Onsdag d. 5 marts mødes Danmark og England i en venskabskamp på Wembley. For Danmark er der ikke meget på spil i kampen. Vi får lov til at prøve os af mod en af de helt store, men da Danmark ikke er med ved VM skal kampen altså ikke bruges til forberedelse.  I målet for Danmark starter Kasper Schmeichel, som er foretrukket frem for Stephan Andersen.

For englænderne er det dog helt omvendt, da de skal til VM om 4 måneder. Kampen skal derfor bruges til at teste unge spillere, for at se hvem der skal have de sidste pladser forud for VM i Brasilien. Selv om England altså forventes at prøve unge spillere af, så er England stadigvæk kæmpe favoritter. Således kan du lige nu få odds 1.57bet365 hvis England vinder kampen.

En sejr til danskerne giver odds 7.00, så der er altså ikke stor tiltro til at Bendtner og co. kan give sejren hjem. Skulle det ende uafgjort, så kan man få odds 3.80.

 

Gå til bet365 for at spille på kampen her

 

De bedste odds på England vs Danmark

 

England vinder hjemme til odds 1.57 på bet365

Kampen ender uafgjort til odds 3.80 på bet365

Danmark vinder kampen til odds 7.00 på bet365

 

Få odds 5.50 på engelsk sejr ved at spille på handicap

 

Det ligner altså en sikker sejr til England på papiret, så hvis man vil ud og have mere end 1.65 gange sine penge igen, så må man kaste sine penge efter en handicap sejr. Tror man på at England kan vinde med 2 eller flere mål, så kan man få odds 5.50 bet365.

Har man mere tiltro til at Danmark kan vinde og vinde stort, så kan man hente odds 9.50 hvis de vinder med 2 eller flere mål.

Gå til bet365 for at spille her – >

 

Spil på første målscorer og scor kassen

 

Har du mere fidus til at spille på hvem der scorer kampens første mål, så kan du naturligvis også spille på det hos bet365. Den store engelske bookmaker har stor tiltro til at det er England der scorer kampens første mål, og hele 8 spillere fra England giver et lavere odds end at Nicklas Bendtner scorer kampens første mål.

Målfattige Wayne Rooney giver lige nu odds 5.50 hvis han scorer kampens første mål. Odds 6.50 kan man få på Sturridge fra Liverpool, der modsat Rooney har scoret en hav af mål på det seneste.

Danmarks bedste bud på en målscorer er Nicklas Bendtner, og han giver pengene 10.00 gange igen hvis han scorer kampens første mål.

Skal man ud og hente et højere odds, så skal man spille på at Daniel Agger scorer kampens første mål til odds 23.00 på bet365.

Gå til bet365 for at spille her ->

 

Få odds 5.50 på hurtigt mål

 

Har du mere lyst til at spille på om der bliver scoret et mål inden for de første 10 minutter af kampen, så kan du naturligvis også oddse på det hos bet365. Tror du at der bliver scoret et mål inden for de først 10 minutter, så kan du lige nu få odds 5.50bet365.

Tror du ikke på at nogen af de to hold formår at scorer i løbet af de første 10 minutter af kampen, så kan du få odds 1.14. Tror du at det er Danmark der scorer i løbet af de første 10 minutter og kan holde den føring frem til efter 10 minutter, så kan du lige nu score odds 13.00 hos bet365.

 

Kampen bliver spillet onsdag klokken 20.45 dansk tid og kan naturligvis ses live på Tv2.