UEFA_Champions_League_logo_2.svgI aften skal FC København på en svær opgave, når de ude skal forsøge at hente point mod mægtige Juventus i Champions League gruppespillet.  FC København har efter sejren over Galatasaray fået fornyet tro på tingene i Champions League, og derfor er det ikke et hold uden muligheder der taget til Torino.

Efter Ståle Solbakken kom tilbage til FC København, har FC København for alvor fået vendt det dårlige spil fra starten af sæsonen. Det blev da også til 1 point på hjemmebane mod netop Juventus, så måske der lurer en ny overraskelse i aften. Sikkert er det i hvert fald, at Juventus er kæmpe favoritter. Således får du pengene hele 23 gange igen, hvis du spiller på en sejr til FC København. Selv hvis du tror på uafgjort kan du få dine penge igen 9.50 gange.

Har du ikke den store tiltro til FC København, så kan du spille på handicap og score odds 7.00 hvis Juventus vinder med 5 eller flere mål. Alle de bedste odds er endnu en gang blevet fundet på bet365. Husk at du som ny kunde får op til 1.000 kroner i bonus.

 

De bedste odds på kampen mellem Juventus og FCK

 

Juventus vinder til odds 1.14 på bet365

Uafgjort til odds 7.00 på bet365

FC København vinder til odds 23.00 på bet365.

 

Gå til bet365 for at oddse på kampen – Husk at få dine 1.000 kroner i bonus

 

Har du mere lyst til at spille på første målscorer, så tilbyder bet365 odds 4.50 på Carlos Tevez som første målscorer. Tror du mere på at FC København scorer det første mål, så kan odds 26 på Nicolai Jørgensen være et godt bud.

Se alle odds på bet365 her