pokalenHer i midtugen kommer vi til at fokusere på Landspokalturneringen. Dagens tv-kamp står mellem traditionsklubben fra Vejle og superligaklubben fra FC Vestsjælland.

Hjemmeholdet fra Vejle er et af de hold i NordicBetligaen, der er med i kampen om oprykning til landets bedste række. Man ligger nr 4 og har kun 2 points op til Horsens, der ligger til oprykning. Man har ikke tabt de seneste 5 kampe i ligaen – og hvad der er endnu mere imponerende: Man har ikke lukket ét eneste mål ind i de 5 kampe. Sidste gang, man lukkede mål ind var da Brønshøj snuppede sejren på Vejle stadion i september måned. Det er mere end 500 minutter uden at lukke mål ind. Virkeligt imponerende og Vejle har muligvis gang i noget stort i denne sæson.

Når man snakker om store sæsoner, så kan man også kaste FC Vestsjælland en kærlig tanke. Oprykkerne var dømt fra start af sæsonen til at kæmpe om nedrykning, men i stedet har man lagt omkring de europæiske placeringer i længere tid. Den nuværende placering er en 8.plads og dermed ikke så godt som det har været, men det skyldes primært 2 nederlag til den anden oprykker fra Viborg på det seneste. Det er lidt en spand koldt vand i hovedet på vestsjællænderne. Man er stadig kun ét enkelt point fra de europæiske pladser, så der er al grund til at blive ved med at kæmpe.

 

Dagens spilforslag
(1-0): 1-tal = Vejle får mindst uafgjort til odds 1.69 hos MermaidBet
knap_odds_her

 

Vejle er fortsat uden deres førstevalg på målmandsposten, Kristian Fæste. Han pådrog sig en rygskade for nogle uger siden og har siden da været ude. Det synes dog ikke at hæmme Vejle det mindste, da Morten H. Jensen i buret har holdt det rent i begge kampe siden. Om han kan gøre det, når de i aften står overfor en noget stærkere modstander end til hverdag bliver spændende. Morten H. Jensen har tidligere stået over 100 kampe for HB Køge, så det er en rutineret erstatning, Vejle har fundet. Vi hos odds.dk ser det ikke umiddelbart som en så stor svækkelse, som det normalt vil være at have førstemålmanden skadet.

I FC Vestsjællands trup bemærker man, at Thiago Pinto Borges er ude resten af efteråret. Han blev skadet til træning og rygterne siger blandt andet et brækket spoleben, og at han skal en tur på operationsbordet. Det er kun rygter, men en ting er sikkert, og det er, at FC Vestsjælland må undvære deres ellers stærke angriber i dag. På midtbanen har Morten Bertolt og Henrik Madsen ligeledes været tvivlsomme til de seneste opgør. Forventningen må være, at de kan spille, men måske ikke for fuld kraft.

De bedste odds på kampen:

Vejle: 3.15 hos MermaidBet
Uafgjort: 3.60 hos Betsafe
FC Vestsjælland: 2.25 hos Bet365

Kampen spilles klokken 20:00 og den sendes live i tv på TV3 Sport 1:

Dagens spilforslag:

Vejle er i en eventyrlig stime med 5 mål med rent bur og klarer de bare 5 minutter uden at lukke mål ind mod FC Vestsjælland, så er de på 6 hele kampe. Det er noget, der indgyder selvtillid og det tror vi kommer til at kunne ses på banen i dag.

FC Vestsjælland svinger lidt op og ned, men spillede decideret dårligt i Viborg senest og placeringen nærmer sig nedrykningsstregen. Der er lidt småproblemer på skadeslisten og dermed har vi svært ved at se dem køre et meget stærkt Vejle-hold over i dag. Vores spil går på, at Vejle ikke taber i dag:

Vejle-FC Vestsjælland (1-0): 1-tal = Vejle får mindst uafgjort til odds 1.69 hos MermaidBet