  5. Du kan maks spille for 100 kroner med denne kampagne
  6. Væddemålet skal være en single og foretaget inden kampstart
  7. Gevinster fra odds boostet er kontanter

For det første skal man naturligvis have en ny dansk konto hos LeoVegas. Man skal oprette denne konto via et af de særlige links, som man finder her på siden.

Når man opretter sig, skal man vælge tilbuddet “sport.” Her får man automatisk foreslået odds boostet til 10 på dansk OL-guld i herrehåndbold, som er LeoVegas sportsbonus i dette øjeblik.

Herefter skal man naturligvis spille på, at Danmark ender med at løbe med guldet. Det vil være muligt at spille op til 100 kroner på dette. Hvilket vil sige, at man kan vinde op til 1.000 kroner, som udbetales i form af kontanter.

Man vil kun have mulighed for at deltage med single spil. Disse skal desuden være foretagede inden starten på første kamp. Det vil sige inden den 24. juli klokken 02.00.

Læs regler og vilkår for kampagnen og spil ansvarligt (Stopspillet.dk).

 

Få odds boost hos LeoVegas

 

Derfor vinder Danmark guldet

Danmark er som nævnt blandt de helt store favoritter til at løbe med guldet, når det går løs ved OL i herrehåndbold. De danske herrer er både forsvarende olympiske- og verdensmestre.

Danmarks verdensmesterskab kom i hus ved VM i Egypten for blot et halvt år siden. Derfor var Danmark naturligvis også seedet i lag et sammen med Norge.

Netop Norge ventes da også sammen med nations som Spanien, Frankrig og Sverige at være blandt de største konkurrenter til Danmark. Først skal Danmark dog videre fra gruppespillet.

Her er man endt i Gruppe B med Sverige, Portugal, Japan, Egypten og Bahrain. Det er bestemt ikke noget dårlig lodtrækning for Danmark, som derved undgik at skulle møde hold som Frankrig, Spanien og Tyskland, som alle endte i Gruppe A med Norge.

Danmark skal blot slutte i top fire i Gruppe B for at komme videre til kvartfinalerne. Det bør selvsagt ikke blive noget problem i denne gruppe. Hvis Danmark vinder gruppen, vil de skulle møde nummer fire fra Gruppe A.

Dette er en af Danmarks absolut bedste muligheder for at hive en guldmedalje hjem, og det mener vi bestemt også, at der er gode muligheder for.

 

Regler og vilkår

For at kunne tage del i kampagnen, skal man være nye kunde ved LeoVegas samt bosat i Danmark. Derudover er der også krav om, at man er fyldt 18.

Man skal være opmærksom på, at ens første indbetaling skal være foretaget inden for kampagneperioden. Dermed skal dette være gjort inden starten på herrernes OL-turnering. Det vil sige inden 24. juli klokken 02.00.

Når man opretter sig skal dette foregår via et af de links, som man finder på denne side. Herefter føres man videre til LeoVegas-kampagneside, hvor man vælger sportstilbuddet. Man skal være opmærksom på, at man da vil være ekskludderet fra det normale tilbud.

Herefter skal man placere et væddemål på Danmark som vindere af OL i herrehåndbold. Dette skal være et single væddemål og være foretaget med rigtige penge. Man har mulighed for at spille for op til 100 kroner med denne kampagne.

Det vil kun være muligt at placere ét væddemål pr. person/konto/IP-adresse med dette tilbud. Derudover vil man heller ikke kunne benytte cash-out med dette tilbud.

Hvis dette spil annulleres, vil man få sin indsats refunderet. I tilfælde af at originaloddset ændres, vil boostet forblive det samme.

LeoVegas generelle regler og vilkår er til enhver tid gældende.

 

Opret din konto hos LeoVegas