ladbrokes lukker

Tirsdag d. 07 juli blev det offentliggjort at den britiske bookmaker Ladbrokes trækker stikket fra det danske marked. Beslutningen kommer fra den ene dag til den anden. På sin hjemmeside oplyser Ladbrokes blot, at de fra og med i dag (tirsdag d. 07. juli) trækker sig fra det danske marked, og at kunderne har frem til d. 31. juli til at have deres indestående.

Ladbrokes har siden 2012 kørt med underskud for den danske del af forretningen, og i 2013 blev der taget drastiske skridt, da den danske afdeling blev lukket. Siden har det været op til kontorerne i London, Israel og Gibraltar at få skabt overskud i det danske marked. En opgave de altså ikke har haft held til at løfte, og Ladbrokes har været presset af faldende omsætning og underskud i andre og vigtigere markeder end Danmark, og derfor har Danmark ikke haft meget fokus fra den britiske bookmaker.

Nu bliver stikket endegyldigt trukket, og vi siger farvel til en af danskernes tidligere favoritter. Ladbrokes blev for 10 år siden kendt for at kæmpe kampen for skattefrihed, lige som Uffe Holm i mange år var frontfigur for brandet. Specielt de danske pokerspillere tog brandet til sig, og var i mange år blandt de absolut mest populære steder at spille Online Poker.

 

Sådan skal du forholde dig

Er du kunde hos Ladbrokes og har du penge på kontoen, skal du som hidtil blot logge ind og trække dine penge ud. Bemærk at du skal hæve dine penge inden d. 31. juli. Herefter bliver det en hel del sværere at få lavet en udbetaling af dine midler.

Det er dog vigtigt at at sige, at Ladbrokes ikke er gået konkurs. De har blot vurderet at de ikke kan skabe overskud i det danske marked, og ønsker derfor ikke længere at tilbyde Poker, Sport og Casino til de danske kunder. Har du igangværende bets vil de enten blive annulleret eller afsluttet som normalt.

 

Den enes død den andens brød

Med lukningen af Ladbrokes i Danmark står de andre bookmakere nu klar til at hjælpe strandedere kunder. Her hos odds.dk kan vi på det varmeste anbefale bet365. Her finder du det største udbud af spil, en super lækker mobiludgave (hvor du kan spille uden NemID) og den i særklasse bedste livebetting platform. Som ny kunder får du 1.000 DKK i bonus.

Læs meget mere om bet365 her.

Er du allerede blevet varmt på idéen om at placere dine næste væddemål hos bet365, eller ønsker du lige at tjekke siden ud inden?

Besøg bet365 her ->>